Den lige vej til god skolemad

Ingen bump på vejen, bare frisk og lækker mad. Hver dag – i tråd med de officielle kostråd.

Hos Jespers Torvekøkken er vi stolte af at være Danmarks største leverandør af frisklavet mad – et ansvar båret af erfaring og omtanke.

I mere end 30 år har vi leveret velsmagende frokostordninger skabt fra bunden af vores faglærte og passionerede kokke. Vi tror på nærværende partnerskaber og løsninger i øjenhøjde – det gælder også, når vi skaber rammerne for velfungerende skolemadsordninger.

Vores koncept SKOLEKLAR er en komplet skolemadsløsning, hvor faglighed, nysgerrighed og mod sætter standarden.

Vores rettesnor er velsmag, og vores kompas er ansvarlighed. Som B Corp-certificeret virksomhed arbejder nemlig vi med et 360° fokus på mennesker, kvalitet bæredygtighed og ordentlighed.

Læs mere om SKOLEKLAR her:

Vil du vide mere om vores skolemadsløsninger?

Kontakt
Ambassadør for skolemad

Henri Gregers Holst

61 44 20 01
heho@torvekoekken.dk

Frisk mad lavet samme morgen

I former fællesskabet omkring måltidet – vi tager os af alt det praktiske.

SKOLEKLAR henvender sig til alle tre skoletrin og kan tilpasses netop jeres skole og elever. Vi har køkkener på tværs af landet og kan levere frisklavet skolemad fra vores lokale produktionskøkkener. Løsningen kræver minimal administration lokalt, ingen investeringer i køkkenfaciliteter eller tilberedning på skolen.

SKOLEKLAR er også en fleksibel løsning: Vi kan levere maden på fade pr. klasse inden for et aftalt tidsinterval – klar til fordeling og servering. Og når måltidet er slut, henter vi fade og skåle og klarer opvasken.

Antallet kan I nemt selv justere på vores online platform, og vi tilbyder personale til lokal håndtering (min. 4 timer dagligt), hvis I skulle have behov for det.

Læs mere om hvem Jespers Torvekøkken er og om forsøgsordningen for folkeskoler og friskoler de tre onepager herunder:

Hold dig opdateret på skolemadsordningen

 

I vores nyhedsbrev om skolemad vil vi dele indblik i processen med forsøgsordningen, etablering, muligheder, deadlines m.m.

Tilmeld dig nyhedsbrev