Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Studenterfest 2024

Foråret har stået på eksamenslæsning, læseplaner, møder med studiegruppen og en blanding af forventningspres og spænding over eksamernes forløb. Nu er tiden kommet, den sidste eksamen er overstået og studenten står med huen på hovedet, blomster i armene og bobler i glasset. Det er tid til at fejre ham eller hende! Skal du holde studenterfest for familie og venner - eller måske to studenterfester, så kan du herunder vælge lige den studentermad, som din student har allermest lyst til.

 

Studentermad til dit behov

Uanset hvilken slags studenterfest du skal holde, sørger vi for en lækker og festlig studentermenu. Du kan vælge at få en sommerbuffet med sæsonens råvarer, grillbuffet med både fisk, kød og salater eller vores populære finger foods, som er flotte og festlige små retter, perfekt til fx en reception. 

Tre menu til tre forskellige studenterfester

Derfor har vi samlet tre forskellige muligheder til studenterfesten, som med garanti vil falde i god jord hos alle deltagerne:

  • Sommerbuffet, med blandt andet langtidsstegt dansk kalv, friske løg, champignon, bladbeder, gammel knas, nye danske kartofler og salvie.
  • Grillbuffet, med blandt andet bavette af kødkvæg, ramsløg, timian, friske løg med top og honning.
  • Finger foods, hvor du kan vælge mellem varianter såsom grillet tun på sprød toast, pankopaneret kylling med cremet peanutbutter og vegansk bao med pulled østershatte, syltede svampe og sprød kål.

Begge buffeter indeholder forret, to hovedretter samt forskellige salater og brød. Det hele anrettet på pæne fade og træplanker.

Finger foods ankommer klar til servering på flotte fade og træplanker.

Ønsker du at høre mere?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi svarer i hverdage mellem 8-16

 

Kontakt vores arrangementskoordinator
 

Jesper Kristensen eller Tina Jensen
Arrangementskoordinatorer
tlf: 70 22 82 12

Kontakt os!

Få leveret studentermad ud af huset

Vi står klar til at hjælpe dig med studentermaden til studenterfesten. Vi kan levere studentermaden direkte hjem til din dør, så du kun skal sørge for at åbne boblerne og finde champagneglassene frem til gæsterne. Vi kan hjælpe med alt fra mad, vine, glas, bestik, duge, tjenere og kokke. Vi tager selvfølgelig hensyn til specielle ønsker og allergier. Du er meget velkommen til at kontakte os for spørgsmål på telefon 70 22 82 12 eller mail selskab@torvekoekken.dk

Inspiration til studenterfesten

Blomster, lys, servietter og duge kan være med til at peppe det hele op, og du kan vælge farver, som passer til studenterhuen eller lige præcis de farver som du ønsker til studenterfesten.  Roser er klassiske og altid flotte som borddekoration. Vælg de røde og hvide hvis de kan passe til studenterhuen. Du kan klippe blomsterne i forskellige længder, måske tilføje nogle grønne blade og sætte dem i forskellige størrelse vaser. Det giver et levende og flot look til bordet. Mulighederne er uendelige. Det vigtigste er, at I får nogle sjove og hyggelige timer. Studentertiden er fantastisk og din student vil huske sin studenterfest i mange, mange år.