Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Catering i særklasse

Hos Jespers Torvekøkken er du altid garanteret fantastisk selskabsmad. Uanset om du skal bruge en tre-retters menu, buffet, eller små anretninger til en reception kan vi være behjælpelige. 

Smagfulde finger foods

Finger foods er ideelt til receptioner eller selskaber hvor det ikke er nødvendigt med en menu eller en buffet. Her kan i få små lækre anretninger, som er perfekte til at spise med fingrene.

Mad til arrangementer

Til fest hører sig mad. Og vi hjælper gerne. Vi leverer mad ud af huset til både private og virksomheder, og vi garanterer, at den mad I får ud, er kræset for og tilberedt med sæsonens lækreste råvarer. 

Lækre buffeter 

Vi har velsmagende buffeter som passer til bestemte årstider og temaer. Hvis du har ønsker til sammensætningen af retterne er du selvfølgelig velkommen til at skrive til os.

Lækker mad, og flot anrettet. Vi har lige holdt konfirmation, hvor Jespers Torvekøkken med meget kort varsel sagde ja til at lave mad til os. Det var rigtig lækker mad, som var anrettet flot på fade og i skåle, så det var lige til at sætte bordet. Vi vil helt sikkert bruge dem igen.  5/5 stjerner 

Johnny og Mai-britt Rasmussen

Trustpilot
Johnny og Mai-britt Rasmussen

Ønsker du at høre mere?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi svarer i hverdage mellem 8-16

 


Kontakt vores arrangementskoordinator

 

Jesper Kristensen eller Tina Jensen
Arrangementskoordinator
tlf: 70 22 82 12

Kontakt os!