Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Frokostordning på Sjælland

Hos Jespers Torvekøkken har vi et væld af muligheder, når det kommer til frokostordning. Uanset om du mangler en buffet eller portionsanrettet frokost, kan vi være behjælpelige.

Torvets Frokostbod

I Torvets Frokostbod byder vi på portionsanrettede kolde måltider - og her er rigeligt at vælge imellem. Bowls, sandwiches, tapas, smørrebrød og meget meget mere.

Portionsanretninger

Her kan du finde vores portionsanretninger, hvor vi tager ekstra hensyn til dine behov. Hvis du er allergiker eller for eksempel ikke spiser kød, kan du bestille enkelte kuverter i sammenhæng med din frokostordning.

Frokostbuffet 

Vi har altid flere forskellige frokostbuffeter, som du kan vælge mellem. Alsidigheden er stort og spænder lige fra favoritkøkkenet med dejlig mad som du kender, til verdenskøkkenet med eksotiske retter fra hele verden.

Vi har i denne omgang – over 2 år nu, fået leveret dejlig frokost fra Jespers Torvekøkken. Vi har også tidligere fået leveret frokost derfra, så det er helt sikkert et firma, man vender tilbage til. Det er virkelig en dejlig sund, lækker og varierende buffet og man går aldrig sulten fra bordet. Man kan oven i købet vælge mellem flere menuer samt deres Frokostbod med sandwich, tapas, smørrebrød mm., lige som man ønsker det. Vi er meget tilfredse med både maden, kundeservice og at der bliver leveret indenfor den aftalte tid.

Isabel

M Seals A/S
Isabel

Ønsker du at høre mere?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi svarer i hverdage mellem 8-16

 

Kontakt vores salgschefer
 

Michael Madsen
Salgschef København
tlf: 26 83 89 01

eller

Allan Olesen
Salgschef København / Aarhus
tlf: 40 83 53 66

Kontakt os!

En frokostordning bygget på god smag og ansvarlighed

Aaahhh … frokost! Arbejdsdagens højdepunkt for mange af os. Her tager vi en tiltrængt pause og får en hyggelig sludder med kollegaerne hen over et veltilberedt måltid. En firmafrokostordning fra Jespers Torvekøkken er vores bidrag til dagens højdepunkt. Vi serverer en frokost, der giver energi, er fuld af smag og som naturligvis er lavet fra bunden af vores talentfulde og passionerede kokke. Vores råvarer følger så vidt muligt sæsonen og behandles altid med kærlighed og respekt.

Hos Jespers Torvekøkken skaber vi menuer, der tager ansvar for fremtiden. Vores dygtige kokke har altid øje for retternes klimaaftryk og afsøger fx, om en ingrediens kan udskiftes med et mere klimavenligt alternativ. Selvfølgelig uden at det går ud over smagen, der altid er i højsædet hos os.

Kampen mod madspild er en af vores vigtigste værdier. Vi arbejder for at udnytte hver eneste råvare til fulde, og i samarbejde med vores kunder har vi udviklet et system med det formål at ramme de rette mængder mad hver dag.

Glæd dig til et univers af smagfulde, varierede og nærende frokostoplevelser.

Udvalget er stort, varierende og fuld af smag

Du kan vælge mellem fem forskellige frokostbuffeter: Favorit, Verden, Vegetar, Luksus og NyGastro. Hver især favner de et bredt udvalg af lune retter, lækre salater og meget mere. Lige fra de klassiske og velkendte retter til de mere eksotiske smagsoplevelser fra spændende og fjerne himmelstrøg. 

Hver frokostbuffet består af:

  • Lun ret med tilbehør
  • Blandede eller kreative salater
  • Bland-selv grønsagsbuffet*
  • Pålæg
  • Pålægssalat*
  • Friskbagt madbrød og rugbrød
  • Ugentlig osteanretning med tilbehør
  • Ugentlig kage

*) Gælder ikke Vegetar og NyGastro.

Luksusbuffet indeholder desuden en grøn snack med spread samt en supplerende ret.

