Et bæredygtigt univers af smagsoplevelser

Den veganske buffet

*Du skal minimum bestille 20 kuverter
Du kan se tilvalgene til denne menu i bunden af siden eller ved at klikke her
Både vegetarisk- og vegansk menu
Lækker mad, lavet fra bunden
Lavet af erfarne og passionerede kokke
Vi leverer alle ugens dage

Menu

Den veganske buffet

Kan bestilles hele året.

Tapenade
Af grønne oliven, tomat og sorte bønner

Hjemmelavet falafel
Lavet på edamame bønner

Rødbede og spinat
A la Wellington

Saltbagt selleri
Med valnødder og olivenolie

Små kartofler
Vendt i grov pesto lavet på grønkål

Salat af bagte tomater, peberfrugt og løg
Herpå spæde spinatblade med fennikel og rød grape

Vegansk chokolademousse
Lavet på avocado, raw

Ønsker du at høre mere?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi svarer i hverdage mellem 8-16

 

Kontakt vores arrangementskoordinator
 

Line Møller
Arrangementskoordinator
tlf: 70 22 82 12

Kontakt os!

En vegansk buffet med lækre råvarer, og masser af smag

Vi tror på, at man kan lave lækker mad, uanset forudsætningerne. Derfor tilbyder vi vegansk catering, som vi med glæde leverer til din næste fest.

Flere og flere mennesker begynder at gå den veganske vej - og det vil vi selvfølgelig gerne støtte op om. Men at lave mad, i store mængder kan være lidt af en udfordring, med mindre man har erfaringen og køkkenpladsen. Vi har begge dele, og derfor står vi selvfølgelig til rådighed hvis du skal bruge lidt hjælp til dit næste arrangement.

 

En vegansk buffet med sund og velsmagende mad

Det er hen over årene bevet mere og mere almindeligt at spise vegansk. Mulighederne for at leve en vegansk livsstil åbner sig stille og roligt, og gør det lettere og lettere at undgå animalske produkter. Vi vil gerne gøre det endnu lettere at få den veganske livsstil til at fungere - også når du skal holde fest. Så nu kan du invitere dine venner og familie til fest og bestille mad ude fra med ro i sindet, vi står nemlig klar med vegansk catering til dig.

 

Vegansk catering med masser af velsmagende retter

Det kan være svært at stå med hele festen selv. Der er masser af ting der skal tages stilling til, men du kan også lade os stå for madlavningen, så får du meget mere tid til at nyde festen med dine gæster. Vi sætter en ære i at levere mad som kommer rundt om hele smagsuniverset. Derfor kan du være sikker på at der er masser af varierede smagsoplevelser når du bestiller vegansk catering hos os.

Du kan nyde en lækker tapenade, lavet på grønne oliven, tomat og sorte bønner, saltbagt seleri med valnødder og olivenolie, Rødbede og spinat a la Wellington. Som en hyldest til madlavning verden over, har vi ladet os inspirere af køkkener fra alle verdenshjørner. Derfor serverer vi også dejlig hjemmelavet Falafel, lavet på edamame bønner, og små kartofler vendt i grov pesto, lavet på grønkål. Du skal heller ikke snydes for en dejlig dessert, så når du bestiller vegansk buffet, får du også en lækker raw chokolademousse lavet på avocado

 

Skriv eller ring, for at bestille lækker vegansk catering til dit næste arrangement.

Hvis du gerne vil slippe for madlavningen, og gerne vil nyde festen og selskabet i stedet, så hjælper vi med glæde. Vi leverer en smuk og let madløsning til den kommende begivenhed, så lad os stå for arbejdet, så kan du fokusere på at nyde dagen. Hvis du skal bruge hjælp til at finde lokaler og køkkenhjælp til begivenheden, kan vi også være behjælpelige her. Vi kan både supplere med kok, tjenere og borddækning til festen, så det bliver endnu lettere for dig. Kontakt os endelig på telefon 70 22 82 12 eller på mail Torvekoekken@torvekoekken.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med den næste store begivenhed.