Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Julefrokost 2024

Vi laver julemad til alle og enhver, og vi glæder os til at servere for dig, din familie og dine venner!

Julefrokostbuffeter til alle og enhver

Vi er klar til at hjælpe jer med at få en fantastisk julefrokost, hvor maden er med til at skabe hygge og atmosfære. Vi tilbyder en menu til ethvert selskab både klassisk julemad, en grøn julemenu med veganske og vegetariske alternativer, og selvfølgelig en luksus julefrokost til dem, som vil forkæle sig selv og sine gæster lidt ekstra. 

Ekstra julehygge

Julefrokost

Nu er den søde juletid så småt over os igen, og for mange betyder det traditionen tro, at der skal afholdes en julefrokost, eller måske to eller tre. Mange af os har faste traditioner, og vi mødes hvert år med de samme mennesker for at markere julen og for at samle op på det forgangne år. Måske er du vant til at mødes med familien, med vennerne eller med kollegerne? Uanset hvem I er, kan vi hos Jespers Torvekøkken tilbyde jer et lækkert julemåltid.

I forbindelse med de årlige sammenkomster i julen, bliver opgaverne ofte uddelegeret mellem familie og venner. Nogen skal stå for flæskestegen, mens andre skal sørge for rødkålen eller silden. Det kan nemt blive en travl og hektisk tid.

Julemad, klar ved levering

Hos Jespers Torvekøkken er det eneste du skal gøre, at bestille lige den julebuffet som passer bedst til dine julegæster. Derefter overtager vores dygtige kokke ansvaret for at julemaden bliver tilberedt efter alle kunstens regler, så du blot skal koncentrere dig om at nyde gæsternes selskab.

Om du vælger at afhente maden selv eller få det leveret på din adresse – så kommer alle Jespers Torvekøkkens julebuffeter lune og lige til at sætte på bordet i pæne skåle og fade. Vi anbefaler derfor at maden leveres ca. en time før, at I sætter jer til bords. 

Forskellige menuer til din catering julefrokost

Hos Jespers Torvekøkken tilbyder vi forskellige typer af anretninger og buffeter til dine julearrangementer. 

Vores menuer omfatter blandt andet:

  • Varme juleretter
  • Buffetanretninger med alle de retter, du kender så godt
  • Et grønt alternativ med vegetariske og veganske retter
  • Lækre tilvalg, som giver mulighed for at imødekomme specielle ønsker
  • Petit fours og natmad

Mens nogle mennesker elsker julen og al den mad, der typisk hører til, er der andre, der sukker efter mere variation i julemaden. Hos Jespers Torvekøkken tilbyder vi klassiske juleretter, men også mere anderledes sammensætninger og spændende løsninger. Vi har derfor noget, der falder i de flestes smag.

Skab rammerne for en hyggelig aften

Julen bringer mennesker sammen, og det er skønt at samles over et dejligt måltid. Med en julebuffet fra Jespers Torvekøkken kan du skabe de ideelle rammer for en hyggelig aften, hvor du og dine gæster rigtigt kan nyde hinandens selskab.

Når du skal holde julefrokost i Storkøbenhavn eller Nordsjælland, så skynd dig at samle alle de mennesker, du plejer at fejre julen med, og bestil skøn julemad fra Jespers Torvekøkken. Vi sørger for, at I får velsmagende og veltilberedt mad på bordet til jeres julefrokost.

Skal vi hjælpe med serveringspersonale eller kokke

Mangler I lokaler til julefrokosten, serveringspersonale eller service, er vi klar til at hjælpe. Vi har gode samarbejdspartnere, som vi ofte bruger til selskaber, og som kan sørge for skønne rammer til julefesten.

Kontakt os på telefon 70 22 82 12 eller torvekoekken@torvekoekken.dk, så vi kan skræddersy den bedste løsning til jer.

Ønsker du at høre mere?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi svarer i hverdage mellem 8-16

 

Kontakt vores arrangementskoordinator
 

Tina Jensen eller Jesper Kristensen
Arrangementskoordinatorer
tlf: 70 22 82 12

Kontakt os!