Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Grillbuffeter

Der findes ikke noget bedre end en sommerfest med grill mad. Hos Jespers Torvekøkken står vi klar til at levere en lækker grillbuffet til din fest.

 

Ønsker du at høre mere?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi svarer i hverdage mellem 8-16

 

Kontakt vores arrangementskoordinator
 

Line Møller eller Jesper Kristensen
Arrangementskoordinatorer
tlf: 70 22 82 12

Kontakt os!

Elsker du også en lækker grillbuffet?

I Jespers Torvekøkken ser vi altid frem til grill sæsonen. Der er uendelige muligheder for skøn grillmad, og vi glæder os til at sammensætte årets grillbuffet til vores kunder. Når du får grill catering fra os behøver du ikke selv at bekymre dig om, hvad der skal lægges på grillen. Vi laver en dejlig buffet, hvor du både får kød, grøntsager og tilpasset og velsmagende tilbehør til en hyggelig aften. Det er nemt at bestille hos os. Se nedenfor hvad vi har valgt at tilbyde i vores grillbuffet og bestil direkte her på siden. 

Grillbuffeten kan bestilles fra maj til oktober. 

 

Grillbuffet

Sommeren står for døren, og dansk sommer betyder grill! Står du over for en sommerfest for hele familien, en stor fødselsdag eller et helt tredje arrangement til sommer? Hos Jespers Torvekøkken ved vi, at det kan være en udfordring at lave mad til mange mennesker selv. Derfor har vi sammensat en fantastisk grillbuffet, som vi leverer ud af huset. Vi elsker mad, og med mere end 25 års erfaring med ærlig og velsmagende mad kan vi stå med hele det kulinariske ansvar til ethvert festligt arrangement.

Når sol og sommer melder sin ankomst er en lang udeaften med grillmad og hygge næsten en selvskrevet del af ugen. Med vores grillbuffet tilbyder vi et varieret udvalg af fantastiske grillretter til et bredt smagspublikum. Vores passion for mad strækker sig langt ud over at sammensætte et velsmagende og perfekt tilberedt måltid. Vi vil dele vores passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid ved at give dig de bedste retter af årstidens friske råvarer til din fest.

 

Prøv en velsmagende grillbuffet

At ramme alle sine gæsters smag kan være svært til ethvert større arrangement, samtidig med at du skal have overskud til at agere vært og stå for madlavningen selv. Det kan du helt og aldeles slippe for, hvis du bestiller en grillbuffet fra vores køkken. Vi garanterer, at alle dine gæster finder noget, de kan lide, blandt retterne. For os hos Jespers Torvekøkken er kvalitet og variation i fokus, og vi stræber altid efter at skabe den helt rigtige balance mellem det søde, det sure, det salte og det bitre. Vi finder inspiration fra forskellige regioner og områder i vores grillbuffet, og den har rødder i alt fra middelhavsområdet til det klassiske danske køkken.

En af de lækre retter, vi tilbyder i vores grillbuffet, er blandt andet confiterede kyllingelår med timian, hvidløg og tilhørende spinatpesto. Hvis du er lidt mere til de gode klassikere, byder buffeten selvsagt også på hjemmelavede grillpølser med både ketchup, sennep og remoulade til at dyppe i. Du finder desuden både laks og oksebavette på fadene. Ud over kødretterne medfølger en grillet salat, en tomatsalat samt udvalg af italiensk brød og pisket creme fraiche. Med vores grillbuffet tilbyder vi også udlejning af grill og en dygtig kok, der kan varetage tilberedningen, såfremt du ikke ønsker at grille selv.

 

Kontakt os for en god grill catering ud af huset

Skal I arrangere en fest, og har I brug for hjælp til at lave og levere velsmagende mad til jeres gæster? Så tag et kig på vores grillbuffet, og lad os gøre arbejdet for jer, så I kan nyde både festen og selskabet uden stress og jag. Hvis I har spørgsmål til vores grillbuffet, må I endelig kontakte os på telefon 70 22 82 12 eller på mail Torvekoekken@torvekoekken.dk. Vi ser frem til at høre fra jer.

Buffeten kan bestilles fra maj til oktober. Du kan leje en stor grill gennem os, som koster fra 1500 kr. inkl. levering og afhentning.
Ønsker du ikke at grille selv, kan du få en af vores dygtige kokke med ud og grille alt til perfektion fra 1475 kr. inkl. moms for 4 timer. Herefter 368,75 pr. time inkl. moms.