Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Lej Jespers Torvekøkkens Foodtruck

Invitér vores foodtruck, Jespers Torvekøkkens AMBASSADE, på besøg og giv dit arrangement lidt ekstra 'shine' og en oplevelse, som dine gæster vil tale om i lang tid efter.

Ambassaden kan bruges til mange forskellige arrangementer, events og fødselsdage - ja, kun fantasien sætter grænser. Lad os sammen finde ud af, hvordan foodtrucken kan blive festens højdepunkt.

Vi har stor erfaring med at afholde og planlægge arrangementer i alle størrelser, og vores dygtige arrangementskoordinatorer sidder klar til at hjælpe på 70 22 82 12.

Du er også velkommen til at benytte Kontaktformularen i bunden af denne side. Her kan du også kort beskrive dine tanker.

 

Inspiration til dit arrangement

I AMBASSADEN mødes kulinarisk nytænkning og friske råvarer på hjul! Vores food truck er hjertet af gastronomisk kreativitet, hvor vi stræber efter at levere en unik og uforglemmelig madoplevelse til vores kunder.

Vi tror på, at nøglen til god mad ligger i de bedste råvarer i sæson. Derfor udvælger vi omhyggeligt råvarerne og forvandler dem til smagsoplevelser i særklasse. Madlavning fra bunden er ikke blot vores håndværk, det er vores passion.

Vi forstår, at hver begivenhed er unik, og derfor tilbyder vi skræddersyede menuer, der passer perfekt til dine behov. Vores dedikerede team arbejder tæt sammen med dig for at skabe den ideelle menu, der vil imponere dine gæster og gøre din begivenhed mindeværdig.

Menuforslag

Vi har lavet et par menuforslag, som forhåbentligt kan inspirere til en snak om, hvad der passer til dit arrangement. Maden i de to forslag er alle fingernemme bidder, som ikke er større end en mundfuld eller to, og prisen starter fra 299 kr. pr. kuvert. Det egner sig godt til et event, hvor gæsterne ikke har faste pladser, men mingler og kan gå til og fra foodtrucken.

Sliders and sticks

 • Spyd a la caprese semidried tomat, frisk bøffelost og pesto.
 • Lynstegt okse marineret i soja, ingefær og hvidløg samt koriander.
 • Fish & Chips - sprødstegt fisk med rodfrugtechips og tatarsauce.
 • Slider med hjemmelavet falafel på edamamebønner med chiliaioli.
 • Slider med crispy chicken, garlic-lemon mayo og syltede rødløg.
 • Mini hotdog med paprika-krydret pølse syltede bøgehatte og bagte løg.

Kr. 299,- pr. kuvert

Fish and Green

 • Grillet tun anrettet på sprød toast.
 • Tatar af røget laks, syrlige æbler, cremefraiche og peberrod.
 • Cup salat med tomat, piment, feta og oliven.
 • Southern style fried østershat med chipotle mayo.
 • Hjemmelavet falafel af edamamebønner på chiloaioli.
 • Vegansk chokolademousse med bær i sæson.

Kr. 299,- pr. kuvert

Når AMBASSADEN kommer på besøg...

... har vi styr på det hele, så du kan have ro i maven og koncentrere dig om gæsterne. 

Vores opstartspakke indeholder følgende:

 • 2 dygtige kokke i 2 timer.
 • Tallerkner, bestik og servietter til gæsterne.
 • Fade og skåle til anretning.
 • Serverings-/buffetbord.
 • Kørsel, rengøring, oprydning og skraldespande.

Alt dette til 3.500 kr. inkl. moms.

Vær opmærksom på, at prisen for maden kommer oveni, at minimumsantallet er 40 kuverter, og food trucken skal helst bookes 4 uger i forvejen. Det kan dog være klogt at være i endnu bedre tid i højsæsonen fra april til oktober. Vi kører ud til både virksomheder og private på hele Sjælland.

På lokationen skal der være adgang til strøm gennem en almindelig stikkontakt.

Foodtruck med holdninger

AMBASSADE er ikke bare endnu en foodtruck. Det er Jespers Torvekøkkens forlængede arm, som qua sit navn udstråler varme og glimt i øjet, samtidig med at seriøsiteten om, hvad vi står for, og står ved, bevares.

Food trucken kan bruges til events, pop-ups, messer med relevante temaer indenfor bæredygtighed eller foodmesser. Den er Jespers Torvekøkkens kulturformidler, hvor vi ønsker at vise, hvad vi mener, når vi siger, at formålet med vores bæredygtighedsstrategi er at tydeliggøre, hvordan vi tager ansvar for fremtiden ved at gøre noget godt for verden.

Læs mere om vores bæredygtighedsstrategi, hvor du også finde information om vores B Corp certificering.

Den aroma, der fyldte luften, når maden fra food trucken blev tilberedt, var en øjeblikkelig appetitvækker. Og ved at have food trucken til at levere maden hjemme, var det som at have et gourmetkøkken ved sit dørtrin. Det var en oplevelse, der er værd at gentage.

Mette

Privatkunde
Mette

Har vi fanget din interesse?

Udfyld kontaktformularen eller ring til os på nedenstående telefonnummer.

Har du spørgsmål angående leje af vores food truck, så kontakt os endelig. Vi er klar til at finde den bedste løsning for dig.

 

Kontakt vores
arrangementskoordinatorer

 

Jesper Kristensen eller Tina Jensen
Arrangementskoordinator
Telefon: 70 22 82 12

Kontakt os!