Torvets Frokostbod på Sjælland
Smørrebrød, bowls, sandwiches og tapas
I Torvets Frokostbod er der noget for enhver smag og alle retter er portionsanrettet. Du vælger selv, fra dag til dag, hvordan du ønsker at sammensætte dagens frokost og kan frit skifte mellem bowls, smørrebrød, sandwiches og tapas. Om torsdagen medfølger ugens kage, så der hver uge er lidt til den søde tand. Udvalget i Torvets Frokostbod fornyes i løbet hen over året, men er du nysgerrig på, hvad vi tilbyder netop nu, kan du blive klogere her på siden.
Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på 70 22 82 12.
Se vores udvalg herunder:

Bowls
Bowl, 1 stk.
Tapas
Anrettet med dagens sortiment af tre slags charcuteri, to slags oste samt køkkenets udvalgte tilbehør. Hertil hjemmebagt focacciabrød med olivenolie og rosmarin samt lækkert knækbrød. (1-15).

Smørrebrød, 2 stk.
Mulighed for at vælge glutenfrit rugbrød på udvalgte smørrebrødspakker.
Bagt pastinak med persillemayonnaise, syltede sennepskorn, rodfrugtchips, vegansk parmesan og karse. Avocado med mangosalsa, cashewnødder og syltede rødløg ((1),4,7,9,11,13,15). VE LF GFB
Nye kartofler med rygeostcreme, radiser, agurk og rødløg. Bagt pastinak med persillemayonnaise, syltede sennepskorn, rodfrugtchips, vegansk parmesan og karse ((1),2,6,7,11,13). V GFB
Koldrøget laks med avocado-tomatsalsa, syltede fennikel og urter. Nye kartofler med rygeostcreme, radiser, agurk og rødløg ((1),2,3,6,13). GFB
Fiskefilet med remoulade, citron og urter. Hønsesalat med bacon, San Marzano tomater og brøndkarse (1,2,3,6,11,13).
Frikadelle med remoulade, syltede agurker, rødkål og karse. Svinekam med bløde løg, syltede agurker og sennepsmayonnaise ((1),2,6,11,13,15). GFB
Roastbeef med remoulade, syltede agurker, revet peberrod, ristede løg og karse. Svinekam med bløde løg, syltede agurker og sennepsmayonnaise (1,2,3,6,7,11,13,15). LF
Hønsesalat med bacon, San Marzano tomater og brøndkarse. Frikadelle med remoulade, syltede agurker, rødkål og karse ((1),2,6,11,13). GFB
Æg og rejer med limemayonnaise, San Marzano tomater og urter. Fiskefilet med remoulade, citron og urter (1,2,3,5,11,13). LF
Dyrlægens natmad med sennepssky, rødløg og karse. Roastbeef med remoulade, syltede agurker, revet peberrod, ristede løg og karse (1,2,3,6,7,11,13). LF

Sandwich
Brødtyper: Vælg mellem lyst, mørkt eller glutenfrit brød.
Grillede grøntsager med romesco, spidskål, spinat samt sandwich garniture ((1),9,13,15). VE LF GFB
Grøntsagsdelle med basilikumspesto, spidskål, spinat og sandwich garniture ((1),2,4,9,13,15). V LF GFB
Koldrøget laksemousse på cremecheese med sandwich garniture, grillet peberfrugt og krydderurter ((1),2,3,6,13,15). GFB
Tunsalat med urter, grillet peberfrugt og sandwich garniture ((1),2,3,6,11,13,15). GFB
Kylling med mangosalsa, sandwich garniture og karrydressing ((1),2,6,11,13,15). GFB
Kylling og bacon med mangosalsa, sandwich garniture og karrydressing ((1),2,6,11,13,15). GFB
Frikadelle med remoulade, syltede agurker, rødkål, spidskål, spinat samt sennepsmayonnaise ((1),2,6,11,13). GFB
Pulled pork marineret i chimichurri med kimchi, spidskål, spinat samt sennepsmayonnaise ((1),2,3,6,7,11,13,14,15). GFB
Skinke og ost med sennepsmayonnaise, balsamicobagte rødløg og sandwich garniture ((1),2,6,11,13,15). GFB
Roastbeef med syltede agurker, ristede løg, spidskål, spinat samt bearnaisemayonnaise (1,2,6,11,13).

