Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Privatlivspolitik

Når du køber varer fra Jespers Torvekøkken eller har kontakt med Jespers Torvekøkken behandler vi dine personoplysninger som dataansvarlig.

Dataansvarlig

Jespers Torvekøkken ApS
Vandtårnsvej 75
2860 Søborg
E-mail: torvekoekken@torvekoekken.dk
CVR-nr.: 24997189
 

Behandling af dine personlige oplysninger ved handel / kontakt med os

Vi videregiver som udgangspunkt ikke personoplysninger om dig til tredjemand uden dit samtykke, medmindre vi er forpligtet hertil i henhold til loven. Men i en række tilfælde overlader vi behandlingen af dine personoplysninger til vores databehandlere. Fx når vi lader vores data blive hostet hos en ekstern leverandør og når al data-kommunikation i forbindelse med den elektroniske betaling sker via Quickpays betalingsgateway. Denne data-kommunikation sker med størst mulige sikkerhed via en krypteret SSL-forbindelse efter forskrifter fra PBS/Nets.

Vi gemmer navn, adresse, telefonnummer. og e-mail. Dit telefonnummer bruger vi som dit unikke  kundenummer. Der sker også en registrering af den IP-adresse, hvorfra bestillingen er gennemført. Denne registrering anvendes kun i tilfælde af falske bestillinger. Falske bestillinger vil blive politianmeldt.
Vi behandler derudover din e-mailadresse og oplysninger om dit køb for at kunne sende tilbud / ordrebekræftelse til dig, såfremt betingelserne herfor i markedsføringsloven og databeskyttelsesloven er overholdt. Som udgangspunkt opbevarer vi data om dine køb i 5 år, hvorefter vi inaktiverer dem.

Behandling af personoplysninger når du tilmelder dig vores nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev registrerer vi din e-mailadresse og navn for at kunne sende vores nyhedsbreve til dig. Vi behandler dine data på baggrund af det samtykke, som du giver ved tilmeldelsen til torvekoekken@torvekoekken.dk. Der kan du også framelde dig eller du kan framelde dig direkte i et af de nyhedsbreve, vi sender til dig.

I nogle tilfælde registrerer vi også andre oplysninger om dig, fx om hvilket postnummer, du bor i, eller andre oplysninger, som du konkret giver os. Vi bruger disse yderligere oplysninger til at kunne tilpasse de tilbud og nyheder, vi sender til dig.

Dine rettigheder

Du kan altid anmode om indsigt i hvilke personoplysninger, vi behandler, der vedrører dig. Du kan også gøre indsigelse imod vores behandling af dine personoplysninger, herunder fx bede os rette, slette, begrænse gøre indsigelse, overføre eller stoppe behandlingen.

Såfremt du har spørgsmål eller kommentarer til behandlingen af dine personoplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os via:

Jespers Torvekøkken
Vandtårnsvej 75
2860 Søborg
E-mail: torvekoekken@torvekoekken.dk
CVR-nr.: 24997189

Såfremt du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du gøre dette til Datatilsynet. (https://www.datatilsynet.dk/kontakt/)


Databeskyttelsespolitikken er opdateret 22. maj 2018.

 

Nyttige links