Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Mad til arrangementer

Vi leverer mad til alle slags arrangementer. Skal du holde studenterfest, konfirmation eller noget helt tredje, kan vi sørge for at maden, så du kan koncentrere dig om selskabet.

Smagfulde finger foods

Finger foods er ideelt til receptioner eller selskaber hvor det ikke er nødvendigt med en menu eller en buffet. Her kan i få små lækre anretninger, som er perfekte til at spise med fingrene.

Bryllupsmenu

Et bryllup er en af de største fejringer man kan opleve. Når hele familien og alle vennerne er samlet er det vigtigt at der er styr på alle detaljerne. Stemningen, oppyntningen, tøjet og maden. Vi kan ikke hjælpe med tøjet, men lad os stå for maden og oppyntningen, og så er det næsten garanteret at stemningen følger med. Kontakt os, og lad os i fællesskab sammensætte en menu som passer til jeres store dag. 

Et væld af muligheder

Vi har stor erfaring med mad til selskab - både store og små - og står på spring til at hjælpe dig med en lækker selskabsmenu uanset anledningen.

Lad dig inspirere her på siden og har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakt os ved at udfylde formularen herunder.

Sammen finder vi en løsning, som passer til dig.

Ønsker du at høre mere?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi svarer i hverdage mellem 8-16

 

 

Kontakt vores arrangementskoordinator
 

Jesper Kristensen eller Tina Jensen
Arrangementskoordinator
tlf: 70 22 82 12

Kontakt os!