Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Catering til konfirmation

En konfirmation er en stor begivenhed og Jespers Torvekøkken hjælper jer gerne med mad og drikkevarer på den store dag, så I kan koncentrere jer om at have en god og mindeværdig konfirmationsfest med venner og familie.

Vi tilbyder to forskellige konfirmationsmenuer, så du kan vælge lige dét, som du kan lide. Vælg mellem en klassisk konfirmationsbuffet eller den grønne konfirmationsbuffet med vegetariske retter. Begge menuer er sammensat af vores dygtige kokke, som har skabt en fantastisk smagsoplevelse af de bedste danske råvarer.

Lækker mad til glæde for dig og dine gæster.

Konfirmationsmenu

Vi tilbyder to lækre catering-buffeter til jeres konfirmation:

Begge konfirmationsbuffeter indeholder forretter anrettet som 'sharefood', to hovedretter samt skønne salater. Det hele kommer lun og klar til at servere på pæne fade og træplanker.

Hertil kan du tilvælge vine, som er afstemt specifikt til konfirmationsbuffeterne, børneretter, petit fours og serveringspersonale.

Ønsker du at høre mere?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi svarer i hverdage mellem 8-16

 

Kontakt vores arrangementskoordinator
 

Line Møller eller Jesper Kristensen
Arrangementskoordinatorer
tlf: 70 22 82 12

Kontakt os!

Bestil mad til konfirmation hos Jespers Torvekøkken

En konfirmation er for mange den første store fest i livet, og det er værd at gøre noget ekstra ud af mad og borddækning. Hos Jespers Torvekøkken ved vi, hvor vigtig dagen er, og hvor vigtigt det er, at få den helt rigtige konfirmationsmad på bordet. Vi har derfor sammensat et skønt udvalg af catering mad til konfirmation med noget for alle smagsløg.

Maden er lavet fra bunden ud fra vores filosofi om at lave ærlig mad på en enkel måde. Ærlig, fordi det er årstidens friske og lokale råvarer. Herlig, fordi maden er kreativ og inspireret af tidens trends med noget for enhver smag. Enkel, fordi vi ikke er prætentiøse eller snobbede i vores madlavning, men mad til konfirmationer må stadig gerne både smage godt og se godt ud.


Når I bestiller mad til konfirmation fra Jespers Torvekøkken, kommer vi med alle retterne anrettet på pæne hvide fade og træplanker. Alt, I skal gøre, er at servere maden. Alt skal være så nemt som muligt for jer og dem, der serverer. Det har vi tænkt på, så I ikke skal bekymre jer, men blot nyde festen og jeres herlige gæster. Maden ankommer lun og lige til at sætte på bordet - så bliver det næsten ikke nemmere!

 

Valg af hovedret til en konfirmationsmenu

Mørt oksekød er sædvanligvis et stort hit som hovedret blandt både børn og voksne. Vælger du vores klassiske konfirmatonbuffet får du både rib eye af dansk kvæg samt ballotine af dansk unghane. Både rib eye og unghane er udvalgt specielt til denne konfirmationsmenu og bliver med garanti velmodtaget hos jeres madglade gæster. Til hovedretten serveres tre skønne salater - alle tilberedt af gode danske råvarer i sæson.

Er I til det vegetariske og veganske køkken, kan vi anbefale Den grønne konfirmationsbuffet, som udelukkende består af veganske og vegetariske retter lavet på de bedste råvarer. Til hovedret har vi blandt andet udviklet en suveræn ballotine af rødbeder, ærter og champignon og smagfulde karamelliseret portobello svamp, med majsgryn, gammel knas, trøffel og rødder. Derfor tør vi godt love, en stor smagsoplevelse på jeres store dag. Velbekomme!

Ønsker I at bestille enkelte kuverter af den grønne buffet som supplement til den klassiske konfirmationsbuffet, kan I let tilvælge dem, når I bestiller. Se under 'Tilvalg konfirmation' på siden med den klassiske konfirmationsbuffet

 

Glem ikke natmaden til jeres konfirmationsmenu

Natmad er vigtig i en konfirmationsmenu. Maden til konfirmationen må godt tiltale selv de mindste. Til vores buffeter kan I blandt vores tilvalg bestille en række lækre retter, som med garanti vækker begejstring hos gæsterne.


I kan fx vælge vores chili con carne, som serveres med cremefraiche og brød. Altid et sikkert hit blandt konfirmationsgæster! 


En anden traditionel klassiker er frikadeller med kartoffelsalat og rugbrød. Den går man heller aldrig galt i byen med.


Sidst, men absolut ikke mindst, kan I køre med en italiensk klassiker, som garanteret går rent ind hos både børn og voksne gæster ved jeres konfirmation: Lasagne! 


Vores lasagne med oksekød serveres med brød og smør. Et perfekt punktum på enhver konfirmationsmenu. 

 

 

Borddækning til en konfirmation er vigtig

Borddækningen er næsten lige så vigtig som mad til konfirmationen. Borddækning er med til at skabe den helt rette stemning og præsentere maden på den bedste facon. Valg af borddækning er selvsagt en smagssag, og der findes mange forskellige måder at pynte på. I kan vælge at bruge et tema i borddækningen, som er vigtigt for konfirmanden. 


Har I en hestepige, kan der fx være små heste som bordkort, blomsterarrangementer eller kort, der ligner fodbolde til den fodboldglade dreng osv. Denne type borddækning kan sagtens kombineres med en moderne såvel som klassiske stil. I kan gå med en klassisk eller rustik borddækning, eller en skøn kombination af de to. Det er meget moderne og giver en rigtig hyggelig og festlig stemning at blande den højtidelige og fine borddækning med det mere rustikke. Bland fx fine, hvide tallerkner med rustikt stentøj samt nogle smukke krystalglas. 


Konfirmationsmad fra Jespers Torvekøkken leveres varmet og anrettet på smukke hvide fade og rustikke træplanker, og gør det nemt og enkelt at gøre buffeten klar. Det er catering på den nemme måde. Så skal I bare gå ombord og fokusere på en uforglemmelig dag. 


Vi håber, I er blevet inspireret til både konfirmationsmad og borddækning. Er I nysgerrige efter at bestille en konfirmationsmenu ud af huset, så kontakt os og hør mere på telefon 70 22 82 12 eller mail torvekoekken@torvekoekken.dk