Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Jespers Torvekøkken lander ny, stor offentlig kunde: Indgår partnerskab med Syddansk Universitet

Jespers Torvekøkken har indgået et omfattende og ambitiøst partnerskab med Syddansk Universitet (SDU). Formålet er at forny forplejningen af universitetets mere end 25.000 studerende, ansatte og gæster på campus i Odense og etablere en endnu tydeligere grøn gastronomisk profil på campus. Aftalen markerer en strategisk udvikling for begge parter, og er blandt de største opgaver, Jespers Torvekøkken har løftet i offentligt regi.

Tager ny, stor bid af Campus-markedet

Jespers Torvekøkken har føjet talrige offentlige store kunder til porteføljen i de seneste år. Aftalen med SDU er blandt de største, både set i forhold til udbuddets krav og mangfoldigheden i de formater, der skal produceres og leveres til. Jespers Torvekøkken har skræddersyet en række løsninger til udsalgssteder på campus, som fremover tilbyder endnu mere specialiserede madoplevelser med en tydelig grøn ”kant”; udsalgsstederne omfatter en kaffebar, en bagerbutik samt tre forskelligartede kantiner, som alle skal tilbyde kvalitetsmad gennem hele dagen. Ronny Saul, CEO i Jespers Torvekøkken, siger:

”Det er et privilegie at sørge for energi til krop og sind til nogle af Danmarks skarpeste unge hjerner på Syddansk Universitet, og i Jespers Torvekøkken er vi mere end klar på udfordringen. Vi glæder os til at møde de mere end 25.000 studerende, medarbejdere og gæster, som vi skal servicere på vores forskellige café-, brød- og kantinekoncepter. Med denne kontrakt understreger både Syddansk Universitet og Jespers Torvekøkken, at man ønsker ambitiøse partnerskaber med skræddersyede løsninger og med en ansvarstagen for fremtiden i centrum.”

Valg bunder i ansvarlighed, fleksibilitet og stabilitet

SDUs valg af Jespers Torvekøkken som leverandør bunder i en række aspekter, herunder især Jespers Torvekøkkens dokumenterede erfaring med at skabe kommunikérbare og målrettede koncepter for andre lignende kunder samt at den samlede løsning flugter med SDUs bæredygtigheds-mål; fx 60% økologiske råvarer fra dag ét, samt en organisation, der er gearet til at håndtere de hyppigt skiftende behov blandt universitetets potentielt 25.000 dagligt besøgende.

Den nye aftale skal give næring til en endnu mere mangfoldig madkultur på SDU qua tilbud om en bred vifte af mad- og drikkevarer, der appellerer til dem, der ønsker et hurtigt, velsmagende måltid mellem forelæsningerne og dem, der har mere specifikke behov, som skal dækkes i forbindelse med officielle møder og arrangementer i regi af SDU.

Henrik Mørkenborg Ravn, Områdechef for Teknisk Service i Fællesadministrationen på SDU, siger:

”Vi er glade og spændte! Vi har følt os trygge og taget godt hånd om af teamet fra Jespers Torvekøkken, som i udbudsprocessen har været lydhøre overfor de krav og ønsker vi har haft. Dette gælder både deres ambitiøse indstilling til grøn omstilling og bæredygtighed, men også deres spændende bud på nye café-, bager- og spisekoncepter. Vi ser frem til at se det hele komme til live og opleve reaktionerne fra husets brugere.”

Jespers Torvekøkken er B Corp-certificeret leverandør for blandt andre CBS, KU, Cphbusiness samt Aalborg Universitet.

Med venlig hilsen
Jespers Torvekøkken