Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Grill catering

Der findes ikke noget bedre end en sommerfest med grillmad.

Hos Jespers Torvekøkken ser vi frem til grill sæsonen. Der er uendelige muligheder for skøn grillmad, og vi har sammensat årets grill buffeter af de skønneste råvarer i sæson. Når du får grill catering fra os, behøver du ikke selv at bekymre dig om, hvad der skal lægges på grillen. Vi har lavet to dejlige catering buffeter, hvor du både får kød og grøntsager samt velsmagende tilbehør til en hyggelig aften.

Det er nemt at bestille hos os. Klik på en af grillbuffeterne herunder, og læs mere på næste side. Her kan du også bestilling direkte. Har du spørgsmål, så skriv en besked til os ved at benytte kontaktformularen længere ned på denne side.

Grillbuffeterne leveres i perioden fra maj til og med september. 

Grillbuffet

Sommeren står for døren, og dansk sommer betyder grill! Står du over for en sommerfest for hele familien, en stor fødselsdag eller et helt tredje arrangement til sommer? Hos Jespers Torvekøkken ved vi, at det kan være en udfordring at lave mad til mange mennesker selv. Derfor har vi sammensat en fantastisk grillbuffet, som vi leverer ud af huset. Vi elsker mad, og med mere end 25 års erfaring med ærlig og velsmagende mad kan vi stå med hele det kulinariske ansvar til ethvert festligt arrangement.

Når sol og sommer melder sin ankomst er en lang udeaften med grillmad og hygge næsten en selvskrevet del af ugen. Med vores grillbuffet tilbyder vi et varieret udvalg af fantastiske grillretter til et bredt smagspublikum. Vores passion for mad strækker sig langt ud over at sammensætte et velsmagende og perfekt tilberedt måltid. Vi vil dele vores passion for ærlig mad og en ansvarlig fremtid ved at give dig de bedste retter af årstidens friske råvarer til din fest.

 

Prøv en velsmagende grillbuffet

At ramme alle sine gæsters smag kan være svært til ethvert større arrangement, samtidig med at du skal have overskud til at agere vært og stå for madlavningen selv. Det kan du helt og aldeles slippe for, hvis du bestiller en grillbuffet fra vores køkken. Vi garanterer, at alle dine gæster finder noget, de kan lide, blandt retterne. For os hos Jespers Torvekøkken er kvalitet og variation i fokus, og vi stræber altid efter at skabe den helt rigtige balance mellem det søde, det sure, det salte org det bitre. Vi finder inspiration fra forskellige regioner og områder i vores grillbuffet, og den har rødder i alt fra middelhavsområdet til det klassiske danske køkken.

En af de lækre retter, vi tilbyder i vores grillbuffet, er blandt andet bavette af kødkvæg, ramsløg, timian, friske løg med top og honning. Ønsker du en af de gode klassikere, er det muligt at tilvælge en smagfuld ramløgsmedister med hjemmelavet ketchup, sennep og agurkerelish. Du finder desuden en forret bestående af laks med fennikel, karse, øko creme fraiche og feldsalat. Derudover medfølger tre forskellige salater og hertil velsmagende hjemmebagte brød afstemt til buffeten samt pisket smør. Vi har naturligvis også en grøn grillbuffet, hvor kødet i hovedretten er skiftet ud med et lækkert stykke torsk samt porcheret selleri med salvie, sort peber og røget chiliolie. Se hele den grønne grillmenu her.

Til begge grillbuffeter tilbyder vi udlejning af grill og en dygtig kok, der kan varetage tilberedningen, såfremt du ikke ønsker at grille selv.

 

Kontakt os for en god grill catering ud af huset

Grill catering buffeterne kan bestilles fra maj til og med september. Du kan leje en stor grill med inkl. bord, gas, rengøring og både levering og afhenting gennem os til 2.420 kr. Ønsker du ikke at grille selv, kan du få en af vores dygtige kokke med ud i 4 timer og grille alt til perfektion fra 1.900 kr. inkl. moms. Herefter 475 kr. pr. time inkl. moms.

Hvis I har spørgsmål til vores grillbuffet, må I endelig kontakte os på telefon 70 22 82 12 eller på mail selskab@torvekoekken.dk.

Vi ser frem til at høre fra jer.

Ønsker du at høre mere?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi svarer i hverdage mellem 8-16

 

Kontakt vores arrangementskoordinator
 

Jesper Kristensen eller Tina Jensen
Arrangementskoordinatorer
tlf: 70 22 82 12

Kontakt os!