Torvets Frokostbod i Trekantsområdet

Portionsanrettet smørrebrød, bowls og sandwiches

Glæd dig til Torvets Frokostbod i Trekantsområdet. Her er noget for enhver smag - og alle retter serveres i individuelle portionsstørrelser. I Frokostboden har du mulighed for at skræddersy din frokost hver dag ved at vælge mellem et udvalg af bowls, smørrebrød og sandwiches. Og hver torsdag kan du glæde dig til ugens kage.

Udvalget i Torvets Frokostbod fornyes løbende i løbet af året, men hvis du vil se, hvad vi tilbyder i øjeblikket, kan du finde menuen herunder.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på 70 22 82 12.

Se vores udvalg herunder:

Bowls

Bowl, 1 stk.

Ærtepuré med soltørrede tomater, spinat, syltede rødløg, agurk, bagt peberfrugt
og majssnacks. Anrettet på dagens kål (7,10,11,13,15). VE

Ærtepuré med soltørrede tomater, spinat, syltede rødløg, agurk, bagt peberfrugt
og majssnacks. Anrettet på ris (7,10,11,13,15). VE

Tun med æg, bladselleri, ærter, spinat, radiser og æble. Anrettet på dagens kål (2,3,10,11,15) .Hertil dildcreme (2,6,13).

Tun med æg, bladselleri, ærter, spinat, radiser og æble. Anrettet på ris (2,3,10,11,15).
Hertil dildcreme (2,6,13).

Crispy kylling med nudler, spinat, agurk, kokos og majs. Anrettet på dagens kål (1,2,7,8,10,11,15). Hertil karrydressing (2,6,13).

Oksekebab med nachos, revet ost, spinat, rødløg, tomat og avocado.
Anrettet på dagens kål (6,10,11,15). Hertil salsa (7,10,13,15).

Oksekebab med nachos, revet ost, spinat, rødløg, tomat og avocado.
Anrettet på ris (6,10,11,15). Hertil salsa (7,10,13,15).

Smørrebrød, 2 stk.

2 styks pakker

Svampepostej med syltede bøgehatte, cornichoner og karse/
Grøntsagsfrikadelle med rødkål og gulerodspuré (1,2,6,10,11,13,15). VE

Æg og rejer med mayonnaise, rogn og dild/
Kyllingesalat med bacon og ananas ((1),2,5,8,9,11,15). GFB

Kyllingesalat med bacon og ananas/
Rullepølse med italiensk salat og løg (1,2,6,8,9,11,13,15).

Dyrlægens natmad med sky, løg og karse/
Fiskefilet med remoulade og citron (1,2,8,9,10,13,15). LF

Oksespegepølse med remoulade, syltede agurker og ristede løg/
Æg og rejer med mayonnaise, rogn og dild (1,2,5,6,8,9,10,11,13,15).

Tapas

Dagens tapasbræt, anrettet med fire elementer. Hertil focacciabrød og rugbrød (1-15).

Sandwich

 

Mozzarella med hummusdressing, bagte peberfrugter, syltede rødløg, kål, revet gulerod, spinat og agurk ((1),2,6,11,13,15). V GFB

Æg og rejer med citronmayonnaise, kål, revet gulerod, spinat og agurk ((1),2,5,11,14). LF GFB

Kalkun med paprika, sennepscreme, ost, rødløg, kål, revet gulerod, spinat og agurk ((1),2,6,11,13,15). GFB

Kylling og bacon med karrydressing, kål, revet gulerod, spinat og agurk ((1),2,6,10,13,15). GFB

Ribbensteg med rødkål, mayonnaise, syltede agurker, kål, revet gulerod, spinat og flæskesvær((1),2,13,15). LF GFB

Brødtype: Vælg mellem lyst, mørkt eller glutenfrit brød.

Her kan du download
Torvets Frokostbod brochuren.

Her kan du downloade
vores allergeneliste.

 

Download the Market Hall Lunch
brochure in english here.

V = Vegetar | VE = Vegansk | LF = Laktosefri | GF = Glutenfri | GFB = Mulighed for glutenfri brød

 

Ønsker du at vide mere?

Vi er altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen så vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi svarer hverdage mellem kl. 8-16.

Kontakt vores salgschef

 

Anders Lundbak
Salgschef, Trekantsområdet
Tlf: 42 47 19 88

Kontakt os!