Velkommen til en frokostordning, fyldt med muligheder!

Hos Jespers Torvekøkken får du nu 10 forskellige genrer af menuer at jonglere imellem, når du skal vælge frokostordning til din virksomhed.
Alle med hver deres unikke fortælling og menu. Nogle klassiske, nogle bæredygtige med fokus på et minimalt klimaaftryk.
Men uanset hvad der frister, kan du være sikker på, at vores mad er skabt fra bunden af sæsonens bedste og friskeste
kvalitetsråvarer. Ud fra bæredygtige principper og med garanti for høj fødevaresikkerhed, ordentlige arbejdsforhold og med skarpt fokus på madspild.

 


 

     

 


 

      

 


 

      

 


 

      

 


 

      

 


 

      

 


 

Menuer og køkkener til den særligt bæredygtige!

Nedenstående menuer er skabt med de stærk bæredygtige briller på. Når du vælger disse kan du med særlig god samvittighed gå til frokostbordet.
For her har vi taget stort hensyn til klimaaftrykket, mindre kød og med smagen i centrum.

 


 

 


 

 


 

    

 


 

Vil du prøve vores nye menuer og køkkener?

 

Ring til vores salgschef Michael Madsen på 

26 83 89 01

eller skriv til ham på mm@torvekoekken.dk

 

Husk at vi har et minimum på 8 kuverter :)

 

 

Få et tilbud på en frokostordning

Vi har et minimum på 8 kuverter

 


 

Frokostportalen

Dit onlineunivers til bestilling af mødeforplejning og rettelser i frokostordningen
Som kunde i Jespers Torvekøkken får du adgang til vores online frokostportal. Her kan du rette dine kuvertantal på det køkken I følger, samt rette op eller ned på vegetar, veganer, glutenfri, laktosefri og lune retter uden gris. Det er nemt og fleksibelt og du kan justere jeres frokostordning når det passer dig. 

På frokostportalen har du også mulighed for at bestille mødeforplejning, såsom smørrebrød, sandwiches, mødetallerkener, kage og osteanretning. Du kan også bestille dagligvarer, som leveres sammen med din frokost. Ønsker I levering af mælk, morgenmadsprodukter som ost, smør, pålægschokolade eller marmelader foretager I blot en bestilling på frokostportalen. 

Er I allerede kunde hos Jespers Torvekøkken?
KLIK HER FOR AT KOMME PÅ FROKOSTPORTALEN

Praktiske informationer om vores frokostordning

Priserne starter ved 45,00 kr. ekskl. moms. per kuvert og afhænger af, hvordan I skræddersyr jeres frokostordning. Der er flere muligheder for tilvalg, herunder osteanretning, kage eller flere kolde anretninger og salater. Vi står altid til rådighed, så vi sammen kan finde frem til den rigtige løsning til jeres firmafrokost og vælge det eller de køkkener der passer bedst til jer.

I kan skifte mellem vores mange køkkener fra uge til uge, så I får den variation, I ønsker. Vælger I eksempelvis Verden, Favorit og Sund Fornuft, kan I rotere mellem disse så mange uger, som I har lyst til. På denne måde får I masser af variation og behøver ikke at tænke på frokostordningen de uger. Og I kan altid lave det om, hvis I vil prøve noget andet.        

Det koster ikke noget at skifte mellem køkkenerne, og som kunde hos os skal du kun ringe ét sted, når du ønsker at lave ændringer i din frokostordning. Vi leverer frokost til jer hver dag på det tidspunkt, I ønsker, og er meget fleksible, så I får den helt rigtige løsning.   

Vi har et minimum på 8 kuverter, når du bestiller vores frokostordning. Det er muligt at få sandwich eller smørrebrød i stedet for frokostordningen, hvis I er færre end 8 kuverter.  

Vi leverer frokostordning flere steder i Danmark

Når du er frokostkkunde hos Jespers Torvekøkken får du fleksibel og professionel levering til en fast lave pris. Du kan selv vælge leveringstidspunkt og vi er fleksible i forhold til leveringsted og afhentning.

Vi producerer vores frokostordning fra vores 6500 kvm store Madhus i Søborg. Som frokostkunde har du mulighed for at vælge mellem vores 7 forskellige køkkener og opleve en fantastisk variation i din frokostordning. Vi leverer til det meste af Sjælland, bl.a. Nordsjælland, Frederikssund, Køge, Næstved, Greve, Slagelse, Helsingør, Brøndby, Ringsted, Amager og Rødovre. Du kan også få leveret frokostordning til døren i b.la. København K, på Frederiksberg, på Østerbro og helt ind til Kgs. Nytorv. 

