Torvets Frokostbod i Aarhus

Smørrebrød, bowls, sandwiches og tapas
I Torvets Frokostbod er der noget for enhver smag og alle retter er portionsanrettet. Du vælger selv, fra dag til dag, hvordan du ønsker at sammensætte dagens frokost og kan frit skifte mellem bowls, smørrebrød og sandwiches. Om torsdagen medfølger ugens kage, så der hver uge er lidt til den søde tand. Udvalget i Torvets Frokostbod fornyes i løbet hen over året, men er du nysgerrig på, hvad vi tilbyder netop nu, kan du blive klogere her på siden.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på 70 22 82 12.

Se vores udvalg herunder:

Bowls

Bowl, 1 stk.

Bagte kikærter med cherrytomater, agurk, feta, majs og peberfrugt (6,7,11,13,15). Hertil chilihummus (8,13,15). V GF

Stegt tofu med mango, forårsløg, radiser, spidskål og urter (1,7,8,10,11,13,15). VE

Tun med grønne bønner, ris, gulerod og syltede rødløg (3,7,13,15). Hertil purløgsdressing (2,6,7,10,11,13,15). GF

Kylling marineret i sursød-sauce med cherrytomater, ærter, broccoli og pasta (1,2,10,11,13,15). Hertil løvstikkecreme (2,6,10,11,13).

Tomatiseret kylling med aspargeskartofler vendt i citron og persille. Med edamamebønner, rød peberfrugt, knuste tortilla chips og syltede rødløg (1,7,10,11,13,15). Hertil dijoncreme (2,6,11,13).

Thaimarinerede oksestrimler med nudler, forårsløg, mango, edamamebønner og bimikål (1,2,3,7,8,10,15). Hertil chilidressing (2,6,7,11,13,15).

Thaibowl med pulled pork, nudler, bønnemix, revet gulerod, haricots verts, kinakål, spinat og syltede rødløg (1,2,7,8,13). Hertil sursød-sauce (10,11,13,15). LF

Tapas

Dagens tapasbræt, anrettet med fire elementer. Hertil focacciabrød og rugbrød (1-15).

Smørrebrød, 2 stk.

Mulighed for at vælge glutenfrit rugbrød på udvalgte smørrebrødspakker.

Avocado med løgkompot, bagte cherrytomater, salat og agurk/
Bagte marinerede grøntsager med selleripuré, karmeliserede rødløg og karse ((1),7,10,11,13,15). VE GFB

Tomat med mozzarella, rødløg og basamico glace/
Kartoffelmad med karse, mayonnaise og ristede løg ((1),2,6,10,11,13). V GFB

Sprængt oksebryst med peberrodscreme og tomat/
Kartoffelmad med karse, mayonnaise og ristede løg ((1),2,6,10,11,13). GFB

Frikadelle med remoulade, syltede agurker og ristede løg/
Roastbeef med remoulade, peberrod, ristede løg og syltede agurker (1,2,10,11,13).

Hønsesalat med asparges og estragon/
Fiskefilet med grov remoulade, citron og karse (1,2,3,6,10,11,13).

Æg og rejer med mayonnaise, citron og dild/
Dyrlægens natmad med sky og løg (1,5,6,10,11,13).

NYHED! Wraps

Pulled pork med chili, løvstikkecreme, salat, tomat, agurk, majs gulerod og karamelliserede rødløg (1,2,6,7,10,11,13,15).

Tunsalat med rødløg, salat, majs, kål, agurk og tomat (1,2,3,6,7,10,11,13,15).

Friteret tofu med chili sin carne, tomat, agurk og salat (1,7,10,11,13,15). VE

Sandwich

Friteret tofu med bønne-chili sin carne, tomat, agurk og salat ((1),7,8,10,11,13,15). VE GFB

Italiensk sandwich med mozzarella, tomat, rucola og citron-honningdressing ((1),2,6,7,8,10,11,13,15). V GFB

Hummus med bagte squash, oliven, soltørrede tomater, agurk og salat ((1),7,8,9,10,11,13,15). VE LF GFB

Tunsalat med rødløg, salat, majs, kål, agurk og tomat  ((1),2,3,6,7,8,10,11,13,15). GFB

Timiankylling med urtecreme, tomat, agurk og salat ((1),2,6,7,8,10,11,13,15). GFB

Serranoskinke med Vesterhavsost, soltørrede tomater og pestocreme ((1),2,6,8,10,11,13,15). GFB

Pulled pork med chili, løvstikkecreme, salat, tomat, agurk, majs, gulerod og karamelliserede rødløg ((1),2,3,6,7,8,10,11,13,15). GFB

Dagens sandwich efter køkkenets valg ((1),2,3,6,7,8,9,10,11,13,15). GFB

Brødtyper: Vælg mellem lyst, mørkt eller glutenfrit brød.

