Et bæredygtigt univers af smagsoplevelser

Julefrokost 2022

Vi laver julemad i alle afskygninger, og vi glæder os til at servere for dig, din familie og dine venner!

Vi står klar til at opfylde alle jeres ønsker og krav. Vi laver tallerkenanrettet julefrokost, klassisk julemad, veganske og vegetariske alternativer, og selvfølgelig også en luksus julefrokost til dem, som vil forkæle sig selv og sine gæster lidt ekstra.

Julefrokost buffet eller portionsanretning

Jule finger foods

Ekstra julehygge

Julefrokost


Nu er den søde juletid så småt over os igen, og for mange betyder det traditionen tro, at der skal afholdes en julefrokost, eller måske to eller tre. Mange af os har faste traditioner, og vi mødes hvert år med de samme mennesker for at markere julen og for at samle op på det forgangne år. Måske er du vant til at mødes med familien, med vennerne eller med kollegerne? Uanset hvem I er, kan vi hos Jespers Torvekøkken tilbyde at klargøre maden for jer.

I forbindelse med de årlige sammenkomster i julen, bliver opgaverne ofte uddelegeret mellem familie og venner. Nogen skal stå for flæskestegen, mens andre skal sørge for rødkålen eller silden. Det kan nemt blive en travl og hektisk tid. Hos Jespers Torvekøkken tilbyder vi at lave al maden for jer, så I kun skal koncentrere jer om at nyde hinandens selskab.

Forskellige tilbud til din catering julefrokost

Hos Jespers Torvekøkken tilbyder vi forskellige typer af anretninger og buffeter til dine julearrangementer. 

Vores tilbud omfatter blandt andet:

• Portionsanrettede juleplatter til både hverdag og weekend
• Varme juleretter
• Buffet og portionsanretninger med alle de retter, du kender
• Vegetariske og veganske retter
• Små, alternative serveringer

Mens nogle mennesker elsker julen og al den mad, der typisk hører til, er der andre, der sukker efter mere variation i julemaden. Hos Jespers Torvekøkken tilbyder vi klassiske juleretter, men også mere anderledes sammensætninger og spændende løsninger. Vi har derfor noget, der falder i de flestes smag.

Skab rammerne for en hyggelig aften

Julen bringer mennesker sammen, og det er skønt at samles over et dejligt måltid mad. Med buffet eller anretninger fra Jespers Torvekøkken kan du skabe de ideelle rammer for en hyggelig aften, hvor du og de resterende gæster rigtigt kan nyde hinandens selskab.

Skal du holde julefrokost i København eller et andet sted i nærheden? Skyd dig at samle alle de mennesker, du plejer at fejre julen med, og bestil skøn julemad fra Jesper Torvekøkken. Vi sørger for, at I får velsmagende og veltilberedt mad på bordet til jeres julefrokost.

Skal vi hjælpe med serveringspersonale eller kokke

Mangler I lokaler til julefrokosten, serveringspersonale eller service, er vi klar til at hjælpe. Vi har gode samarbejdspartnere, som vi ofte bruger til selskaber, og som kan sørge for skønne rammer til julefesten. 

Kontakt os på telefon 70 22 82 12 eller Torvekoekken@torvekoekken.dk, så vi kan skræddersy den bedste løsning til jer.

Ønsker du at høre mere?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi svarer i hverdage mellem 8-16

 

Kontakt vores arrangementskoordinator
 

Line Møller
Arrangementskoordinator
tlf: 70 22 82 12

Kontakt os!