Forårsbuffet
Menu
Forårsbuffet
Vores dygtige kokke har sammensat menuen af forårets bedste danske råvarer. Filosofien bag er, at smagsoplevelsen ikke skal være anderledes end den man får på en god restaurant, bare fordi det er mad ud af huset. Du får et unikt produkt, som kommer på pæne fade og skåle, der er lige til at pakke ud og sætte på bordet. Her kan du være sikker på, at det varme er varmt, og de fantastiske danske grøntsager stadig er sprøde, friske og behandlet nænsomt af vores glade kokke.
Forårsbuffeten leveres i perioden fra marts til og med maj.
FORRET
- Fra havet: Kuller hertil grønkål, porre, radiser og ramsløgsmayo (portionsanrettet).
HOVEDRET
- Fra gården: Ballotine af unghane med østershatte, bagte løg samt pom duchess. Hertil rabarber sauce.
- Fra haven: Smør branket spidskål med selleri-gulerods puré og purløgs olie.
Tilkøb: Ønsker du at tilføje vores lækre saltbagte laks og creme fondue til forårsmenuen? Finde retten under 'Tilvalg" længere nede på denne side.
SALATER
- Fra haven: Sprød hvid-/rødkål, roer, syltede løg samt æbleeddike og honning. Toppet med ristede kerner.
- Fra haven: Danske kartofler, jordskokker, forårsløg, kørvel og Arla Unika Loke friskost fra Troldhede Mejeri
- Fra haven: Friske samt bagte danske tomater, spinat, bagte skalotter og Arla Unika Krondild-ost fra Troldhede Mejeri.
TILBEHØR
- Hertil 2 slags velsmagende hjemmebagt brød, pisket brændt porre creme og kærnemælkssmør.
Bemærk, at for at give dig størst mulig frihed leveres forårsbuffeten uden dessert. Ønsker du dessert er det nemt at tilføje - vælg blot mellem det store udvalg længere nede på side.
Ønsker du at høre mere?
Vi står altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi svarer i hverdage mellem 8-16
Kontakt vores arrangementskoordinator
Jesper Kristensen eller Tina Jensen
Arrangementskoordinatorer
tlf: 70 22 82 12
Smagen af forår
Når vinterens mørke for alvor har lagt en tung dyne over os, længes vi dybt efter foråret. At solen får lidt magt så vi kan mærke varmen, når den skinner på os. Foråret er også den tid, hvor spæde salater pibler op ad jorden, og vi kan sætte tænderne i de første asparges, rarbarber og nye kartofler. I Jespers Torvekøkken elsker vi Danmarks fire årstider, fordi de betyder variation og nye smagsnuancer i de retter, vi kan forkæle vores kunder med. Forårsbuffeten serveres, når træerne er lysegrønne og strutter af friskhed. Når vi ikke længere behøver at tage vinterovertøjet på, og når vi endelig rykker lidt udenfor igen. Bestil vores dejlige forårsbuffet til fødselsdag, barnedåb eller en anden festlig lejlighed. Se vores bud på en forårsbuffet nedenfor i linket og bliv inspireret til din næste fest. Buffeten kan bestilles i april, maj og juni.
Herlig forårsbuffet ud af huset
Bestil vores dejlige forårsbuffet til en festlig anledning, så skal du kun sørge for de festlige rammer. Vi hjælper gerne med serveringspersonale, kokke eller teltudlejning. Kontakt os hvis du har spørgsmål til vores forårsbuffet eller andet. Ring til os på telefon 70 22 82 12 eller skriv på Torvekoekken@torvekoekken.dk