Her kan du download
Torvets Frokostbod brochuren.

Her kan du downloade
vores allergeneliste.

Download the Market Hall Lunch
brochure in english here.

V = Vegetar | VE = Vegansk | LF = Laktosefri | GF = Glutenfri | GFB = Mulighed for glutenfri brød

GLÆD DIG!
Nyt lækkert udvalg fra 6. oktober 2025

Se de nye velsmagende frokostmåltider herunder.

Velbekomme! 

Bowls

Bowl, 1 stk.

Bagte kikærter med hummus, spidskål, mango, ærter, gulerødder og cherrytomater (1,6,7,8,10,11,13,15). V LF

Tomatsalsa med ris, rødløg, kikærter og forårsløg (1,7,8,10,11,13,15). VE LF

Torskesalat med ris, blomkål, bagte rodfrugter og peberfrugter (3,7,8,9,10,11,13,15). Hertil grøn pesto (6,9,13,15).

Fajitakylling med quinoa, peberfrugter, forårsløg og mango (1,7,10,11,15). Hertil soyadressing (2,7,11,13,15).

Marineret gris med couscous, peberfrugter, edamamebønner og urter (1,7,8,10,11,13,15). Hertil chilidressing (2,6,7,10,11,13,15).

Oksekød marineret i ahornsirup og chili med pasta, bagte rodfrugter og syltede rødløg (6,7,10,11,12,13,15).
Hertil Thousand Island-dressing (2,6,7,10,11,13).

Wraps

Krydret falafel med urtepesto, syltede rødløg og spidskål (1,7,8,10,11,13,15). VE LF

Torskesalat med saltet agurk, kål og tomat (1,2,3,6,7,10,11,13).

Spicy kylling med sojamayonnaise, spidskål, tomat og agurk (1,2,6,7,8,10,11,13,15).

Smørrebrød, 2 stk.

Der er mulighed for at vælge glutenfrit rugbrød på udvalgte smørrebrødspakker.

Gulerodsspread med syltet grøntsager og karse. Ærtedeller med vegansk chilimayonnaise, tomat og ristede løg ((1),7,10,11,13,15). VE GFB

Fiskefrikadelle med remoulade, citron og agurkesalat. Røget filet med røræg, bagte grøntsager og purløg (1,2,3,6,7,10,11,13).

Æg og rejer med mayonnaise, citron og dild. Rullepølse med sky, løg, tomat, agurk og karse ((1),2,5,6,7,10,11,13,15). GFB

Ålerøget skinke med røræg, tomat og purløg. Fiskefrikadelle med remoulade, citron og agurkesalat (1,2,3,7,10,11,13). LF

Hønsessalat med estragon cornichoner, tomat og urter. Fiskefilet med grov remoulade, citron og karse (1,2,3,6,7,10,11,13).

Oksespegepølse med remoulade, ristede løg og syltede agurker. Rejesalat med gulerødder og urter (1,2,5,6,7,10,11,13).

Tapas

Dagens tapasbræt, anrettet med fire elementer. Hertil focacciabrød og rugbrød (1-15).

Sandwich

Bagte grøntsager med creme af ristede kikærter,rucola, tomat, agurk og gulerødder ((1),10,11,13,15).VE GFB

Krydret falafel med urtepesto, syltede rødløg og spidskål ((1),7,8,10,11,13,15). VE GFB

Torskesalat med citronmayonnaise, saltet agurk, kål og tomat ((1),2,3,6,7,10,11,13). GFB

Fajitakylling med sojamayonnaise, mangochutney, spidskålssalat og agurk ((1),2,6,7,10,11,13,15). GFB

Chorizo med pestomayonnaise med chili, marinerede artiskokker, spidskål, tomat og agurk ((1),2,4,6,7,9,10,11,13,15). GFB

Dagens sandwich efter køkkenets valg ((1),2,3,6,7,8,9,10,11,13,15). GFB

Brødtyper: Vælg mellem lyst, mørkt eller glutenfrit brød.

 

Download Torvets
Frokostbod brochuren.

 

Her kan du downloade
vores allergeneliste.

 

Download the Market Hall Lunch
brochure in english here.

V = Vegetar | VE = Vegansk | LF = Laktosefri | GF = Glutenfri | GFB = Mulighed for glutenfri brød

 

Ønsker du at høre mere?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi svarer i hverdage mellem 8-16

 

Kontakt vores salgschef

 

Michaela Filipova Sørensen
Salgschef, Jylland
92 44 76 72

Kontakt os!