Jespers Torvekøkken er Gazelle-virksomhed for fjerde gang

Det er ingen nem sag at skabe den slags vækst, der fortjener en Gazelle – en anerkendelse, der gives til virksomheder, der kan vise positive driftsresultater og mindst en fordobling af nettoomsætningen over fire år.

Hverken som nyopstartet virksomhed, eller når man har nået den størrelse, vi har i Jespers Torvekøkken.

  • Det kræver et særligt drive – også når man møder modstand. At man tør prøve nye ting af, fejle og lære af det. Og så prøve igen! Og igen.
  • Det kræver, at man vil og kan levere samme høje kvalitet hver dag – også når det går stærkt, så man har glade kunder, der bliver og kommer tilbage.
  • Og så kræver det ikke mindst, at man har et fantastisk team af dedikerede kolleger, der gør det sjovt og spændende at gå på arbejde – om det er i køkkenet eller på kontoret.

Derfor er vi også stolte over, at det er fjerde gang, vi i Jespers Torvekøkken modtager Gazellen.

Men sådan en rejse er heller ikke uden bump på vejen – det vil der altid være. Det stopper os dog ikke fra at bevæge os fremad, for foran os ligger store ambitioner:

  • Vi skruer op for den gastronomiske udvikling med etableringen af vores nye foodlab.
  • Vi vil skabe endnu flere fede arbejdspladser i branchen, samtidig med at vi sikrer en stærk forankring af vores kultur og fællesskab.
  • Vi vil tage et endnu større ansvar for vores klimaaftryk og sociale bæredygtighed – blandt andet gennem vores B Corp-certificering og arbejde med uddannelse af elever og ufaglærte.
  • Og vi vil styrke vores position i Jylland, hvor vi i det nye år åbner hele to nye madhuse.
  • Oooog meget, meget mere!

Det er aldrig kedeligt i Jespers Torvekøkken – og det bliver det heller ikke foreløbigt.

Derfor er det godt, at vi er sammen om ikke at kede os – i dagligdagen og når vi mødes hele biksen på tværs og fejrer, at det sgu går meget godt i Jespers Torvekøkken.

Så kære medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere:

TAK! Vi glæder os til meget mere i 2026.