Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Fantastisk mad til fødselsdagsfesten

Lad os sørge for maden. En fødselsdag kan fejres på mange måder: Uformelt med langborde og buffet eller mere formelt med menu og tallerkenservering. Uanset hvad du er til, har vi forskellige lækre valgmuligheder, som vil gøre dine gæster glade og mætte. Nedenfor kan du se vores buffeter og menuer og vores forslag til en dejlig lagkage, som kan bestilles separat eller sammen med en menu eller buffet til din fødselsdag. Kun fantasien sætter grænser, og vi vil meget gerne hjælpe med at gøre din dag helt speciel med storslået fødselsdagsmad og fødselsdagskage.

Temabuffet eller receptionsmad?

Vi har flere temabuffeter, som er idelle, hvis du ønsker at holde en fest med en rød tråd. Er I mange og ønsker du et andet tema, end det vi har menuplanlagt nedenfor, vil vi meget gerne hjælpe dig.
Vil du hellere have noget receptionsmad har vi også masser af erfaring her. Vi har ved flere lejligheder lavet unikke finger foods, som passede til det enkelte arrangement og det kan vi også gøre til din fødselsdag. Kontakt os gerne, så vi sammen kan finde den helt rigtige finger food menu til dig. Vi kan vise dig, hvad vi tidligere har lavet og komme med forslag til, hvad der vil matche netop dit arrangement rigtig godt.

Se i vores slider nedenfor hvad vi anbefaler til den store dag

Sammensæt din egen fødselsdagsmenu

Vælg alle de retter du har lyst til i nedenstående skema. Var det noget med fisk- og skaldyrstema og vælge eksempelvis grillet tun med mild wasabicreme og soja reduktion, ceviche af kammusling med ærtepuré og crudité af radiser, hummer gratineret i tomat med krydderurte sne og frisk kørvel,  og tatar af røget laks, syrligt æble, cremefraiche og peberrod. Eller hvad med en ren dessert tapas menu?  Lav en lækker kagebuffet af små blåbærtærter, to slags petit four,  chokoladedrøm med bær, små klassiske træstammer rullet i pistacie og  Jordbær dyppet i mørk chokolade og kokos. (KUN I SÆSON). Mulighederne er uendelige.

Vi kan også hjælpe med at planlægge din fødselsdag

Vi tilbyder lækre buffeter og menuer til din fødselsdag, men kan også hjælpe med at finde et dejligt sted til festen, leje af telt til haven, leje af borde, service osv., drikkevarer og ikke mindst servering.

I Jespers Torvekøkken har vi mange års erfaring med at lave catering til fødselsdage, så kontakt os endelig hvis du har brug for rådgivning eller har spørgsmål til, hvordan vi kan gøre din fødselsdag uforglemmelig. Kontakt os på telefon 70 22 82 12 eller mail Torvekoekken@torvekoekken.dk

Ønsker du at høre mere?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi svarer i hverdage mellem 8-16

 

Kontakt vores arrangementskoordinator
 

Line Møller eller Jesper Kristensen
Arrangementskoordinatorer
tlf: 70 22 82 12

Kontakt os!