Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Sommerbuffet

*Du skal minimum bestille 20 kuverter
Du kan se tilvalgene til denne menu i bunden af siden eller ved at klikke her
Menuen er bygget op omkring sæsonens råvarer
Lækker mad, lavet fra bunden
Du bestemmer tidspunkt for levering
Vi leverer alle ugens dage

Menu

Sommerbuffet

Vores dygtige kokke har sammensat menuen af sommerens bedste danske råvarer. Filosofien bag er, at smagsoplevelsen ikke skal være anderledes end den man får på en god restaurant, bare fordi det er mad ud af huset. Du får et unikt produkt, som kommer på pæne fade og skåle, der er lige til at pakke ud og sætte på bordet. Her kan du være sikker på, at det varme er varmt, og de fantastiske danske grøntsager stadig er sprøde, friske og behandlet nænsomt af vores glade kokke.

Sommerbuffeten leveres i perioden fra juni til og med august.

FORRET

  • Fra havet: Rimmet dansk lyssej, citron, rabarber, rosmarin, frisésalat og radicchio.
  • Fra skoven: Danske asparges, karse, peberrod, mayonnaise, enoki svampe og radiser.

HOVEDRET

  • Fra gården: Langtidsstegt dansk kalv, friske løg, champignon, bladbeder, gammel knas, nye danske kartofler og salvie*. 
  • Fra haven: Letrøget dansk selleri, blomkål, kejserhatte, prosociano og skalotteløg.

Tilkøb: Ønsker du at tilføje ballotine af dansk unghane til sommerbuffeten? Vælg dansk unghane under 'Anbefalinger" længere nede på denne side.

SALATER

  • Fra haven: Danske solmodne tomater, peberfrugt, agurk, dansk saltet ost, rødløg og basilikum.
  • Fra haven: Sprød sommerkål, ærtesalat, sukkerærter, kærnemælk, revet citronskal og smørbagte croutoner.
  • Fra haven: Mini grønkål, bolsjebeder, romanesco, danske courgetter og bornholmsk citron-rapsolie.

TILBEHØR

  • Hertil velsmagende hjemmebagt brød afstemt til buffeten samt pisket smør.
     

Bemærk, at for at give dig størst mulig frihed leveres sommerbuffeten uden dessert. Ønsker du dessert er det nemt at tilføje - vælg blot mellem det store udvalg længere nede på side.
 

*) Den langtidsstegte dansk kalv leveres som et helt stykke kød, så kødet bevares mørt og saftigt. Ønsker I at få leveret kødet udskåret, skriv dette i kommentarfeltet i kurven.

Ønsker du at høre mere?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi svarer i hverdage mellem 8-16

 

Kontakt vores arrangementskoordinator
 

Jesper Kristensen eller Tina Jensen
Arrangementskoordinatorer
tlf: 70 22 82 12

Kontakt os!

Mærk sommerens varme med vores sommerbuffet

For mange af os er sommeren lig med god mad og hygge med venner og familie. Vi ser frem til sommerferien, hvor vi har tid til at kræse lidt ekstra for maden og nyde de sene aftentimer på terrassen. I Jespers Torvekøkken glæder vi os til sommer, fordi vi kan tilbyde skønne råvarer i sommerbuffeten. Som de dejligste friske jordbær i en lækker jordbærkage, nye danske kartofler vendt i smør, rimmet torsk eller salat af bagt tomat og peberfrugt toppet med frisk gedeost. Se vores bud på en brilliant sommerbuffet nedenfor. 

Står du over for en fest, en stor fødselsdag eller et helt tredje arrangement til sommer? Hos Jespers Torvekøkken ved vi, at det kan være en udfordring selv at stå for mad til mange mennesker. Derfor står vi til rådighed, når gæsterne skal have dejlig mad, som f.eks. vores populære sommerbuffet. Vi elsker mad, og med mere end 25 års erfaring med at skabe og levere både menuer og buffeter, tager vi gerne det kulinariske ansvar for ethvert arrangement.

 

En sommerbuffet med noget til enhver smag

Med solens og sommerens komme er lyst kød og lette retter tilbage på aftensmadsbordet. Med vores sommerbuffet tilbyder vi et varieret udvalg af fantastiske sommerretter til et bredt smagspublikum. Vores passion for mad strækker sig langt ud over at sammensætte et velkomponeret og veltilberedt måltid – den indebærer også et stort fokus på gode råvarer og kvalitet. Derfor er al vores mad lavet på friske og rene råvarer. Som bekendt spiser man jo også med øjnene, så vi garanterer også æstetisk anretning og smukke farver på vores fade.

 

Få en velkomponeret sommerbuffet fra Jespers Torvekøkken

Det kan ofte være vanskeligt at ramme et smagsunivers, som alle gæster til et større arrangement kan lide, og at skulle jonglere værtskab, socialt overskud og madlavning er heller ikke altid lige let. Med vores sommerbuffet tager vi presset af dine skuldre, og vi garanterer, at selv den mest kræsne gæst kan spise sig mæt og glad. Vi sætter kvalitet og variation i højsædet, og vi søger altid at skabe den helt rigtige balance mellem det søde, sure, salte og det bitre i vores sommerbuffet. Vi ynder at bevæge os vidt og bredt i regioner og områder, når vi henter inspiration til vores retter, og vores sommerbuffet har rødder i alt fra middelhavsområdet til det gode, gamle, danske køkken.

Hvis dine kulinariske interesser strækker sig ud over traditionel dansk mad, vil du måske være glad for vores salat af bagte tomater og peberfrugter med gedeost. Hvis du er lidt mere til sikre klassikere, er vores romainesalat med cæsardressing og croutoner et sikkert hit, som de fleste kan lide i en god sommerbuffet. Du finder desuden både torsk og unghanebryst på fadene. Og dessert skal du jo ikke snydes for! Vores sommerdesserter er intet ringere end en traditionel jordbærkage til den søde tand samt et unikt udvalg af håndplukkede danske oste med dertilhørende knækbrød og oliventapenade.

 

Kontakt os for en god sommerbuffet ud af huset

Står I og mangler en velsmagende, nem og smuk madløsning til en forestående begivenhed, så tag et kig på vores sommerbuffet og lad os gøre arbejdet for jer, så I kan nyde både mad og selskab uden stress og jag. Hvis I har spørgsmål til bestillingen, indholdet af vores sommerbuffet eller andet, må I endelig kontakte os på telefon 70 22 82 12 eller på mail Torvekoekken@torvekoekken.dk.  Vi glæder os til at høre fra jer. Sommerbuffeten kan bestilles fra juni til september.