Et bæredygtigt univers af smagsoplevelser

Buffeter

Med en buffet fra Jespers Torvekøkken kan du fokusere på at modtage dine gæster til en hyggelig aften, så sørger vi for dejlig mad og drikke. Vi kan hjælpe med det hele og kan også stå for serveringspersonale, telte, grill og kokke, så du har tid til at kræse om venner og familie.

Forårsbuffet

Når vinterens mørke er aftagende, og forårets lys og friskhed tager over, skal de lækre og spæde grøntsager og urter nydes. Det kan du med vores forårsbuffet, som er bygget op omkring alt det gode som foråret bringer med sig. Du kan glæde dig til friske og lette retter, lavet af ærekære kokke. Perfekt til påskefrokosten eller til fødselsdagsfejringen 

Italiensk buffet

Drømmer du om, solen, vinen og de lette og smagfulde retter fra det dejlige Italien, kan vi hjælpe dig med at realisere drømmen. Om ikke andet for en stund. Vores italienske buffet er spækket med de dejlige retter du kender. Vitello tonnato, tapenader, friskbagt brød, tiramisu og meget meget mere er på menuen. 

Dansk - Nordisk buffet

Det danske og nordiske køkken er kendt verden over. Frisk fisk, grove grøntsager, friskbagt brød, og velsmagende kød fra græssende kvæg har været blandt de nordiske råvarer i århundreder. Det hylder vi i denne buffet, og du kan nyde den med dine kære til din næste fest.

Sommer buffet

Når sommeren igen kommer tilbage, og godt selskab og godt vejr skal nydes med god mad, så er vores sommer buffet lige det du har brug for. En velsmagende menu med fokus på sommerens solmodne grøntsager og råvarer af højeste kvalitet. 

Ønsker du at høre mere?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi svarer i hverdage mellem 8-16

 

 

Kontakt vores arrangementskoordinator
 

Line Møller
Arrangementskoordinator
tlf: 70 22 82 12