Torvets Frokostbod på Sjælland
Smørrebrød, bowls, sandwiches og tapas
I Torvets Frokostbod er der noget for enhver smag og alle retter er portionsanrettet. Du vælger selv, fra dag til dag, hvordan du ønsker at sammensætte dagens frokost og kan frit skifte mellem bowls, smørrebrød, sandwiches og tapas. Om torsdagen medfølger ugens kage, så der hver uge er lidt til den søde tand. Udvalget i Torvets Frokostbod fornyes i løbet hen over året, men er du nysgerrig på, hvad vi tilbyder netop nu, kan du blive klogere her på siden.
Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på 70 22 82 12.
Bowls
Bowl, 1 stk.
Baba Ganoush med spidskål, spinat, bulgur, peberfrugt, artiskok, revet courgette, revet rødbede, selleri og persille (1,8,9,10,13,15). Hertil olie-eddike dressing (13,15).
Bagt blomkål med sesam, ingridærter, sort quinoa, revet rødbede, revet gulerod, revet courgette, nødder, kørvel, purløg og persille (8,9). Hertil gomadressing (1,4,7,8).
Hummus med spidskål, spinat, bulgur, edamamebønner, revet gulerod, artiskok, semidried tomater og mynte (1,7,8,13,15). Hertil gomadressing (1,4,7,8).
Økologiske æg en cocotte med tomat og mozzarella. Salat, artiskok, tomat, peberfrugt, revet gulerod, revet courgette, springløg og salatost (2,6,13,15). Hertil parmesandressing (2,6,11,13,15).
Plukket bagt laks med urter, salat, revet gulerod, revet rødbede, ærter, blomkål og brøndkarse (3). Hertil urtecreme (2,6/laktosefri,11,13,15).
Krydret kylling med ingridærter, sort quinoa, spidskål, spinat, revet gulerod, forårsløg, kørvel, purløg og persille (13,15). Hertil sojadressing (1,7,11).
Italiensk skinke med pasta, salat, ærter, majs, revet gulerod, springløg, purløg og karse (1). Hertil Thousand Island dressing (1,2,6,11,13,15).
Okseflanksteak i wasabi med spidskål, spinat, pasta, revet rødbede, ærter, springløg, persille og karse (1,2,6,7,11,15). Hertil parmesandressing (2,6,11,13,15).
Tapas
Anrettet med italiensk salami, serranoskinke, to slags oste samt køkkenets udvalgte tilbehør. Hertil focacciabrød med olivenolie og rosmarin samt hjemmebagt knækbrød (1-15).
Smørrebrød, 2 stk.
Mulighed for at vælge glutenfrit rugbrød på udvalgte smørrebrødspakker.
Paneret knoldselleri med yuzomayonnaise, gule løg og urter./
Græskar-spread med stegte svampe, ristede nødder og sprød grønkål (1,2,9,10,11,13).
Græskar-spread med stegte svampe, ristede nødder og sprød grønkål./
Kartoffelmad med urtecreme, friteret selleri, syltede løg og karse ((1),6/laktosefri,9,10,13).
Bagt tomat med San Marzano tomat, syltede rødløg, urter og tomatcreme./
Kartoffelmad med urtecreme, friteret selleri, syltede løg og karse ((1),6/laktosefri, 10,11,13,15).
Æg og rejer med limemayonnaise, San Marzano tomat og urter./
Fiskefilet, remoulade, citron og urter (1,2,3,5,11,13).
Skagensalat med radiser og urter./
Smilende æg med urtecreme, tomat, sprød grønkål og urter ((1),2,5,6,11,13,15).
Fiskefilet med rejer, citron og dildmayonnaise./
Hønsesalat med bacon, tomat og urter (1,2,3,5,6,11,13).
Hønsesalat med bacon, tomat og urter./
Frikadelle med remoulade, syltede agurker og rødkål ((1),2,6, 11, 13).
Fin skinkesalat pyntet med krydderurter./
Roastbeef med bearnaisemayonnaise, friteret selleri og tomat ((1),2,6,10,11,13).
Roastbeef med remoulade, syltede agurker, ristede løg og peberrod./
Kamfilet med rødkål, syltede agurker, flæskesvær og sennepsmayonnaise (1,2,6,9,11,13).
Rullepølse med syltet sennepssky, peberrodscreme og rødløg./
Roastbeef med bearnaisemayonnaise, friteret selleri og tomat ((1),2,10,11,13).
Sandwich
Vælg mellem tre slags brød.
(Lyst, mørkt eller glutenfrit brød)
Hummus med courgette samt sandwich garniture ((1),8,11,13,15).
Spread af aubergine og butterbeans samt rødbede, nødder, spidskål og spinat ((1),8,9,13,15).
Mammen ost 'Omsorg' med løgrelish og sandwich garniture samt sennepsmayonnaise ((1),2,6,11,13,15).
Koldrøget laksemousse med sandwich garniture ((1),3,6,13,15).
Tunsalat med urter og sandwich garniture ((1),2,3,6,11,13,15).
Kylling med karrydressing, løgrelish, cornichoner, peberfrugt, spidskål og spinat ((1),2,6,11,13,15).
Kylling og bacon med karrydressing, løgrelish, cornichoner, peberfrugt, spidskål og spinat ((1),2,6,11,13,15).
Skinke og ost med semidried tomater, cornichoner, peberfrugt, spidskål, spinat samt sennepsmayonnaise ((1),2,6,11,13,15).
Kalkunchorizo med parmesandressing og sandwich garniture ((1),2,6,11,13,15).
Roastbeef med stegte jalapenos og sandwich garniture samt urtedressing ((1),2,6/laktosefri,11,13,15).
