Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Catering til konfirmation 2024

En konfirmation er en stor begivenhed og Jespers Torvekøkken hjælper jer gerne med mad og drikkevarer på den store dag, så I kan koncentrere jer om at have en god og mindeværdig konfirmationsfest med venner og familie.

Vi tilbyder to forskellige konfirmationsmenuer, så du kan vælge lige dét, som du kan lide. Vælg mellem en klassisk konfirmationsbuffet eller den grønne konfirmationsbuffet med vegetariske retter. Begge menuer er sammensat af vores dygtige kokke, som har skabt en fantastisk smagsoplevelse af de bedste danske råvarer.

Lækker mad til glæde for dig og dine gæster.

Konfirmationsmenu

Vi tilbyder to lækre catering-buffeter til jeres konfirmation:

Begge konfirmationsbuffeter indeholder forretter anrettet som 'sharefood', to hovedretter samt skønne salater. Det hele kommer lun og klar til at servere på pæne fade og træplanker.

Hertil kan du tilvælge vine, som er afstemt specifikt til konfirmationsbuffeterne, børneretter, petit fours og serveringspersonale.

Ønsker du at høre mere?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi svarer i hverdage mellem 8-16

 

Kontakt vores arrangementskoordinator
 

Jesper Kristensen eller Tina Jensen
Arrangementskoordinatorer
tlf: 70 22 82 12

Kontakt os!

Bestil mad til konfirmation hos Jespers Torvekøkken

En konfirmation er for mange den første store fest i livet, og det er værd at gøre noget ekstra ud af mad og borddækning. Hos Jespers Torvekøkken ved vi, hvor vigtig dagen er, og hvor vigtigt det er, at få den helt rigtige konfirmationsmad på bordet. Vi har derfor sammensat et skønt udvalg af catering til konfirmation med noget for alle smagsløg.

Maden er lavet fra bunden ud fra vores filosofi om at lave ærlig mad på en enkel måde. Ærlig, fordi det er årstidens friske og lokale råvarer. Herlig, fordi maden er kreativ og inspireret af tidens trends med noget for enhver smag. Enkel, fordi vi ikke er prætentiøse eller snobbede i vores madlavning, men mad til konfirmationer må stadig gerne både smage godt og se godt ud.

Når I bestiller mad til konfirmation fra Jespers Torvekøkken, kommer maden lun og lige til at sætte på bordet. Alle retterne er anrettet på pæne hvide fade og træplanker. Så alt, I skal gøre er, at sætte mad på bordene og nyde festen og jeres herlige gæster.

 

Valg af hovedret til en konfirmationsmenu

Mørt oksekød er et sikkert hit som hovedret blandt både børn og voksne. Vælger du vores klassiske konfirmatonbuffet får du hele to hovedretter: Langtidsstegt kornfodre okse med pommes Anna samt ballotine af dansk unghane med salvie, purløgscreme og syltede kejserhatte. Begge retter er udvalgt specielt til denne konfirmationsmenu og bliver med garanti velmodtaget hos jeres madglade gæster. Til hovedretterne serveres også tre skønne salater - alle tilberedt af gode danske råvarer i sæson.

Er I til det vegetariske og veganske køkken, kan vi anbefale den grønne konfirmationsbuffet, som udelukkende består af veganske og vegetariske retter lavet på de bedste råvarer. Til hovedret har vi blandt andet udviklet en suveræn ballotine af rødbeder, ærter og champignon, salvie, purløgscreme og syltede kejserhatte samt karamelliseret portobello svamp med pommes Anna og lækkert tilbehør. Derfor tør vi godt love, en stor smagsoplevelse på konfirmaten store dag. Velbekomme!

Ønsker I at bestille enkelte kuverter af den grønne buffet som supplement til den klassiske konfirmationsbuffet, kan I let tilvælge dem, når I bestiller. Se under 'Tilvalg konfirmation' på siden med den klassiske konfirmationsbuffet.

 

Dæk et flot bord til konfirmationen

Borddækningen er næsten lige så vigtig som maden til konfirmationen. Et flot bord er med til at skabe den helt rette stemning og præsentere maden på den bedste facon. Valg af borddækning er selvsagt en smagssag, og der findes mange forskellige måder at pynte på. I kan vælge at bruge et tema i borddækningen, som er vigtigt for konfirmanden.

Har I fx en hesteglad konfirmant kan bordkortene have form som små heste og blomsterdekorationerne bestå  markblomster. Til den fodboldglade konfirmant kunne der pyntes op i yndlingsholdets farver og sangskjuleren kan være en fodbold. Denne type borddækning kan sagtens kombineres med en moderne såvel som klassiske stil. I kan gå med en klassisk eller rustik borddækning, eller en skøn kombination af de to. Det er meget moderne og giver en rigtig hyggelig og festlig stemning at blande den højtidelige og fine borddækning med det mere rustikke. Bland fx fine, hvide tallerkner med rustikt stentøj samt nogle smukke krystalglas.

Konfirmationsmad fra Jespers Torvekøkken leveres lunt og anrettet på smukke hvide fade og rustikke træplanker, og gør det nemt og enkelt at gøre buffeten klar. Det er catering på den nemme måde. Så skal I bare gå ombord og fokusere på en uforglemmelig dag.

Vi håber, I er blevet inspireret til både konfirmationsmad og borddækning. Er I nysgerrige efter at bestille en konfirmationsmenu ud af huset, så kontakt os og hør mere på telefon 70 22 82 12 eller mail: selskab@torvekoekken.dk