Et bæredygtigt univers af smagsoplevelser

Torvets Frokostbod

Smørrebrød, bowls, sandwiches og kolde retter
I Torvets Frokostbod er der noget for enhver smag og alle retter er portionsanrettet. Du vælger selv, fra dag til dag, hvordan du ønsker at sammensætte dagens frokost og kan frit skifte mellem kolde måltider, bowls, smørrebrød og sandwiches. Om Torsdagen medfølger ugens kage, så der hver uge er lidt til den søde tand.

Udvalget i Torvets Frokostbod fornyes i løbet hen over året, men er du nysgerrig på, hvad vi tilbyder netop nu, kan du blive klogere her på siden.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på 70 71 80 09.

Se vores udvalg nedenfor

Kolde måltider

Bowl, 1 stk. inkl. ugens kage

  1. Kylling med pasta penne vendt i ærtepesto, cherrytomater, kerner, parmesan, oliven og mizuna. (1,2,6,13,15)
  2. Stegt oksekød med nudler vendt i goma dressing, rød spidskål, cherrytomater, springløg, edamamebønner, syltet peberfrugt, syltede bøgehatte, broccoli, peberfrugt, chili, sesamfrø og gartnerens grønt. (1,2,3,6,7,8,13,15)
  3. Varmrøget laks med pasta penne vendt i ærtepesto, cherrytomater, kerner, parmesan, oliven og mizuna. (1,2,3,6,13,15)
  4. Frikadeller med kartoffelsalat vendt i rødløg, grov sennep, dijon, kapers, hakkede cornichons, æbletern og rapsolie. Toppet med syltede grønne tomater og karse. (1,2,6,11,13)
  5. Omelet med nudler vendt i goma dressing, rød spidskål, cherrytomater, springløg, edamamebønner, syltet peberfrugt, syltede bøgehatte, broccoli, peberfrugt, chili, sesamfrø og gartnerens grønt. (1,2,3,6,7,8,13,15)
  6. Vegetarfrikadeller med kartoffelsalat vendt i rødløg, grov sennep, dijon, kapers, hakkede cornichons, æbletern og rapsolie. Toppet med syltede grønne tomater og karse. (1,2,6,11,13)

​Power bowls

Bowl, 1. stk. Inkl. ugens kage

  1. Power bowl med laks, vinterkål, kikærter, saltet agurk og æbler vendt i pesto. Toppet med broccoli, tomater, mandler og gartnerens urter. (1,3,6,9,15)
  2. Power bowl med kylling, vinterkål, kikærter, saltet agurk og æbler vendt i pesto. Toppet med broccoli, tomater, mandler og gartnerens urter. (1,6,9,15)
  3. Power bowl med vinterkål, kikærter, saltet agurk og æbler vendt i pesto. Toppet med broccoli, tomater, mandler og gartnerens urter. (1,6,9,15)

 

Dagens bowl

Bowl, 1. stk. Inkl. ugens kage

  1. Sæsonens grønt. Varierer fra dag til dag og kan indeholde mejeri. (1-15)

Smørrebrød

Frisksmurt smørrebrød, 2 stk. inkl. ugens kage

  1. Fiskefilet med remoulade, tomater, urter og citron/
    Æg og rejer med mayo, citron, tomater og grønt.
    (1,2,3,5,8,11,13)
  2. Roastbeef med remoulade, agurkesalat, peberrod, ristede løg og gartnerens grønt/
    Æg og tomat med mayo, rødløg og urter.
    (1,2,6,8,11,13)
  3. Rullepølse med sky, løg, tomater og gartnerens grønt/
    Kartoffel med agurk, rygeostecreme og urter.
    (1,2,6,8,11,13)
  4. Roastbeef med remoulade, agurkessalat, peberrod, ristede løg   og gartnerens grønt.  Kartoffel med agurk, rygeostecreme og urter. (1,2,6,8,11,13)
  5. Flæskesteg med rødkål, agurkesalat, svesker og urter/
    Dagens hjemmelavede pålægssalat.
    (1-15)
  6. Kartoffel med agurk, rygeostecreme og urter/
    Svampesalat, cornichons, løg og gartnerens urter.

    ( 1,2,6,7,8,11,13,15)
  7. Frikadelle med rødbede, agurkesalat og urter/
    Rullepølse med sky, løg, tomater og gartnerens grønt.
    (1,2,6,8,11,13)
  8. Paneret pastinak med remoulade, citron, tomater og urter/
    Æg og tomat med mayo, rødløg og urter.
    (1,2,6,8,11,13)
  9. Svampesalat med cornichons, rødløg og gartnerens urter/
    Grøntsagsterrin med syltede grøntsager og urter.
    (1,2,6,7,8,11,13,15)
  10. Roastbeef med remoulade, peberrod, agurkesalat, ristede løg og gartnerens grønt/
    Æg og rejer med mayo, citron, tomater og grønt.
     Gluten/Laktosefri (2,5,7,8,11,13)
  11. Kartoffel med humus, agurk og gartnerens urter/
    Æg og tomat, mayo, rødløg og urter.
    Gluten/Laktosefri 
    (2,7,8,11,13,15)
  12. Dagens veganske smørrebrød. (1,4,7,8,9,10,11,13,15)
  13. Kokkens udvalgte smørrebrød. (1-15) 

Sandwiches

Grande sandwich, 1 stk. inkl. ugens kage

  1. Kylling og bacon med tomater, agurk, salat og karrycreme. (1,2,6,11,13)
  2. Skinke og ost med agurk, tomater, salat og sennepscreme. (1,2,6,11,13)
  3. Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og sennepscreme. (1,2,6,11,13)
  4. Roastbeef med remoulade, peberrod, tomater, agurkesalat og salat. (1,2,6,11,13)
  5. Tunsalat med agurk, rødløg og salat. (1,2,3,6,11,13)
  6. Æg og tomat med agurk, rødløg, salat og sennepscreme. (1,2,6,11,13)
  7. Italiensk salami med grillet artiskok, oliventapenade og salat. (1,6,8,13,15)

Rugbollesandwich

1 stk. inkl. ugens kage

  1. Røget laks og røræg med purløg, salat og sennepscreme. (1,2,3,6,11,13)
  2. Frikadelle med rødkål, agurkesalat og sennepscreme. (1,2,6,11,13)
  3. Æg og tomat med agurk, rødløg, salat og sennepscreme. (1,2,6,11,13)
  4. Svampesalat med cornichons, rødløg, sennepscreme og   gartnerens urter. (1,2,6,7,11,13,15)

​Tapas

Inkl. ugens kage

  1. Dagens tapasbræt med foccacia brød. (1-15)

Hele menuen i en PDF

Ved at klikke på billedet kan du se hele frokostbodens udvalg og printe den ud.

Tallene på menuen refererer til de 15 allergener

Allergenerne kan ses nedenfor og downloades ved at klikke på billedet, højreklikke og trykke "gem som"

The menu as a PDF

By clicking the image, you will open the market hall lunch menu in a PDF file, ready to download or print.

Ønsker du at høre mere?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi svarer i hverdage mellem 8-16

 

Kontakt vores salgschefer
 

Michael Madsen
Salgschef København
tlf: 26 83 89 01

eller

Allan Olesen
Salgschef København / Aarhus
tlf: 40 83 53 66

Kontakt os!