I Jylland producerer vi vores frokostordning ud fra vores køkken Havnen i Aarhus på Oluf Palmes Allé. Vi leverer til hele Aarhus i en radius af 30-40 km omkring Smilets By, bl.a. Randers, Odder, Højbjerg, Viby, Åbyhøj og Skanderborg. 

Kontakt os for at høre mere og hvad vi kan levere til din virksomhed.  Ring på 70 22 82 12.

Da Jesper Holmberg for mere end 25 år siden startede Jespers Torvekøkken, var det med en vision om at tilbyde virksomheder frokostordninger med varieret og lækker mad. Denne vision er stadig lige relevant, og vi udvikler hele tiden vores frokostordning, så I, som kunder, får en herlig og spændende madoplevelse.

Vores frokostordning er varieret og bæredygtig. Varieret fordi du som kunde kan vælge mellem alle vores køkkener og få vidt forskellige madoplevelser hver uge. Fra danske favoritter til eksotisk verdensmad, fra økologisk sunde retter til luksusoplevelser. Du får en bæredygtig frokostordning, fordi al vores mad er produceret under samme tag. Uanset hvilket køkken du vælger, ved du at vi garanterer høj fødevaresikkerhed, skarpt fokus på mindre madspild, anvendelse af ren energi og ordentlige arbejdsforhold.

Vores kokke elsker mad og lægger deres kærlighed i at levere den bedste frokostordning til dig. Det kan du smage!

Sund og lækker frokostordning for enhver

Jespers Torvekøkken har et bredt og varieret udvalg af frokostordninger for enhver, der alle består af en lun ret, en kreativ salat, en lille salatbar og tre slags pålæg til hjemmebagt rugbrød og lyst brød. Herudover hører der ost med hver tirsdag samt ugens overraskelse, som kan være alt fra frisk frugt til butterdejssnegle med oliventapenade. Herudover serverer vi hjemmebagt kage hver torsdag.

Vi laver al vores mad ud fra en mission om at lave ærlig og herlig mad på en enkel måde. Det betyder, at vores mad laves fra bunden af årstidens friske råvarer. At den er spændende og kreativ, men at vi stadig har respekt for og ofte serverer de klassiske retter, som vi alle holder meget af.

Vi vil lave sund mad til medarbejderne rundt om i danske virksomheder, så de får de optimale muligheder og brændstof til en travl hverdag.
Vores frokostordninger nydes hver dag af ca. 3000 medarbejdere i virksomheder i Storkøbenhavn, Nordsjælland, Køge og Roskilde.

Kontakt Salgschef Michael Madsen på telefon 26 83 89 01 og få en samtale om, hvad I ønsker af jeres frokostordning.

Der er mulighed for at bestille en prøveperiode. Udover frokost er vi leveringsdygtige i bl.a. smørrebrød, sandwich og frokosttallerkner til attraktive priser, og vi tager selvfølgelig hensyn til særlige ønsker af vegetarisk, svinefri og allergivenlig mad.

Ønsker du et tilbud på mad til Jeres næste firmaarrangement, så kontakt os på 70 22 82 12 eller torvekoekken@torvekoekken.dk

Vores mest populære frokostkøkken

Den lune ret i vores Favorit frokostordning er familien Danmarks favoritter. Det er god solid og varieret mad fra det nordiske køkken, samt nogle af de retter fra udlandet som er blevet populære herhjemme. Basis er altid frisklavet mad, baseret på det bedste udbud af friske og sæsonaktuelle råvarer.

Eksempler på lune retter fra denne frokostordning er Hakkebøf, Pulled pork burger, Kalvesteg, Chili con carne og Flæskestegssandwich, alle med lækkert tilbehør og en god salat.

Udover de lune frokostretter og sprøde salater får I med denne menu lækre pålægsplatter, kager, frugt, ost, brød og fra tid til anden en lille overraskelse. De lækre retter og overraskelserne, til en rimelig pris, har gjort det til vores mest populære frokostmenu.

Det er også i denne menu at vores chefkok Jesper Holmberg får lov at folde hele repertoiret ud, hvilket kan smages.

Lyder det godt? Så har I måske fundet jeres frokostordning

Kontakt Salgschef Michael Madsen, på telefon 26 83 89 01, eller Salgs- og kundechef Allan Olesen på 40 83 53 66 for at høre mere om mulighederne for at prøve om Favorit er den rigtige menu for jer, samt et godt tilbud på jeres fremtidige frokost.

