Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Torvets Frokostbod på Sjælland

Smørrebrød, bowls, sandwiches og tapas
I Torvets Frokostbod er der noget for enhver smag og alle retter er portionsanrettet. Du vælger selv, fra dag til dag, hvordan du ønsker at sammensætte dagens frokost og kan frit skifte mellem bowls, smørrebrød, sandwiches og tapas. Om torsdagen medfølger ugens kage, så der hver uge er lidt til den søde tand. Udvalget i Torvets Frokostbod fornyes i løbet hen over året, men er du nysgerrig på, hvad vi tilbyder netop nu, kan du blive klogere her på siden.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på 70 22 82 12.

Se vores udvalg herunder:

Bowls

Bowl, 1 stk.

Bagt blomkål vendt med vegansk pesto, pasta, revet rødbede, revet gulerod, revet courgette, nødder, kørvel, purløg og persille (1,4,9,15). Hertil vegansk pesto (4,9,15). VE

Hummus med krydret tabouleh, rosiner, karse, semidried tomater, edamamebønner, spidskål og spinat (1,7,8,13,15). Hertil krydret yoghurttahindressing (6,8). V LF

Tun marineret med sojadressing. Glasnudler med sesam, forårsløg, tangsalat, edamamebønner, pak choi samt spinat. (1,3,7,8,13). Hertil sesamsojadressing (1,4,7,8) samt chili og koriander. LF

Krydret kylling med hvedekerner, spidskål, spinat, revet gulerod, forårsløg, kørvel, purløg og persille (1,13,15). Hertil sojadressing (1,7,11). LF

Italiensk skinke med pasta, salat, ærter, majs, revet gulerod, springløg, purløg og karse (1). Hertil Thousand Island dressing (1,2,6,11,13,15).

Mormors frikadeller med kartoffelsalat med radiser, persille, purløg, ærter, forårsløg og revet gulerod (2,6,11,13). GF

Afrikanske oksefrikadeller med krydret tabouleh. Salat af spidskål, spinat, karse og rosiner (1,2,6,15). Hertil mango-salsa (13).

Okseflanksteak i wasabi med spidskål, spinat, pasta, revet rødbede, ærter, springløg, persille og karse (1,2,6,7,11,15). Hertil parmesandressing (2,6,11,13,15).

Tapas

Anrettet med italiensk salami, serranoskinke, to slags oste samtkøkkenets udvalgte tilbehør. Hertil focacciabrød med olivenolie og rosmarin og hjemmebagt knækbrød (1-15).

Smørrebrød, 2 stk.

Mulighed for at vælge glutenfrit rugbrød på udvalgte smørrebrødspakker.

Bøftomat med balsamicobagt rødløg, purløgsmayo, purløg og spirer./
Rødbedetatar med syltede løg, trøffelmayo, svampestøv, revet vegansk parmasan og karse ((1),7,9,13,15). VE LF GFB

Bøftomat med balsamicobagt rødløg, purløgsmayo, purløg og spirer./
Kartoffelmad med ramsløgsmayo, ristede løg, syltede porre, karse og urter (1,2,7,11,13) VE LF

Rødbedetatar med syltede løg, trøffelmayo, svampestøv, revet parmasan, karse. /
Kartoffelmad med ramsløgsmayo, ristede løg, syltede porre samt karse-urtemix (1,2,6,11,13). V

Smilende æg med krebsehalesalat, brøndkarse og urter./
Koldrøget laks med avocado-tomatsalsa, syltet fennikel, og urter ((1),2,3,5,6,11,13). GFB

Pebermarineret agurker med cremecheese, fermenteret peber, radiser og urter. /
Hønsesalat med bacon med San Marzarno tomater og brøndkarse ((1),2,6,11,13). GFB

Æg og rejer med limemayo, San Marzano tomater og urter./
Fiskefilet med remoulade, citron og urter (1, 2, 3,5,11,13). LF

Fiskefilet med rejer, dildmayo, citron og urter./
Prosciutto med italiensk salat, San Marzano tomater, syltet fennikel og karse (1,2,3,5,6,11,13).

Hønsesalat med bacon med San Marzarno tomater og brøndkarse./
Frikadellemad med remoulade, syltede agurker, rødkål og karse ((1), 2 ,6, 11, 13). GFB

Dyrlægens natmad med sennepssky, rødløg og karse./
Roastbeef med remoulade, syltede agurker, revet peberrod, ristede løg og karse (1,2,7,11,13). LF

Roastbeef med remoulade, syltede agurker, revet peberrod, ristede løg og karse. /
Smilende æg med krebsehalesalat, brøndkarse og urter (1,2,5,6,11,13).

Sandwich

Brødtyper: Vælg mellem lyst, mørkt eller glutenfrit brød.

Paneret halloumi med syltede gule løg, sandwich garniture samt chilimayo (1,2,6,13,15). V

Hummus med grillet peberfrugt, ristede kikærter, sandwich garniture ((1),8,11,13,15). VE LF GFB

Æggesalat med grillet peberfrugt, sandwich garniture samt urtecreme ((1),2,6,11,13,15). GFB

Tunsalat med spidskål, spinat, urter samt sandwich garniture ((1),2,3,6,11,13,15). GFB

Koldrøget laksemousse på cremecheese, sandwich garniture, grillet peberfrugt samt krydderurter ((1),2,3,6,13,15). GFB

Kylling med mango-salsa, sandwich garniture og karrydressing ((1),2,6,11,13,15). GFB

Kylling og bacon med mango-salsa, sandwich garniture og karrydressing ((1),2,6,11,13,15). GFB

Serranoskinke med trøffelcreme, tomat, mozzarella, sandwich garniture samt pesto ((1),2,4,6,13,15). GFB

Skinke og ost med sennepsmayo, spidskål, spinat og sandwich garniture. ((1),2,6,11,13,15). GFB

Roastbeef med syltede agurker, ristede løg, spidskål, spinat samt bearnaisemayo (1,2,6,11,13).

Sandwich garniture består af: Artiskok, cornichoner, semidried tomater, grøn peberfrugt og bredbladet persille.

V = Vegetar | VE = Vegansk | LF = Laktosefri | GF = Glutenfri | GFB = Mulighed for glutenfri brød

Her kan du download
Torvets Frokostbod brochuren.

Her kan du downloade
vores allergeneliste.

Download the Market Hall Lunch
brochure in english here.

Ønsker du at høre mere?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi svarer i hverdage mellem 8-16

 

Kontakt vores salgschefer
 

Michael Madsen
Salgschef København
tlf: 26 83 89 01

eller

Allan Olesen
Salgschef København / Aarhus
tlf: 40 83 53 66

Kontakt os!