Bowls
Bowl, 1 stk.
Bagt blomkål vendt med vegansk pesto, pasta, revet rødbede, revet gulerod, revet courgette, nødder, kørvel, purløg og persille (1,4,9,15). Hertil vegansk pesto (4,9,15). VE
Hummus med krydret tabouleh, rosiner, karse, semidried tomater, edamamebønner, spidskål og spinat (1,7,8,13,15). Hertil krydret yoghurttahindressing (6,8). V LF
Tun marineret med sojadressing. Glasnudler med sesam, forårsløg, tangsalat, edamamebønner, pak choi samt spinat. (1,3,7,8,13). Hertil sesamsojadressing (1,4,7,8) samt chili og koriander. LF
Krydret kylling med hvedekerner, spidskål, spinat, revet gulerod, forårsløg, kørvel, purløg og persille (1,13,15). Hertil sojadressing (1,7,11). LF
Italiensk skinke med pasta, salat, ærter, majs, revet gulerod, springløg, purløg og karse (1). Hertil Thousand Island dressing (1,2,6,11,13,15).
Mormors frikadeller med kartoffelsalat med radiser, persille, purløg, ærter, forårsløg og revet gulerod (2,6,11,13). GF
Afrikanske oksefrikadeller med krydret tabouleh. Salat af spidskål, spinat, karse og rosiner (1,2,6,15). Hertil mango-salsa (13).
Okseflanksteak i wasabi med spidskål, spinat, pasta, revet rødbede, ærter, springløg, persille og karse (1,2,6,7,11,15). Hertil parmesandressing (2,6,11,13,15).
Tapas
Anrettet med italiensk salami, serranoskinke, to slags oste samtkøkkenets udvalgte tilbehør. Hertil focacciabrød med olivenolie og rosmarin og hjemmebagt knækbrød (1-15).
Smørrebrød, 2 stk.
Mulighed for at vælge glutenfrit rugbrød på udvalgte smørrebrødspakker.
Bøftomat med balsamicobagt rødløg, purløgsmayo, purløg og spirer./
Rødbedetatar med syltede løg, trøffelmayo, svampestøv, revet vegansk parmasan og karse ((1),7,9,13,15). VE LF GFB
Bøftomat med balsamicobagt rødløg, purløgsmayo, purløg og spirer./
Kartoffelmad med ramsløgsmayo, ristede løg, syltede porre, karse og urter (1,2,7,11,13) VE LF
Rødbedetatar med syltede løg, trøffelmayo, svampestøv, revet parmasan, karse. /
Kartoffelmad med ramsløgsmayo, ristede løg, syltede porre samt karse-urtemix (1,2,6,11,13). V
Smilende æg med krebsehalesalat, brøndkarse og urter./
Koldrøget laks med avocado-tomatsalsa, syltet fennikel, og urter ((1),2,3,5,6,11,13). GFB
Pebermarineret agurker med cremecheese, fermenteret peber, radiser og urter. /
Hønsesalat med bacon med San Marzarno tomater og brøndkarse ((1),2,6,11,13). GFB
Æg og rejer med limemayo, San Marzano tomater og urter./
Fiskefilet med remoulade, citron og urter (1, 2, 3,5,11,13). LF
Fiskefilet med rejer, dildmayo, citron og urter./
Prosciutto med italiensk salat, San Marzano tomater, syltet fennikel og karse (1,2,3,5,6,11,13).
Hønsesalat med bacon med San Marzarno tomater og brøndkarse./
Frikadellemad med remoulade, syltede agurker, rødkål og karse ((1), 2 ,6, 11, 13). GFB
Dyrlægens natmad med sennepssky, rødløg og karse./
Roastbeef med remoulade, syltede agurker, revet peberrod, ristede løg og karse (1,2,7,11,13). LF
Roastbeef med remoulade, syltede agurker, revet peberrod, ristede løg og karse. /
Smilende æg med krebsehalesalat, brøndkarse og urter (1,2,5,6,11,13).
Sandwich
Brødtyper: Vælg mellem lyst, mørkt eller glutenfrit brød.
Paneret halloumi med syltede gule løg, sandwich garniture samt chilimayo (1,2,6,13,15). V
Hummus med grillet peberfrugt, ristede kikærter, sandwich garniture ((1),8,11,13,15). VE LF GFB
Æggesalat med grillet peberfrugt, sandwich garniture samt urtecreme ((1),2,6,11,13,15). GFB
Tunsalat med spidskål, spinat, urter samt sandwich garniture ((1),2,3,6,11,13,15). GFB
Koldrøget laksemousse på cremecheese, sandwich garniture, grillet peberfrugt samt krydderurter ((1),2,3,6,13,15). GFB
Kylling med mango-salsa, sandwich garniture og karrydressing ((1),2,6,11,13,15). GFB
Kylling og bacon med mango-salsa, sandwich garniture og karrydressing ((1),2,6,11,13,15). GFB
Serranoskinke med trøffelcreme, tomat, mozzarella, sandwich garniture samt pesto ((1),2,4,6,13,15). GFB
Skinke og ost med sennepsmayo, spidskål, spinat og sandwich garniture. ((1),2,6,11,13,15). GFB
Roastbeef med syltede agurker, ristede løg, spidskål, spinat samt bearnaisemayo (1,2,6,11,13).
Sandwich garniture består af: Artiskok, cornichoner, semidried tomater, grøn peberfrugt og bredbladet persille.
Ønsker du at høre mere?
Vi står altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi svarer i hverdage mellem 8-16
Kontakt vores salgschefer
Michael Madsen
Salgschef København
tlf: 26 83 89 01
eller
Allan Olesen
Salgschef København / Aarhus
tlf: 40 83 53 66