Fra 1. april skal Jespers Torvekøkken varetage driften af kantine, café og mødeforplejning for en af CBREs største kunde...
Det er med både stor ydmyghed og stolthed, at vi i Jespers Torvekøkken kan melde ud, at Torvekøkkenet har opnået at bliv...
Minister for fødevare, landbrug og fiskeri, Jacob Jensen, var i dag på rundvisning i Jespers Tovekøkkens madhus på Vandt...
Den 1. april var startdato for partnerskabet mellem Sydbank Arena, KIF og Jespers Torvekøkken. Med fælles værdier og eni...
Alle elementer af ressource-optimering er relevante at arbejde med, når man som Jespers Torvekøkken går forrest i bestræ...
Madens Folkemøde blev i forgangne weekend afholdt for fjerde gang. Jespers Torvekøkken, i skikkelse af bæredygtigheds- o...
De seneste to år har de ansatte i Jespers Torvekøkken haft mulighed for at deltage i et internt udviklet uddannelsesforl...
Spændende samarbejde med Sydbank Arena
I forbindelse med at Aarhus universitet 1. og 2. marts 2023 afholdt konferencen Circle-U konference, havde Jespers Torve...
Jespers Torvekøkken blev grundlagt i 1991 ud fra en vision og ambition om at lave velsmagende, sund og lækker frokost ti...
Jespers Torvekøkken har fra den 1. marts 2023 indgået et spændende partnerskab med det svenske børsnoterede ejendomssels...
Jespers Torvekøkken opstarter fra midten af januar 2023 samarbejde med en helt ny type kunde. Sankt Lukas stiftelsen, so...
Ansøgning er ”game changer” for ambitiøst arbejde med bæredygtighed.
Karen er chef for kundeservice i Jespers Torvekøkken på Vandtårnsvej i Søborg. For to uger siden var hun kok for en dag ...
Jesper har igennem det seneste år arbejdet i afdelingen for kørsel og logistik i Jespers Torvekøkken. Det har han hele v...
Redwan laver mad. Redwan har stort set altid lavet mad. De første mange år var han kok ”uden papirer”. Den tid er snart ...
Danmarks catering-landshold, under Dansk Gastronomisk Union, vandt for få dage siden flotte bronzemedaljer ved VM i Luxe...
Det er med stor glæde og stolthed, at vi i går morges annoncerede, at Jespers Torvekøkken, i det netop overståede regnsk...
1. oktober tiltrådte Anders Stengaard Leer som ny chef for Kantinedivisionen.
Jespers Torvekøkkens kantine på Kopenhagen Fur i Glostrup, med køkkenchef Sofie Rosa Randall i spidsen, har vundet kanti...
I Jespers Torvekøkken arbejder vi dagligt og vedblivende med reduktion af madspild. Dette fokus er et tungtvejende strat...
Jespers Torvekøkken er for første gang nomineret blandt de tre finalister om Kantineprisen. Vinderen af året Kantinepris...
Jespers Torvekøkken inspirerede på Foodfestival.
Jespers Torvekøkken er for første gang blandt nominerede til årets kantinepris. Hvem der vinder prisen, afsløres i septe...
Medarbejderne i Jespers Torvekøkken leverede en kæmpe indsats, og sørgede for mætte valgansvarlige i Københavns kommune
Ronny Saul modtog prisen fra borgmester Trine Græse.
Efter lang forberedelse er det endelig blevet muligt at åbne vores kantiner på Aarhus Universitet
Jespers Torvekøkken ApS vil løfte opgaven på CBS efter Spisestuerne ApS’ konkurs, og dermed overtage kontrakten på drift...