Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Lækre frokostbuffeter

Hos Jespers Torvekøkken er vi af den overbevisning, at varieret kost lavet fra bunden gør mennesker glade. Derfor er du sikret mad lavet på gode råvarer, uanset hvilken af vores frokost køkkener du vælger.

Favorit buffet

Vores favorit buffet er vores mest populære frokost køkken, heraf navnet. Men navnet kommer også af, at vi her har fokus på de retter som du kender og elsker. Lasagne, ovnstegt kylling med kartofler, tarteletter med høns i asparges, og boller i karry er eksempler på, hvilke retter du kan glæde dig til at finde på favorit buffeten

Verdens buffet

På vores verdens buffet samler vi det bedste fra hele verden. Her kan du glæde dig til retter lavet med eksotiske og varme krydderier. Tacos, pa naeng, paella og alt derimellem vil være til at finde på denne buffet. Nyd vores herlige verdens buffet og lad os tage dig med på en jordomrejse i din frokostpause.

Luksus buffet

Vores luksus buffet er til dig, som sætter lidt ekstra pris på frokostpausen. Her får du lidt mere af det gode, og vores kokke har lagt sig ekstra i selen for at levere en luxoriøs buffet til dig og dine kollegaer. Coq au vin, oksefilet med halverede bagekartofler og purløgssmør og andre lækkerier venter på dig på luksus buffeten.

NyGastro buffet

NyGastro er for dig som vil have mere end en frokostordning. Hver gang du kommer til frokost er en ny gastronomisk oplevelse. Her får du den perfekte sammensætning af det enkle, men velkomponerede, og det komplicerede og utroligt smagfulde, samlet på én buffet. Alt er gennemtænkt, og alle retter på buffeten er skabt for at komplimentere hinanden.

Feststemt menu

Til de dage som fortjener at blive fejret ekstraordinært, tilbyder vi vores feststemte menu. Den adskilder sig fra vores andre buffeter ved, at det er en menu i bestiller for en enkelt dag. Her kan i vælge mellem vores lækre finger foods, vores tre retters menuer eller vores selskabsbuffeter. 

1000 tak for fantastisk frokost den sidste måned og tak for at alt fungerer med levering, for jeres fleksibilitet med mængder og tak fordi der stort set aldrig sker fejl.

Tina

Epista
Tina

Ønsker du at høre mere?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi svarer i hverdage mellem 8-16

 

Kontakt vores salgschefer
 

Michael Madsen
Salgschef København
tlf: 26 83 89 01

eller

Allan Olesen
Salgschef København / Aarhus
tlf: 40 83 53 66

Kontakt os!