Bowls
Bowl, 1 stk.
Saltbagt knoldselleri med stegte miso-blomkålsris, syltede butternutsquash,revet gulerod og honningristede mandler (7,9,10,13). Hertil græskarchutney med sultanaer og abrikoser (13). VE LF GF
Grøntsagsdeller med krydret tabouleh vendt med tomat, agurk, rødløg og persille. Derudover artiskok, karse, spidskål og spinat (1,2,10,13,15). Hertil basilikumspesto (4,9,15). V LF
Salade Niçoise med tun og smilende æg samt kartofler, grønne bønner, oliven og semi-dried tomater (2,3,13,15). Hertil sennep-honningvinaigrette (11,13). LF GF
Laks bagt med citron. Hertil pasta, avocado, sesam, syltede rødløg, forårsløg, spidskål og spinat (1,3,6,8,13). Hertil sataydressing (4,15).
Teriyakikylling med hvedekerner vendt med krydderurter. Derudover spidskål, spinat, revet gulerod, forårsløg, kørvel, purløg og persille (1,7,13,15). Hertil chilicreme (2,6 laktosefri,13). LF
Gyros af gris. Hertil græsk salat af salatost, tomat, rødløg, agurk, oliven, oregano og tzatziki (6,13,15). GF
Italiensk skinke med pasta, salat, ærter, majs, revet gulerod, springløg, purløg og karse (1). Hertil Thousand Island-dressing (1,2,6,11,13,15).
Okseflanksteak i wasabi med spidskål, spinat, pasta, revet gulerod, ærter, forårsløg, persille, karse (1,7,11,13,15). Hertil gomadressing (1,2,4,7,8,13).
Tapas
Anrettet med dagens sortiment af tre slags charcuteri, to slags oste samt køkkenets udvalgte tilbehør. Hertil focacciabrød med olivenolie og rosmarin samt hjemmebagt knækbrød (1-15).

Smørrebrød, 2 stk.
Mulighed for at vælge glutenfrit rugbrød på udvalgte smørrebrødspakker.
Bagt græskar med græskarpuré, vegansk feta, honningristede mandler og syltede butternutsquash
/Saltbagt knoldselleri med jordskokkepuré, ristede hasselnødder og syltede svampe ((1),7,9,10,13). VE LF GFB
Bagt pastinak med persillemayonnaise, syltede sennepskorn, rodfrugtchips, Vesterhavsost, spirer og karse
/Rødbedetatar med trøffelmayonnaise, sprøde kapers, syltede svampe og ærteskud ((1),2,6,7,11,13). V GFB
Saltbagt knoldselleri med jordskokkepuré, ristede hasselnødder og syltede svampe
/Bagt græskar med græskarpuré, feta, honningristede mandler og syltede butternut-squash ((1),6,9,10,13). V GFB
Bagt græskar med græskarpuré, feta, honningristede mandler og syltede butternut-squash
/Roastbeef med remoulade, ristede løg, syltede agurker og peberrod (1,2,6,9,11,13).
Fiskefilet med remoulade, citron og urter
/Æg og rejer med limemayonnaise, San Marzanotomater og urter (1,2,5,11,13). LF
Andebryst med appelsinmayonnaise, syltet rødkål, spirer og karse
/Æg og rejer med limemayonnaise, San Marzano-tomater og urter ((1),2,3,11,13). LF GFB
Hønsesalat med bacon, syltede svampe og brøndkarse
/Roastbeef med remoulade, ristede løg, syltede agurker og peberrod (1,2,6,11,13).
Frikadelle med remoulade, syltede agurker, syltet rødkål og karse
/Andebryst med appelsinmayonnaise, syltet rødkål, spirer og karse ((1),2,6,11,13). GFB
Flæskesteg med syltede agurker, syltet rødkål og sennepsmayonnaise
/Hønsesalat med bacon, syltede svampe og brøndkarse ((1),2,6,11,13). GFB
Rullepølse med sennepssky, rødløg og sennepsmayonnaise
/Frikadelle med syltet rødkål, syltede agurker, remoulade og karse ((1),2,6,11,13). GFB

Sandwich
Bagt aubergine med hummus, syltet fennikel, spidskål, spinat og sandwichgarniture ((1),8,13,15). VE LF GFB
Saltbagt knoldselleri med jordskokkepuré, syltede svampe, spidskål og spinat ((1),9,10,13). VE LF GFB
Tunsalat med urter, spidskål, spinat og sandwichgarniture ((1),2,3,6,11,13). GFB
Kylling med mangosalsa, sandwichgarniture og karrydressing ((1),2,6,11,13,15). GFB
Kylling og bacon med mangosalsa, sandwichgarniture og karrydressing ((1),2,6,11,13,15). GFB
Vietnamesisk-marineret svinekød med syltede gulerødder, koriander, spidskål og asiatisk dressing (1,3,7,8,13,15). LF
Skinke og ost med sennepsmayonnaise, balsamicobagte rødløg og sandwichgarniture ((1),2,6,11,13,15).GFB
Frikadelle med remoulade, syltede agurker, syltet rødkål, spidskål, spinat samt sennepsmayonnaise ((1),2,6,11,13). GFB
Langtidsstegt kalvebryst. Hertil græskarchutney med sultanaer og abrikoser samt chilimayonnaise og syltede løg ((1),2,13). LF GFB
Brødtyper: Vælg mellem lyst, mørkt eller glutenfrit brød.
Sandwich garniture består af: Artiskok, cornichoner, semidried tomater, grøn peberfrugt og bredbladet persille.
 624x573/kontaktformular-porre-hak_624x573.jpg&AlternativeImage=/Images/missing_image.jpg)
Ønsker du at høre mere?
Vi står altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi svarer i hverdage mellem 8-16
Kontakt vores salgschefer
Michael Madsen
Salgschef København
tlf: 26 83 89 01
eller
Allan Olesen
Salgschef København / Aarhus
tlf: 40 83 53 66