Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Buffeter

Med en buffet fra Jespers Torvekøkken kan du fokusere på at modtage dine gæster til en hyggelig aften, så sørger vi for dejlig mad og drikke. Vi kan hjælpe med det hele og kan også stå for serveringspersonale, telte, grill og kokke, så du har tid til at kræse om venner og familie.

Forårsbuffet

Når vinterens mørke er aftagende, og forårets lys og friskhed tager over, skal de lækre og spæde grøntsager og urter nydes. Det kan du med vores forårsbuffet, som er bygget op omkring alt det gode som foråret bringer med sig. Du kan glæde dig til friske og lette retter, lavet af ærekære kokke. Perfekt til påskefrokosten eller til fødselsdagsfejringen 

Grillbuffet

Invitér på til uforglemmelig grillbuffet lavet på sæsonens bedste danske råvarer. Vores dygtige kokke har sammensat to skønne grillbuffetter, der begge vil få smilene frem hos dine gæster. 

Dansk-Nordisk buffet

Det dansk-nordiske køkken er kendt verden over for dets enkelthed og brugen af råvarer, der naturligt findes i de nordiske lande. Det er netop disse skønne råvarer som vores kokke med nænsom hånd tilbereder, og laver til en buffet med smagsoplevelser der fuldt ud er på højde med en god restaurant.

 

Sommerbuffet

Når sommeren igen kommer tilbage, og godt selskab og godt vejr skal nydes med god mad, så er vores sommer buffet lige det du har brug for. En velsmagende menu med fokus på sommerens solmodne grøntsager og råvarer af højeste kvalitet. 

Efterårsbuffet

Når efteråret kommer over os skal vi nyde alle de råvarer som vi har høstet hen over sommeren. Derfor kan du være sikker på at din mad er lavet af alt det bedste Danmark har at byde på, når du bestiller vores efterårsbuffet.

Ønsker du at høre mere?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi svarer i hverdage mellem 8-16

 

 

Kontakt vores arrangementskoordinator
 

Jesper Kristensen eller Tina Jensen
Arrangementskoordinator
tlf: 70 22 82 12