Torvets Frokostbod på Sjælland

Smørrebrød, bowls, sandwiches og tapas
I Torvets Frokostbod er der noget for enhver smag og alle retter er portionsanrettet. Du vælger selv, fra dag til dag, hvordan du ønsker at sammensætte dagens frokost og kan frit skifte mellem bowls, smørrebrød, sandwiches og tapas. Om torsdagen medfølger ugens kage, så der hver uge er lidt til den søde tand. Udvalget i Torvets Frokostbod fornyes i løbet hen over året, men er du nysgerrig på, hvad vi tilbyder netop nu, kan du blive klogere her på siden.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på 70 22 82 12.

Se vores udvalg herunder:

Bowls

Bowl, 1 stk.

Grøntsagsdeller med krydret tabouleh vendt med tomat, agurk, rødløg, persille og oliven. Derudover spidskål, spinat og karse (1,2,10,15). Hertil basilikumspesto (4,9,15). V LF
 
Smuldret gedeost med pære, syltede valnødder, sorte oliven, grønne bønner, pasta, revet gulerod og forårsløg (1,6,9,11,13). Hertil sennephonning vinaigrette (11,13). V
 
Bagt pastinak med hvedekerner, krydderurter, spidskål, spinat, revet gulerod og forårsløg (1). Hertil persillecreme (7). VE LF
 
Tun marineret med sojadressing. Ris, sesam, forårsløg, tangsalat, edamamebønner, pak choi og spinat (1,3,7,8,13). Hertil sesam-sojadressing samt chili og koriander (1,7,8,13). LF
 
Krydret teriyakikylling med hvedekerner vendt med krydderurter. Derudover spidskål, spinat, revet gulerod, forårsløg, kørvel, purløg og persille (1,7,13,15). Hertil gomadressing (1,4,7,8,13). LF
 
Pulled pork marineret i chimichurri med kartoffelsalat, forårsløg, ærter, revet gulerod og karse (2,6,11,13,15). GF
 
Mormors frikadeller med kartoffelsalat, radiser, persille, purløg, ærter, forårsløg og revet gulerod (2,6,11,13). GF
 
Okseflanksteak i wasabi med spidskål, spinat, pasta, revet gulerod, ærter, forårsløg, persille og karse (1,7,11,15). Hertil parmesandressing (2,6,11,13).
 
Italiensk skinke med pasta, salat, ærter, majs, revet gulerod, forårsløg, purløg og karse (1). Hertil Thousand Island-dressing (1,2,6,11,13,15).
 

Tapas

Anrettet med dagens sortiment af tre slags charcuteri, to slags oste samt køkkenets udvalgte tilbehør. Hertil hjemmebagt focacciabrød med olivenolie og rosmarin samt lækkert knækbrød. (1-15).

Smørrebrød, 2 stk.

Mulighed for at vælge glutenfrit rugbrød på udvalgte smørrebrødspakker.

Bagt pastinak med persillemayonnaise, syltede sennepskorn, rodfrugtchips, vegansk parmesan og karse. Avocado med mangosalsa, cashewnødder og syltede rødløg ((1),4,7,9,11,13,15). VE LF GFB

Nye kartofler med rygeostcreme, radiser, agurk og rødløg. Bagt pastinak med persillemayonnaise, syltede sennepskorn, rodfrugtchips, vegansk parmesan og karse ((1),2,6,7,11,13). V GFB

Koldrøget laks med avocado-tomatsalsa, syltede fennikel og urter. Nye kartofler med rygeostcreme, radiser, agurk og rødløg ((1),2,3,6,13). GFB

Fiskefilet med remoulade, citron og urter. Hønsesalat med bacon, San Marzano tomater og brøndkarse (1,2,3,6,11,13).

Frikadelle med remoulade, syltede agurker, rødkål og karse. Svinekam med bløde løg, syltede agurker og sennepsmayonnaise ((1),2,6,11,13,15). GFB

Roastbeef med remoulade, syltede agurker, revet peberrod, ristede løg og karse. Svinekam med bløde løg, syltede agurker og sennepsmayonnaise (1,2,3,6,7,11,13,15). LF

Hønsesalat med bacon, San Marzano tomater og brøndkarse. Frikadelle med remoulade, syltede agurker, rødkål og karse ((1),2,6,11,13). GFB

Æg og rejer med limemayonnaise, San Marzano tomater og urter. Fiskefilet med remoulade, citron og urter (1,2,3,5,11,13). LF

Dyrlægens natmad med sennepssky, rødløg og karse. Roastbeef med remoulade, syltede agurker, revet peberrod, ristede løg og karse (1,2,3,6,7,11,13). LF

Sandwich

Brødtyper: Vælg mellem lyst, mørkt eller glutenfrit brød.

