Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Torvets Frokostbod

Smørrebrød, bowls, sandwiches og kolde retter
I Torvets Frokostbod er der noget for enhver smag og alle retter er portionsanrettet. Du vælger selv, fra dag til dag, hvordan du ønsker at sammensætte dagens frokost og kan frit skifte mellem kolde måltider, bowls, smørrebrød og sandwiches. Om Torsdagen medfølger ugens kage, så der hver uge er lidt til den søde tand.

Udvalget i Torvets Frokostbod fornyes i løbet hen over året, men er du nysgerrig på, hvad vi tilbyder netop nu, kan du blive klogere her på siden.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på 70 22 82 12.

Se vores udvalg nedenfor

Bowls

Bowl, 1 stk. inkl. ugens kage

  1. Flanksteak med pasta, spidskål, revet rodfrugter, frisk spinat, grillede artiskokker, feta, oliven, semidried tomater og urter. Hertil grøn pesto. (1,2,6,15)

  2. Karrymarineret kylling med pasta, spidskål, revet rodfrugter, frisk spinat, grillede artiskokker, feta, oliven, semidried tomater og urter. Hertil grøn pesto. (1,2,6,11,13,15)

  3. Afrikanske oksefrikadeller med spidskål, revet rodfrugter, frisk spinat og tabbouleh af libanesisk couscous, granatæble glaserede bagte rødbeder, bagte cherrytomater og rucola. Hertil tahindressing med rød peber. (1,2,8,13,15)

  4. Hummus med spidskål, revet rodfrugter, frisk spinat og tabbouleh af libanesisk couscous, granatæble glaserede bagte rødbeder, bagte cherrytomater og rucola. Hertil tahindressing med rød peber. (1,8,13,15)

  5. Asiatiske fiskefrikadeller med ris, spidskål, revet rodfrugter, frisk spinat, pak choi, gulerødder, radiser, sesam og kimchi. Hertil wasabi misocreme. (2,3,7,8,11,13,15)

  6. Misobowl med ris, smilende æg, spidskål, revet rodfrugter, frisk spinat, pak choi, gulerødder, radiser, sesam og kimchi. Hertil wasabi misocreme. (2,7,8,11,13,15)

  7. Frikadeller og kartoffelsalat med spidskål, revet rodfrugter, frisk spinat, cherrytomater og karse. (1,2,6,11,13)

  8. Grøntsagsfrikadeller og kartoffelsalat med spidskål, revet rodfrugter, frisk spinat, cherrytomater og karse. (2,6,11,13)

 

Smørrebrød

Frisksmurt smørrebrød, 2 stk. inkl. ugens kage 

  1. Æg & rejer med salturt og lime mayonnaise./
    Fiskefilet med remoulade, citron og dild. (1,2,3,5,11,13)

  2. Dyrlægens natmad med sky, løgringe og rucola./
    Hønsesalat med blomsterkarse. (1,2,3,11,13)

  3. Kartoffel med sennepscreme, chips, friterede kapers og amarant./
    Tomatmad med løgringe, brøndkarse og pebermayonnaise. (1,2,11,13,15)

  4. Æg med bagte tomater, lime mayonnaise og karse./
    Kækkesalat med friterede kikærter og løgkarse. (1,2,11,13,15)

  5. Roastbeef med remoulade, syltede agurker, ristede løg og karse./
    Skagensalat med skaldyr, sort peber og fennikel. (1,2,5,11,13)

  6. Sprængt spidsbryst med pickles, peberrod og blomsterkarse./
    Sild med karrysalat og karse. (1,2,3,11,13)

  7. Svampepaté med syltede salatløg, friterede valnødder og salvie./
    Hummus, oliven, bagte tomater og thaibasilikum. (1,7,8,9,11,13,15)

  8. Braiseret svinebryst med sprøde svær, remoulade, syltede agurker og karse./
    Fuglekvidder med kørvel og estragon. (1,2,11,13)

  9. Fiskefilet med remoulade, citron og dild./
    Rullepølse med sky, sennep og løgringe. (1,2,3,11,13)

Sandwiches

Sandwich, 1 stk. inkl. ugens kage
(Vælg mellem lyst- eller mørkt brød)

  1. Kylling og bacon med sprød kålsalat, løgrelish og karrydressing. (1,2,6,8,11,13,15)

  2. Hummus med sprød kålsalat, oliven, soltørrede tomater og persille. (1,8,13,15)

  3. Bønnesalat med sprød kålsalat og artiskokker. (1,8,13,15)

  4. Skinke og ost med cornichoner, tomatvinaigrette og grov sennepsmayonnaise. (1,2,6,8,11,13,15)

  5. Pepito med krydret pastrami, bagte pimenter, parmesan og avocadocreme. (1,6,8,13,15)

  6. Tunsalat med edamamebønner, dild og sprød kålsalat. (1,2,3,7,8,11,13)

  7. Ventricina salami med cornichoner, tomat vinaigrette og sort pebermayonnaise. (1,2,6,8,11,13,15)

  8. Falafel med sprød kålsalat, løgrelish og avocadocreme. (1,6,8,13,15)

  9. Roastbeef med grov remoulade, peberrod, syltede agurker og ristede løg. (1,2,6,8,11,13)

​Tapas

Inkl. ugens kage

  1. Dagens tapasbræt med foccacia brød. (1-15)

Hele menuen i en PDF

Ved at klikke på billedet kan du se hele frokostbodens udvalg og printe menuen ud.

Tallene på menuen refererer til de 15 allergener

Allergenerne kan ses nedenfor og downloades ved at klikke på billedet, højreklikke og trykke "gem som"

The menu as a PDF

By clicking the image, you will open the market hall lunch menu in a PDF file, ready to download or print.

 

Ønsker du at høre mere?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi svarer i hverdage mellem 8-16

 

Kontakt vores salgschefer
 

Michael Madsen
Salgschef København
tlf: 26 83 89 01

eller

Allan Olesen
Salgschef København / Aarhus
tlf: 40 83 53 66

Kontakt os!