Torvets Frokostbod på Sjælland

Smørrebrød, bowls, sandwiches og tapas
I Torvets Frokostbod er der noget for enhver smag og alle retter er portionsanrettet. Du vælger selv, fra dag til dag, hvordan du ønsker at sammensætte dagens frokost og kan frit skifte mellem bowls, smørrebrød, sandwiches og tapas. Om torsdagen medfølger ugens kage, så der hver uge er lidt til den søde tand. Udvalget i Torvets Frokostbod fornyes i løbet hen over året, men er du nysgerrig på, hvad vi tilbyder netop nu, kan du blive klogere her på siden.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på 70 22 82 12.

Se vores udvalg herunder:

Bowls

Bowl, 1 stk.

Saltbagt knoldselleri med stegte miso-blomkålsris, syltede butternutsquash,revet gulerod og honningristede mandler (7,9,10,13). Hertil græskarchutney med sultanaer og abrikoser (13). VE LF GF

Grøntsagsdeller med krydret tabouleh vendt med tomat, agurk, rødløg og persille. Derudover artiskok, karse, spidskål og spinat (1,2,10,13,15). Hertil basilikumspesto (4,9,15). V LF

Salade Niçoise med tun og smilende æg samt kartofler, grønne bønner, oliven og semi-dried tomater (2,3,13,15). Hertil sennep-honningvinaigrette (11,13). LF GF

Laks bagt med citron. Hertil pasta, avocado, sesam, syltede rødløg, forårsløg, spidskål og spinat (1,3,6,8,13). Hertil sataydressing (4,15).

Teriyakikylling med hvedekerner vendt med krydderurter. Derudover spidskål, spinat, revet gulerod, forårsløg, kørvel, purløg og persille (1,7,13,15). Hertil chilicreme (2,6 laktosefri,13). LF

Gyros af gris. Hertil græsk salat af salatost, tomat, rødløg, agurk, oliven, oregano og tzatziki (6,13,15). GF

Italiensk skinke med pasta, salat, ærter, majs, revet gulerod, springløg, purløg og karse (1). Hertil Thousand Island-dressing (1,2,6,11,13,15).

Okseflanksteak i wasabi med spidskål, spinat, pasta, revet gulerod, ærter, forårsløg, persille, karse (1,7,11,13,15). Hertil gomadressing (1,2,4,7,8,13).

Tapas

Anrettet med dagens sortiment af tre slags charcuteri, to slags oste samt køkkenets udvalgte tilbehør. Hertil focacciabrød med olivenolie og rosmarin samt hjemmebagt knækbrød (1-15).

Smørrebrød, 2 stk.

Mulighed for at vælge glutenfrit rugbrød på udvalgte smørrebrødspakker.

Bagt græskar med græskarpuré, vegansk feta, honningristede mandler og syltede butternutsquash
/Saltbagt knoldselleri med jordskokkepuré, ristede hasselnødder og syltede svampe ((1),7,9,10,13). VE LF GFB

Bagt pastinak med persillemayonnaise, syltede sennepskorn, rodfrugtchips, Vesterhavsost, spirer og karse
/Rødbedetatar med trøffelmayonnaise, sprøde kapers, syltede svampe og ærteskud ((1),2,6,7,11,13). V GFB

Saltbagt knoldselleri med jordskokkepuré, ristede hasselnødder og syltede svampe
/Bagt græskar med græskarpuré, feta, honningristede mandler og syltede butternut-squash ((1),6,9,10,13). V GFB

Bagt græskar med græskarpuré, feta, honningristede mandler og syltede butternut-squash 
/Roastbeef med remoulade, ristede løg, syltede agurker og peberrod (1,2,6,9,11,13).

Fiskefilet med remoulade, citron og urter 
/Æg og rejer med limemayonnaise, San Marzanotomater og urter (1,2,5,11,13). LF

Andebryst med appelsinmayonnaise, syltet rødkål, spirer og karse 
/Æg og rejer med limemayonnaise, San Marzano-tomater og urter ((1),2,3,11,13). LF GFB

Hønsesalat med bacon, syltede svampe og brøndkarse 
/Roastbeef med remoulade, ristede løg, syltede agurker og peberrod (1,2,6,11,13).

Frikadelle med remoulade, syltede agurker, syltet rødkål og karse 
/Andebryst med appelsinmayonnaise, syltet rødkål, spirer og karse ((1),2,6,11,13). GFB

Flæskesteg med syltede agurker, syltet rødkål og sennepsmayonnaise
/Hønsesalat med bacon, syltede svampe og brøndkarse ((1),2,6,11,13). GFB

Rullepølse med sennepssky, rødløg og sennepsmayonnaise
/Frikadelle med syltet rødkål, syltede agurker, remoulade og karse ((1),2,6,11,13). GFB

Sandwich

Bagt aubergine med hummus, syltet fennikel, spidskål, spinat og sandwichgarniture ((1),8,13,15). VE LF GFB

Saltbagt knoldselleri med jordskokkepuré, syltede svampe, spidskål og spinat ((1),9,10,13). VE LF GFB

Tunsalat med urter, spidskål, spinat og sandwichgarniture ((1),2,3,6,11,13). GFB

Kylling med mangosalsa, sandwichgarniture og karrydressing ((1),2,6,11,13,15). GFB

Kylling og bacon med mangosalsa, sandwichgarniture og karrydressing ((1),2,6,11,13,15). GFB

Vietnamesisk-marineret svinekød med syltede gulerødder, koriander, spidskål og asiatisk dressing (1,3,7,8,13,15). LF

Skinke og ost med sennepsmayonnaise, balsamicobagte rødløg og sandwichgarniture ((1),2,6,11,13,15).GFB

Frikadelle med remoulade, syltede agurker, syltet rødkål, spidskål, spinat samt sennepsmayonnaise ((1),2,6,11,13). GFB

Langtidsstegt kalvebryst. Hertil græskarchutney med sultanaer og abrikoser samt chilimayonnaise og syltede løg ((1),2,13). LF GFB

Brødtyper: Vælg mellem lyst, mørkt eller glutenfrit brød.

Sandwich garniture består af: Artiskok, cornichoner, semidried tomater, grøn peberfrugt og bredbladet persille.

V = Vegetar | VE = Vegansk | LF = Laktosefri | GF = Glutenfri | GFB = Mulighed for glutenfri brød

 

Her kan du download
Torvets Frokostbod brochuren.

Her kan du downloade
vores allergeneliste.

 

Download the Market Hall Lunch
brochure in english here.

Ønsker du at høre mere?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi svarer i hverdage mellem 8-16

 

Kontakt vores salgschefer
 

Michael Madsen
Salgschef København
tlf: 26 83 89 01

eller

Allan Olesen
Salgschef København / Aarhus
tlf: 40 83 53 66

Kontakt os!