ØkoFokus frokostkøkkenet - fordi det gør en forskel

På baggrund af vores mangeårige erfaring med bl.a. at lave mad til professionelle sportsfolk, har vi skabt en ny frokostlinje, som fokuserer på velsmag sundhed. Resultatet er en lækker frokost der giver jeres medarbejdere de bedste forudsætninger for en god arbejdsdag. Selvom at de lune retter er lette på kalorier, samt rige på fibre og proteiner, er der ofte tale om kendte favoritter, i en lidt sundere variant. Det hjælper jer med at få fuld glæde af investeringen. Alle ugens behov for vitaminer, mineraler fedtstoffer osv. bliver dækket gennem menuens alsidige retter.Vi laver alt fra bunden, både fordi det smager bedst, men også for at undgå skjult sukker, fedtstoffer og tilsætningsstoffer. Dette betyder også, at vi bruger sæsonens- og økologiske råvarer så vidt som muligt.

Eksempler på lune retter fra vores ØkoFokus:

 • Spinattortillas fyldt med oksekød i krydret tomat med urter toppet med 9% creme fraiche serveret med brune ris og lime samt salsa med chili og koriander
 • Kalvecuvette stegt med vintergrøntsager, timian og hvidløg serveret med kold bearnaisecreme.
 • Små, stegte frikadeller anrettet i italiensk tomatsauce. Hertil rugmelspasta vendt i olivenolie.

Se flere eksempler på de lækre retter og tilbehøret ved at gå til ugens menu, i bunden af siden.

Vil du have sundere og mere effektive medarbejdere?

Så prøv at skifte til vores sunde frokostordning, der er skabt med udgangspunkt i et meget mere helhedsorienteret og omfattende syn på sundhed, end du ellers finder.

Ring til vores Salgschef Michael Madsen på telefon 26 83 89 01 og bestil jeres nye frokostordning.

Bliv inspireret af eksotiske egne.

Få udvidet kendskab til verdens mange køkkener, med frokostordningen Verdenskøkken. Vi har hentet inspiration og eksotiske krydderier ind fra alle verdenshjørner og leverer resultatet til jeres frokostbord. Basis er de gode friske råvarer, der sammensættes til sund og ernæringsrigtig frokost.

Vi har tidligere serveret verdensretter som:

 • Libanesiskinspireret kyllingebryst, marineret i hvidløg, ingefær og yoghurt, der blev serveret med fladbrød samt kogte ris
 • Japanske Yaki Soba nudler, med sprøde grøntsager og rejer
 • Jambalay med fintskåret iceberg, ærter, løg, blegselleri og sprødstegt bacon

Flere eksempler på menuens retter kan findes i denne uges menu, som du finder et link til i bunden af siden.

Er dette den rigtige menu for jer?

Hvis svaret er ja kan I få den leveret ved at ringe til Salgschef Michael Madsen, på telefon 26 83 89 01. Hvis I er i tvivl kan en dialog med Michael hjælpe jer til den helt rigtige løsning.

Vegetar kan stå alene eller sammen med andre køkkener

Hos Jespers Torvekøkken behøver vegetarer ikke tage sig til takke med salaten. Hvis I har en anden frokostordning med os er det muligt at få leveret en særlig frokost til de medarbejder der har valgt livet som vegetar, men I kan selvfølgelig også nøjes med vegetar frokostmenuen. Vi leverer lækre lune vegetarretter, med samme passion som vores øvrige frokoster.

Nyd lækrer retter som:

 • Grøntsagsmoussaka
 • Forskellige pastaretter
 • Hjemmelavet falafel
 • Pommes anna med masser af rosmarin
 • Grøntsagsfrikassé, samt en masse andet

Se flere eksempler på retter i denne uges vegetar menu. Som med alle vores frokostordninger laves alt maden fra bunden, på basis af gode friske råvarer, med fokus på at levere velsmag og en ernæringsrigtig frokost.

RING OG HØR MERE OM VORES FROKOSTORDNINGER

Hvis I ønsker at høre mere eller bestille, vores frokost til vegetarer, kan I kontakte Michael Madsen, på telefon 26 83 89 01. Vi tilpasser gerne vores menuer efter jeres behov.

Accepter cookies fra torvekoekken.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, når du besøger os.
Du kan altid slette dem igen.