Grillede grøntsager med romesco, spidskål, spinat samt sandwich garniture ((1),9,13,15). VE LF GFB

Grøntsagsdelle med basilikumspesto, spidskål, spinat og sandwich garniture ((1),2,4,9,13,15). V LF GFB

Koldrøget laksemousse på cremecheese med sandwich garniture, grillet peberfrugt og krydderurter ((1),2,3,6,13,15). GFB

Tunsalat med urter, grillet peberfrugt og sandwich garniture ((1),2,3,6,11,13,15). GFB

Kylling med mangosalsa, sandwich garniture og karrydressing ((1),2,6,11,13,15). GFB

Kylling og bacon med mangosalsa, sandwich garniture og karrydressing ((1),2,6,11,13,15). GFB

Frikadelle med remoulade, syltede agurker, rødkål, spidskål, spinat samt sennepsmayonnaise ((1),2,6,11,13). GFB

Pulled pork marineret i chimichurri med kimchi, spidskål, spinat samt sennepsmayonnaise ((1),2,3,6,7,11,13,14,15). GFB

Skinke og ost med sennepsmayonnaise, balsamicobagte rødløg og sandwich garniture ((1),2,6,11,13,15). GFB

Roastbeef med syltede agurker, ristede løg, spidskål, spinat samt bearnaisemayonnaise (1,2,6,11,13).

V = Vegetar | VE = Vegansk | LF = Laktosefri | GF = Glutenfri | GFB = Mulighed for glutenfri brød

Her kan du download
Torvets Frokostbod brochuren.

Her kan du downloade
vores allergeneliste.

Download the Market Hall Lunch
brochure in english here.

GLÆD DIG
Nyt lækkert udvalg fra 8. oktober 2025

Se de nye velsmagende frokostmåltider herunder.

Velbekomme! 

Bowls

Bowl, 1 stk.

Saltbagt knoldselleri med stegte miso-blomkålsris, syltede butternutsquash,revet gulerod og honningristede mandler (7,9,10,13). Hertil græskarchutney med sultanaer og abrikoser (13). VE LF GF

Grøntsagsdeller med krydret tabouleh vendt med tomat, agurk, rødløg og persille. Derudover artiskok, karse, spidskål og spinat (1,2,10,13,15). Hertil basilikumspesto (4,9,15). V LF

Salade Niçoise med tun og smilende æg samt kartofler, grønne bønner, oliven og semi-dried tomater (2,3,13,15). Hertil sennep-honningvinaigrette (11,13). LF GF

Laks bagt med citron. Hertil pasta, avocado, sesam, syltede rødløg, forårsløg, spidskål og spinat (1,3,6,8,13). Hertil sataydressing (4,15).

Teriyakikylling med hvedekerner vendt med krydderurter. Derudover spidskål, spinat, revet gulerod, forårsløg, kørvel, purløg og persille (1,7,13,15). Hertil chilicreme (2,6 laktosefri,13). LF

Gyros af gris. Hertil græsk salat af salatost, tomat, rødløg, agurk, oliven, oregano og tzatziki (6,13,15). GF

Italiensk skinke med pasta, salat, ærter, majs, revet gulerod, springløg, purløg og karse (1). Hertil Thousand Island-dressing (1,2,6,11,13,15).

Okseflanksteak i wasabi med spidskål, spinat, pasta, revet gulerod, ærter, forårsløg, persille, karse (1,7,11,13,15). Hertil gomadressing (1,2,4,7,8,13).

Tapas

Anrettet med dagens sortiment af tre slags charcuteri, to slags oste samt køkkenets udvalgte tilbehør. Hertil focacciabrød med olivenolie og rosmarin samt hjemmebagt knækbrød (1-15).

Smørrebrød, 2 stk.

