Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Jespers Torvekøkken indgår partnerskab med CBRE

Fra 1. april skal Jespers Torvekøkken varetage driften af kantine, café og mødeforplejning for en af CBREs største kunder i Danmark. Partnerskabet er indgået ud fra et fælles fokus på at opbygge et innovativt, ambitiøst og transparent samarbejde mellem alle tre parter.
PRESSEMEDDELSE APRIL 2024

Jespers Torvekøkken indgår partnerskab med CBRE om kantinedrift på stor aftale i Danmark

Fra 1. april skal Jespers Torvekøkken varetage driften af kantine, café og mødeforplejning for en af CBREs største kunder i Danmark. Partnerskabet er indgået ud fra et fælles fokus på at opbygge et innovativt, ambitiøst og transparent samarbejde mellem alle tre parter.

Innovation, respekt og ansvarstagen for fremtiden er fællesnævnere for CBRE og Jespers Torvekøkken, og ambitionerne om fælles udvikling har været dominerende i udvælgelsen. Ønsket om at levere en professionel løsning til kunde har været den vigtigste driver for både CBRE og Jespers Torvekøkken gennem hele forløbet.

Jespers Torvekøkken har præsenteret ambitiøse mål for reduktion af CO2e og madspild, samtidig med at økologiandelen øges fra 30% til 50% og 10% flere danske råvarer. Madudbuddet tilpasses kundens forskellige grupper af medarbejdere for at sikre tilfredsheden og omfavne diversiteten.

Samarbejdet skal udvikle sig løbende, så rejsen mod et grønnere frokostmåltid sker i et tempo, der sikrer at medarbejderne hele tiden er ombord. Jespers Torvekøkken har også præsenteret en anden tilgang til håndtering af en kontrakt som denne, med nytænkning, transparens og nysgerrighed i højsædet.

 

Jespers Torvekøkken træder stolte ind i partnerskabet med CBRE.

”Vi ser utroligt meget frem til at byde kundens medarbejdere velkommen til frokost fra 1. april i hele Danmark. Processen med CBRE har været yderst professionel, og det er en kæmpe milepæl for Jespers Torvekøkken at vi nu skal servicere verdens tredje mest bæredygtige virksomhed, i et partnerskab, hvor vi alle tager ambitiøse og visionære skridt for en bæredygtig fremtid” siger CEO Ronny Saul.

Innovation er en vigtig del af partnerskabet og kontrakten med kunden, hvor Jespers Torvekøkken har forpligtet sig til årlige innovationstiltag, der understøtter bæredygtig udvikling. Med innovation i hjertet af Jespers Torvekøkkens DNA, får innovationen naturlig opmærksomhed hos leverandøren.

”Vi investerer, forsker, afprøver, tester og udvikler nye løsninger i Jespers Torvekøkken fordi kunderne efterspørger det og fordi det er en naturlig del af at agere ansvarligt som aktør. Vi ser utroligt meget frem til at samarbejde med to partnere, som både værdsætter en effektiv operationel hverdag med gæste- og medarbejdertilfredshed i centrum og som også er visionære og ser en værdi i udviklingen af madoplevelsen. ” siger CEO Ronny Saul.

CBRE har valgt Jespers Torvekøkken som partner ud fra et fælles værdisæt om ordentlighed, respekt og høj service, og udvælgelsen er baseret på at der er overensstemmelse mellem de tre virksomhedes mål og ambitioner inden for området. 

”Det er vigtigt for os at have en partner med de samme værdier som os, når vi sammen skal levere fremtidens løsninger til kunden. Med Jespers Torvekøkken har vi valgt en partner, der i høj grad lever op til vores forventninger, når det kommer til ambitioner om udvikling og fokus på medarbejdertilfredshed og ikke mindst bæredygtighed, som står meget højt på vores dagsorden. Vi glæder os meget til at udleve partnerskabet.”, siger Kim Kjærgaard, Global Account Director hos CBRE

Jespers Torvekøkken nye aftale indebærer fuld forplejning fra morgen til aften, samt skiftehold, take away og to-go løsninger. Jespers Torvekøkken har samtidig indgået en partneraftale med CBRE og vil samarbejde i et tæt og transparent partnerskab med CBRE med det formål at skabe den bedste oplevelse for kunden på tværs af hele Danmark.