Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Torvets Frokostbod på Sjælland

Smørrebrød, bowls, sandwiches og tapas
I Torvets Frokostbod er der noget for enhver smag og alle retter er portionsanrettet. Du vælger selv, fra dag til dag, hvordan du ønsker at sammensætte dagens frokost og kan frit skifte mellem bowls, smørrebrød, sandwiches og tapas. Om torsdagen medfølger ugens kage, så der hver uge er lidt til den søde tand. Udvalget i Torvets Frokostbod fornyes i løbet hen over året, men er du nysgerrig på, hvad vi tilbyder netop nu, kan du blive klogere her på siden.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på 70 22 82 12.

Se vores udvalg herunder:

Bowls

Bowl, 1 stk.

Grøntsagsdeller med krydret tabouleh vendt med tomat, agurk, rødløg, persille og oliven. Derudover spidskål, spinat og karse (1,2,10,15). Hertil basilikumspesto (4,9,15). V LF
 
Smuldret gedeost med pære, syltede valnødder, sorte oliven, grønne bønner, pasta, revet gulerod og forårsløg (1,6,9,11,13). Hertil sennephonning vinaigrette (11,13). V
 
Bagt pastinak med hvedekerner, krydderurter, spidskål, spinat, revet gulerod og forårsløg (1). Hertil persillecreme (7). VE LF
 
Tun marineret med sojadressing. Ris, sesam, forårsløg, tangsalat, edamamebønner, pak choi og spinat (3,7,8,13). Hertil sesam-sojadressing samt chili og koriander (1,7,8,13). LF
 
Krydret teriyakikylling med hvedekerner vendt med krydderurter. Derudover spidskål, spinat, revet gulerod, forårsløg, kørvel, purløg og persille (1,7,13,15). Hertil gomadressing (1,4,7,8,13). LF
 
Pulled pork marineret i chimichurri med kartoffelsalat, forårsløg, ærter, revet gulerod og karse (2,6,11,13,15). GF
 
Mormors frikadeller med kartoffelsalat, radiser, persille, purløg, ærter, forårsløg og revet gulerod (2,6,11,13). GF
 
Okseflanksteak i wasabi med spidskål, spinat, pasta, revet gulerod, ærter, forårsløg, persille og karse (1,7,11,15). Hertil parmesandressing (2,6,11,13).
 
Italiensk skinke med pasta, salat, ærter, majs, revet gulerod, forårsløg, purløg og karse (1). Hertil Thousand Island-dressing (1,2,6,11,13,15).
 

Tapas

Anrettet med dagens sortiment af tre slags charcuteri, to slags oste samt køkkenets udvalgte tilbehør. Hertil hjemmebagt focacciabrød med olivenolie og rosmarin samt lækkert knækbrød. (1-15).

Smørrebrød, 2 stk.

Mulighed for at vælge glutenfrit rugbrød på udvalgte smørrebrødspakker.

Bagt pastinak med persillemayonnaise, syltede sennepskorn, rodfrugtchips, vegansk parmesan og karse. Avocado med mangosalsa, cashewnødder og syltede rødløg ((1),4,7,9,11,13,15). VE LF GFB

Nye kartofler med rygeostcreme, radiser, agurk og rødløg. Bagt pastinak med persillemayonnaise, syltede sennepskorn, rodfrugtchips, vegansk parmesan og karse ((1),2,6,7,11,13). V GFB

Koldrøget laks med avocado-tomatsalsa, syltede fennikel og urter. Nye kartofler med rygeostcreme, radiser, agurk og rødløg ((1),2,3,6,13). GFB

Fiskefilet med remoulade, citron og urter. Hønsesalat med bacon, San Marzano tomater og brøndkarse (1,2,3,6,11,13).

Frikadelle med remoulade, syltede agurker, rødkål og karse. Svinekam med bløde løg, syltede agurker og sennepsmayonnaise ((1),2,6,11,13,15). GFB

Roastbeef med remoulade, syltede agurker, revet peberrod, ristede løg og karse. Svinekam med bløde løg, syltede agurker og sennepsmayonnaise (1,2,3,6,7,11,13,15). LF

Hønsesalat med bacon, San Marzano tomater og brøndkarse. Frikadelle med remoulade, syltede agurker, rødkål og karse ((1),2,6,11,13). GFB

Æg og rejer med limemayonnaise, San Marzano tomater og urter. Fiskefilet med remoulade, citron og urter (1,2,3,5,11,13). LF

Dyrlægens natmad med sennepssky, rødløg og karse. Roastbeef med remoulade, syltede agurker, revet peberrod, ristede løg og karse (1,2,3,6,7,11,13). LF

Sandwich

Brødtyper: Vælg mellem lyst, mørkt eller glutenfrit brød.

Grillede grøntsager med romesco, spidskål, spinat samt sandwich garniture ((1),9,13,15). VE LF GFB

Grøntsagsdelle med basilikumspesto, spidskål, spinat og sandwich garniture ((1),2,4,9,13,15). V LF GFB

Koldrøget laksemousse på cremecheese med sandwich garniture, grillet peberfrugt og krydderurter ((1),2,3,6,13,15). GFB

Tunsalat med urter, grillet peberfrugt og sandwich garniture ((1),2,3,6,11,13,15). GFB

Kylling med mangosalsa, sandwich garniture og karrydressing ((1),2,6,11,13,15). GFB

Kylling og bacon med mangosalsa, sandwich garniture og karrydressing ((1),2,6,11,13,15). GFB

Frikadelle med remoulade, syltede agurker, rødkål, spidskål, spinat samt sennepsmayonnaise ((1),2,6,11,13). GFB

Pulled pork marineret i chimichurri med kimchi, spidskål, spinat samt sennepsmayonnaise ((1),2,3,6,7,11,13,14,15). GFB

Skinke og ost med sennepsmayonnaise, balsamicobagte rødløg og sandwich garniture ((1),2,6,11,13,15). GFB

Roastbeef med syltede agurker, ristede løg, spidskål, spinat samt bearnaisemayonnaise (1,2,6,11,13).

V = Vegetar | VE = Vegansk | LF = Laktosefri | GF = Glutenfri | GFB = Mulighed for glutenfri brød

Her kan du download
Torvets Frokostbod brochuren.

Her kan du downloade
vores allergeneliste.

Download the Market Hall Lunch
brochure in english here.

Ønsker du at høre mere?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi svarer i hverdage mellem 8-16

 

Kontakt vores salgschefer
 

Michael Madsen
Salgschef København
tlf: 26 83 89 01

eller

Allan Olesen
Salgschef København / Aarhus
tlf: 40 83 53 66

Kontakt os!