Et bæredygtigt univers af smagsoplevelser

At leve bæredygtigt

En hjertesag i Jespers Torvekøkken

For fremtidens skyld

Bæredygtighed er at tænke sig om. At tænke på miljøet, på ens omgivelser, på økonomien og på menneskene omkring sig. I Jespers Torvekøkken tænker vi os om. Og hellere én gang for meget. 

Fordi Jespers Torvekøkken skal være en god arbejdsplads og skabe gode madoplevelser, også i morgen. For vores medarbejdere, vores kunder og for vores planet. 

Når vi laver mad til mere end 15.000 mennesker hver dag, skal måltiderne være fyldt med glæde. Og tilberedt af passionerede kokke, som bruger gode bæredygtige råvarer i de rette mængder og med den helt rigtige smag. Med verdensmål, mindre madspild, mindre CO2 og cirkulær økonomi i tankerne. Fordi i Jespers Torvekøkken tænker vi os om. For fremtidens skyld. 

 

Strategi og initiativer

Jespers Torvekøkken er en ambitiøs madleverandør, hvor tingene aldrig står stille. Det ligger i vores DNA at være nytænkende og nyskabende og vi går hver dag i front for, at vise, at man som virksomhed kan og skal gøre en forskel. Vi har strategier og mål og søger hele tiden nye løsninger og gerne sammen med kunder og partnere, fordi vi sammen kan gøre den største forskel. 

CO2 neutralitet og reduktion i værdikæden

Som virksomhed mener vi, at vi har et ansvar for at bidrage til en bæredygtig fremtid. Og vi kan gøre en forskel ved at reducere vores CO2. Det kræver samarbejder og partnerskaber på tværs af værdikæden og langsigtede mål. Men vi tror på det og har derfor sat ambitiøse, men realistiske mål for 2030. 

Mindre madspild til gavn for alle

Madspild giver ingen mening. For nogen. Og slet ikke for os. Derfor arbejder vi hver eneste dag på at reducere vores madspild. Gennem data, menuplanlægning, tilberedning og dialog med vores kunder. Vi mener nemlig ikke, at guleroden skal hives op ad jorden, transporteres, bearbejdes, tilberedes og serveres - for blot at ende i skraldespanden. Mad er en ressource vi skal passe på, for vores alle sammens skyld, og vi har et ansvar som madvirksomhed i at reducere vores madspild, og dermed vores kunders madspild. 

Ønsker du at høre mere?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi svarer i hverdage mellem 8-16

 

Kontakt vores salgschefer
 

Michael Madsen
Salgschef København
tlf: 26 83 89 01​

eller

Allan Olesen
Salgschef København / Aarhus
tlf: 40 83 53 66

Kontakt os!