Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Frokostordning

Hos Jespers Torvekøkken har vi et væld af muligheder, når det kommer til frokostordning. Uanset om du mangler en buffet eller portionsanrettet frokost, kan vi være behjælpelige.

Torvets Frokostbod

I Torvets Frokostbod byder vi på portionsanrettede kolde måltider - og her er rigeligt at vælge imellem. Bowls, sandwiches, tapas, smørrebrød og meget meget mere.

Portionsanretninger

Her kan du finde vores portionsanretninger, hvor vi tager ekstra hensyn til dine behov. Hvis du er allergiker eller for eksempel ikke spiser kød, kan du bestille enkelte kuverter i sammenhæng med din frokostordning.

Frokostbuffet 

Vi har altid flere forskellige frokostbuffeter, som du kan vælge mellem. Alsidigheden er stort og spænder lige fra favoritkøkkenet med dejlig mad som du kender, til verdenskøkkenet med eksotiske retter fra hele verden.

Vi har i denne omgang – over 2 år nu, fået leveret dejlig frokost fra Jespers Torvekøkken. Vi har også tidligere fået leveret frokost derfra, så det er helt sikkert et firma, man vender tilbage til. Det er virkelig en dejlig sund, lækker og varierende buffet og man går aldrig sulten fra bordet. Man kan oven i købet vælge mellem flere menuer samt deres Frokostbod med sandwich, tapas, smørrebrød mm., lige som man ønsker det. Vi er meget tilfredse med både maden, kundeservice og at der bliver leveret indenfor den aftalte tid.

Isabel

M Seals A/S
Isabel

Ønsker du at høre mere?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi svarer i hverdage mellem 8-16

 

Kontakt vores salgschefer
 

Michael Madsen
Salgschef København
tlf: 26 83 89 01

eller

Allan Olesen
Salgschef København / Aarhus
tlf: 40 83 53 66

Kontakt os!

Praktiske informationer om vores frokostordning

Med en frokostordning fra Jespers Torvekøkken kan du glæde dig til masser af variation. Derudover kan du skræddersy din frokostordning yderligere, for vi har masser af muligheder for tilvalg. Herunder osteanretning, kage eller flere kolde anretninger og salater. Vi står altid til rådighed, så vi sammen kan finde frem til den rigtige løsning til jeres firmafrokost og vælge det eller de køkkener der passer bedst til jer.

I kan skifte mellem vores mange køkkener fra uge til uge, så I får den variation, I ønsker. Vælger I eksempelvis Verden, Favorit og Sund Fornuft, kan I rotere mellem disse så mange uger, som I har lyst til. På denne måde får I masser af variation og behøver ikke at tænke på frokostordningen de uger. Og I kan altid lave det om, hvis I vil prøve noget andet.        

Det koster ikke noget at skifte mellem køkkenerne, og som kunde hos os skal du kun ringe ét sted, når du ønsker at lave ændringer i din frokostordning. Vi leverer frokost til jer hver dag på det tidspunkt, I ønsker, og er meget fleksible, så I får den helt rigtige løsning.   

Vi har et minimum på 8 kuverter, når du bestiller vores frokostordning. Det er muligt at få sandwich eller smørrebrød i stedet for frokostordningen, hvis I er færre end 8 kuverter.

Vi leverer frokostordning flere steder i Danmark

Når du er frokostkkunde hos Jespers Torvekøkken får du fleksibel og professionel levering til en fast lav pris. Du kan selv vælge leveringstidspunkt og vi er fleksible i forhold til leveringsted og afhentning.

Vi producerer vores frokostordning fra vores 6500 kvm store Madhus i Søborg. Som frokostkunde har du mulighed for at vælge mellem vores 4 forskellige køkkener og opleve en fantastisk variation i din frokostordning. Vi leverer til hele København og det meste af Sjælland, bl.a. Nordsjælland, Frederikssund, Køge, Karlslunde, Greve, Helsingør, Brøndby, Amager og Rødovre. Du kan også få leveret frokostordning til døren i b.la. København K, på Frederiksberg, på Østerbro og helt ind til Kgs. Nytorv. 

I Jylland producerer vi vores frokostordning ud fra vores Madhus i Søften på adressen Rho 16, Hinnerup. Vi leverer til hele Aarhus i en radius af 30-40 km omkring Smilets By, bl.a. Randers, Odder, Højbjerg, Egå, Viby, Åbyhøj og Skanderborg

Kontakt os for at høre mere og hvad vi kan levere til din virksomhed.  Ring på 70 22 82 12

Frokostportalen

Dit onlineunivers til bestilling af mødeforplejning og rettelser i frokostordningen
Som kunde i Jespers Torvekøkken får du adgang til vores online frokostportal. Her kan du rette dine kuvertantal på det køkken I følger, samt rette op eller ned på vegetar, veganer, glutenfri, laktosefri og lune retter uden gris. Det er nemt og fleksibelt og du kan justere jeres frokostordning når det passer dig. 