Mulighed for at vælge glutenfrit rugbrød på udvalgte smørrebrødspakker.

Bagt græskar med græskarpuré, vegansk feta, honningristede mandler og syltede butternutsquash
/Saltbagt knoldselleri med jordskokkepuré, ristede hasselnødder og syltede svampe ((1),7,9,10,13). VE LF GFB

Bagt pastinak med persillemayonnaise, syltede sennepskorn, rodfrugtchips, Vesterhavsost, spirer og karse
/Rødbedetatar med trøffelmayonnaise, sprøde kapers, syltede svampe og ærteskud ((1),2,6,7,11,13). V GFB

Saltbagt knoldselleri med jordskokkepuré, ristede hasselnødder og syltede svampe
/Bagt græskar med græskarpuré, feta, honningristede mandler og syltede butternut-squash ((1),6,9,10,13). V GFB

Bagt græskar med græskarpuré, feta, honningristede mandler og syltede butternut-squash 
/Roastbeef med remoulade, ristede løg, syltede agurker og peberrod (1,2,6,9,11,13).

Fiskefilet med remoulade, citron og urter 
/Æg og rejer med limemayonnaise, San Marzanotomater og urter (1,2,5,11,13). LF

Andebryst med appelsinmayonnaise, syltet rødkål, spirer og karse 
/Æg og rejer med limemayonnaise, San Marzano-tomater og urter ((1),2,3,11,13). LF GFB

Hønsesalat med bacon, syltede svampe og brøndkarse 
/Roastbeef med remoulade, ristede løg, syltede agurker og peberrod (1,2,6,11,13).

Frikadelle med remoulade, syltede agurker, syltet rødkål og karse 
/Andebryst med appelsinmayonnaise, syltet rødkål, spirer og karse ((1),2,6,11,13). GFB

Flæskesteg med syltede agurker, syltet rødkål og sennepsmayonnaise
/Hønsesalat med bacon, syltede svampe og brøndkarse ((1),2,6,11,13). GFB

Rullepølse med sennepssky, rødløg og sennepsmayonnaise
/Frikadelle med syltet rødkål, syltede agurker, remoulade og karse ((1),2,6,11,13). GFB

Sandwich

Bagt aubergine med hummus, syltet fennikel, spidskål, spinat og sandwichgarniture ((1),8,13,15). VE LF GFB

Saltbagt knoldselleri med jordskokkepuré, syltede svampe, spidskål og spinat ((1),9,10,13). VE LF GFB

Tunsalat med urter, spidskål, spinat og sandwichgarniture ((1),2,3,6,11,13). GFB

Kylling med mangosalsa, sandwichgarniture og karrydressing ((1),2,6,11,13,15). GFB

Kylling og bacon med mangosalsa, sandwichgarniture og karrydressing ((1),2,6,11,13,15). GFB

Vietnamesisk-marineret svinekød med syltede gulerødder, koriander, spidskål og asiatisk dressing (1,3,7,8,13,15). LF

Skinke og ost med sennepsmayonnaise, balsamicobagte rødløg og sandwichgarniture ((1),2,6,11,13,15).GFB

Frikadelle med remoulade, syltede agurker, syltet rødkål, spidskål, spinat samt sennepsmayonnaise ((1),2,6,11,13). GFB

Langtidsstegt kalvebryst. Hertil græskarchutney med sultanaer og abrikoser samt chilimayonnaise og syltede løg ((1),2,13). LF GFB

Brødtyper: Vælg mellem lyst, mørkt eller glutenfrit brød.

Sandwich garniture består af: Artiskok, cornichoner, semidried tomater, grøn peberfrugt og bredbladet persille.

V = Vegetar | VE = Vegansk | LF = Laktosefri | GF = Glutenfri | GFB = Mulighed for glutenfri brød

 

Her kan du download
Torvets Frokostbod brochuren.

Her kan du downloade
vores allergeneliste.

 

Download the Market Hall Lunch
brochure in english here.

Ønsker du at høre mere?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi svarer i hverdage mellem 8-16

 

Kontakt vores salgschefer
 

Michael Madsen
Salgschef København
tlf: 26 83 89 01

eller

Allan Olesen
Salgschef København / Aarhus
tlf: 40 83 53 66

Kontakt os!