Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Torvets Frokostbod

Smørrebrød, bowls, sandwiches og kolde retter
I Torvets Frokostbod er der noget for enhver smag og alle retter er portionsanrettet. Du vælger selv, fra dag til dag, hvordan du ønsker at sammensætte dagens frokost og kan frit skifte mellem kolde måltider, bowls, smørrebrød og sandwiches. Om Torsdagen medfølger ugens kage, så der hver uge er lidt til den søde tand. Udvalget i Torvets Frokostbod fornyes i løbet hen over året, men er du nysgerrig på, hvad vi tilbyder netop nu, kan du blive klogere her på siden.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på 70 22 82 12.

Bowls

Bowl, 1 stk.

Kylling med grønne urter, spidskål, spinat, springløg, edamamebønner, grøn peber, persille samt græskarkerner. Hertil parmesandressing. (1,2,6,7,11,13,15)

Okseflanksteak i wasabi med spidskål, spinat, springløg, ærter, revet rødbede samt pasta vendt i urter. Hertil parmesandressing. (1,2,6,7,11,13,15)

Karrymarineret kylling med spidskål, spinat, springløg, revet gulerod samt kikærter og sort quinoa. Hertil sojadressing. (1,7,11,13,15)

Tunsalat med spidskål, spinat, springløg, edamamebønner, ærter, revet gulerod, jalapenos samt urter. (2,3,6,7,11,13)

Quinoafrikadelle med spidskål, spinat, revet rødbede samt bulgur og edamamebønner. Hertil parmesandressing. (1,2,6,7,10,11,13,15)

Hummus med spidskål, spinat, artiskok, semidried tomat, revet gulerod samt bulgur og edamamebønner. Hertil gomadressing. (1,7,8,13,15)

Bagt laks med spidskål, spinat, revet rødbede samt bulgur og edamamebønner. Hertil gomadressing. (1,3,4,7,8,15)

Mozzarella med spidskål, spinat, springløg, artiskok, semidried tomat, revet gulerod samt kikærter og sort quinoa. Hertil ajvar-dressing. (6,8,9,13,15)

 

Tapas

Dagens tapasbræt. Anrettet med italiensk salami, serranoskinke, to slags oste samt køkkenets udvalgte tilbehør. Hertil focaccia brød med tomat og oliven. (1-15)

Smørrebrød, 2 stk.

Mulighed for at vælge glutenfrit rugbrød på udvalgte smørrebrødspakker.

Fiskefilet med remoulade og citron. / 
Roastbeef med remoulade, syltet agurk og ristede løg. (1,2,3,11,13)

Fiskefilet med remoulade og citron. / 
Æg og rejer. Toppet med limemayo og San Marzano-tomat. (1,2,3,5,11,13)

Hønsesalat med bacon og ristede svampe. / 
Rullepølse med syltet sennepssky, sennepscreme og rødløg. ((1),2,6,11,13)

Kartoffelmad, toppet med pebermayonnaise, karse og svampe. / 
Frikadelle med remoulade og agurkesalat. ((1),2,6,11,13)

Roastbeef med remoulade, syltet agurk og ristede løg. / 
Skagensalat med sort peber og urter. (1,2,5,6,11,13)

Fuglekvidder med krydderurter. / 
Dyrlægens natmad med løgringe og syltet sennepssky. (1,2,3,6,11,13)

Flæskesteg med rødkål, syltet agurk og sennepscreme. Toppet med flæskesvær. / 
Hønsesalat med bacon og ristede svampe. ((1),2,6,11,13)

Smilende æg med tomatcreme og urter. / 
Kartoffelmad, toppet med pebermayonnaise, karse og svampe. ((1),2,11,13,15)

Pålægssalat af svampe, spinat, quinoa, hasselnødder og krydderurter. / 
Bagt tomat, toppet med tomatcreme, løgringe og San Marzano-tomat. ((1),9,10,11,13,15)

Sandwich

Vælg mellem tre slags brød.
(Lyst, mørkt eller glutenfrit brød)

Kylling og bacon med spidskål, spinat, peberfrugt, løgrelish, cornichoner samt karrydressing. ((1),2,6,11,13,15)

Quinoafrikadelle med spidskål, spinat, hummus, semidried tomat og artiskok. ((1),2,8,10,11,13,15)

Skinke og ost med spidskål, spinat, semidried tomat, peberfrugt og cornichoner samt sennepsmayonnaise. ((1),2,6,11,13,15)

Marineret langtidsstegt oksebryst med spidskål, spinat, peberfrugt, cornichoner samt jalapenos-mayonnaise. ((1),2,6,10,11,13,15)

Tunsalat med spidskål, spinat, peberfrugt, cornichoner og urter. ((1),2,3,6,11,13,15)

Italiensk fennikel-salami med spidskål, spinat, peberfrugt, cornichoner samt jalapenos-mayonnaise. ((1),2,6,11,13,15)

Hummus med spidskål, spinat, gulerod, rødbede, rødløg og urter. ((1),8,11,13,15)

Flæskesteg med rødkål, syltet agurk, spidskål, spinat samt sennepsmayonnaise. ((1),2,6,11,13)

Laksemousse med cremeost, spidskål, spinat, cornichoner, peberfrugt og urter. ((1),3,6,11,13,15)

Kylling med løgrelish, spidskål, spinat, cornichoner, peberfrugt samt karrydressing. ((1),2,6,11,13,15)

Hele menuen i en PDF

Ved at klikke på billedet kan du se hele frokostbodens udvalg og printe menuen ud.

Tallene på menuen refererer til de 15 allergener

Allergenerne kan ses nedenfor og downloades ved at klikke på billedet, højreklikke og trykke "gem som"

The menu as a PDF

By clicking the image, you will open the market hall lunch menu in a PDF file, ready to download or print.

 

Ønsker du at høre mere?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi svarer i hverdage mellem 8-16

 

Kontakt vores salgschefer
 

Michael Madsen
Salgschef København
tlf: 26 83 89 01

eller

Allan Olesen
Salgschef København / Aarhus
tlf: 40 83 53 66

Kontakt os!