På frokostportalen har du også mulighed for at bestille mødeforplejning, såsom smørrebrød, sandwiches, mødetallerkener, kage og osteanretning. Du kan også bestille dagligvarer, som leveres sammen med din frokost. Ønsker I levering af mælk, morgenmadsprodukter som ost, smør, pålægschokolade eller marmelader foretager I blot en bestilling på frokostportalen. 

Er I allerede kunde hos Jespers Torvekøkken?
Klik her for at blive taget til frokostportalen

Sund og lækker frokostordning for enhver

Jespers Torvekøkken har et bredt og varieret udvalg af frokostordninger for enhver, der alle består af en lun ret, en kreativ salat, en lille salatbar og tre slags pålæg til hjemmebagt rugbrød og lyst brød. Herudover hører der ost med hver tirsdag samt ugens overraskelse, som kan være alt fra frisk frugt til butterdejssnegle med oliventapenade. Herudover serverer vi hjemmebagt kage hver torsdag.

I Jespers Torvekøkken har vi en passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid. Det betyder, at vores mad laves fra bunden af årstidens friske råvarer. At den er spændende og kreativ med miljøet og bæredygtigheden i tankerne, men at vi stadig har respekt for og ofte serverer de klassiske retter, som vi alle holder meget af.

Vi vil lave sund mad til medarbejderne rundt om i danske virksomheder, så de får de optimale muligheder og brændstof til en travl hverdag.
Vores frokostordninger nydes hver dag af ca. 6000 medarbejdere i virksomheder i Storkøbenhavn, Nordsjælland, Køge og Roskilde.

Der er mulighed for at bestille en prøveperiode. Udover frokost er vi leveringsdygtige i bl.a. smørrebrød, sandwich og frokosttallerkner til attraktive priser, og vi tager selvfølgelig hensyn til særlige ønsker af vegetarisk, svinefri og allergivenlig mad.

Kontakt Salgschef Michael Madsen på telefon 26 83 89 01 og få en samtale om, hvad I ønsker af jeres frokostordning.

Vi står også til rådighed, hvis du skal bruge en catering løsning til dit næste selskab eller til din næste fest. Ønsker du et tilbud på mad til Jeres næste firmaarrangement, så kontakt os på 70 22 82 12 eller selskab@torvekoekken.dk

 

Vores mest populære frokostkøkken

Den lune ret i vores Favorit frokostordning er familien Danmarks favoritter. Det er god solid og varieret mad fra det nordiske køkken, samt nogle af de retter fra udlandet som er blevet populære herhjemme. Basis er altid frisklavet mad, baseret på det bedste udbud af friske og sæsonaktuelle råvarer.

Eksempler på lune retter fra denne frokostordning er Hakkebøf, Pulled pork burger, Kalvesteg, Chili con carne og Flæskestegssandwich, alle med lækkert tilbehør og en god salat.

Udover de lune frokostretter og sprøde salater får I med denne menu lækre pålægsplatter, kager, frugt, ost, brød og fra tid til anden en lille overraskelse. De lækre retter og overraskelserne, til en rimelig pris, har gjort det til vores mest populære frokostmenu.

Vil du have sundere og mere effektive medarbejdere?

Så prøv at skifte til vores sunde frokostordning, der er skabt med udgangspunkt i et meget mere helhedsorienteret og omfattende syn på sundhed, end du ellers finder.
Lyder det godt? Så har I måske fundet jeres frokostordning. Kontakt Salgs- og kundechef Allan Olesen på 40 83 53 66 eller Salgschef Michael Madsen, på telefon 26 83 89 01 og hør mere om vores sunde og nærende frokostordning.

Bliv inspireret af eksotiske egne

Få udvidet kendskab til verdens mange køkkener, med frokostordningen Verdenskøkken. Vi har hentet inspiration og eksotiske krydderier ind fra alle verdenshjørner og leverer resultatet til jeres frokostbord. Basis er de gode friske råvarer, der sammensættes til sund og ernæringsrigtig frokost.

Vi har tidligere serveret verdensretter som:

  • Libanesiskinspireret kyllingebryst, marineret i hvidløg, ingefær og yoghurt, der blev serveret med fladbrød samt kogte ris
  • Japanske Yaki Soba nudler, med sprøde grøntsager og rejer
  • Jambalay med fintskåret iceberg, ærter, løg, blegselleri og sprødstegt bacon

Klik her for at se ugens menu i verdenskøkkenet

Vegetar kan stå alene eller sammen med andre køkkener

Hos Jespers Torvekøkken behøver vegetarer ikke tage sig til takke med salaten. Hvis I har en anden frokostordning med os er det muligt at få leveret en særlig frokost til de medarbejder der har valgt livet som vegetar, men I kan selvfølgelig også nøjes med vegetar frokostmenuen. Vi leverer lækre lune vegetarretter, med samme passion som vores øvrige frokoster.

Nyd lækrer retter som:

  • Grøntsagsmoussaka
  • Forskellige pastaretter
  • Hjemmelavet falafel
  • Pommes anna med rosmarin
  • Grøntsagsfrikassé, samt en masse andet

Se flere eksempler på retter i denne uges vegetar menu her. Som med alle vores frokostordninger laves alt maden fra bunden, på basis af gode friske råvarer, med fokus på at levere velsmag og en ernæringsrigtig frokost.