Du kan skræddersy din frokostordning ud fra et væld af tilvalg. Fx med lune portionsanretninger til dem, der ønsker en anden ret end den, der er på buffeten. Det kunne være favoritretten, som er kendt og elsket, eller vores populære vegetarret. Vi har naturligvis også gluten-/laktosefri, halal og veganske portionsanretninger.

Du kan frit skifte mellem vores mange forskellige frokostbuffeter fra uge til uge, så I får den variation, I ønsker. Og vi leverer helt ned til 8 kuverter.

Er I færre end 8 personer, så tag et kig på Torvets Frokostbod. Her tilbyder vi kolde måltider for enhver smag i form af et stort udvalg af frisklavede bowls, smørrebrød og sandwiches. Det er naturligvis også muligt at vælge Torvets Frokostbod, hvis I ønsker flere end 8 kuverter.

Har du spørgsmål til prisen på vores frokostordning, eller til hvordan vi sammen finder den helt rigtige løsning til jer, er vi altid klar til at hjælpe.

Kontakt os i dag

Kontakt os ved at udfylde kontaktformularen herover eller ring til  70 22 82 12.

Vi leverer frokost til firmaer flere steder i Danmark

Som frokostkunde hos Jespers Torvekøkken får du altid fleksibel og professionel levering til en fast lav pris. Du vælger leveringstidspunkt, og vi er fleksible i forhold til leveringssted og afhentning.

Vi kører frokost ud til virksomheder i Nordsjælland og kører til byer som FrederikssundHelsingør samt Hillerød. I København dækker vi alle de københavnske bydele fx København NV, Nørrebro, Vesterbro, Østerbro, København K. samt Frederiksberg. Derudover når vores frokostbiler også forstæder såsom Amager, Brøndby, Glostrup, Greve, Hvidovre, Rødovre og Taastrup samt mere sydlige egne som KøgeKarlslunde og Ishøj. Ja, stort set hele Øst- og Nordsjælland.

Jespers Torvekøkken i Jylland

Vi har udover vores store frokostkøkken i Søborg, som vi kalder et ”madhus”, har vi også et madhus i Søften, der leverer firmafrokost til frokostkunder i og omkring Aarhus samt et frokostkøkken i Sydbank Arena i Kolding. Læs mere om frokostordninger til firmaer i Jylland - klik her.

Mulighederne hos Jespers Torvekøkken er mange – og du er altid velkommen til at kontakte os. Vi er eksperter i frokost og kan altid finde en løsning, som passer til jeres virksomhed. Ring på  70 22 82 12 eller udfyld kontaktformularen herover.

Frokostportalen – nem justering af jeres frokostordning

Alle kunder i Jespers Torvekøkken får adgang til Frokostportalen. Vores onlineportal, hvor du kan rette det overordnede kuvertantal samt justere antallet af vegetariske, veganske, glutenfri, laktosefri og svinekødsfri kuverter. Det er nemt og fleksibelt, og du kan gøre det, lige når det passer dig.

På frokostportalen har du også mulighed for at bestille mødeforplejning såsom smørrebrød, sandwiches, mødetallerkener, kage og osteanretninger. Og du kan bestille dagligvarer, som leveres sammen med din frokost. Ønsker I levering af mælk, morgenmadsprodukter som ost, smør, pålægschokolade eller marmelader, foretager I blot en bestilling på frokostportalen.

Er I allerede kunde hos Jespers Torvekøkken?

Gå til frokostportalen – klik her

Hvad koster en frokostordning?

Hver dag nyder ca. 8.500 medarbejdere i forskellige virksomheder Jespers Torvekøkkens firmafrokostordning. Her får de sund mad, der giver dem det optimale brændstof til en travl arbejdsdag.

Vores kokke laver maden fra bunden af årstidernes friske råvarer, så maden fremstår ærlig og indbydende. Udvalget er stort og varieret og kombinationsmulighederne mange. Dertil kommer, at vi altid tænker miljø og bæredygtighed ind i vores processer. Fordi Jespers Torvekøkken skal være en god og ansvarlig arbejdsplads, som skaber gode madoplevelser – også i morgen – for vores medarbejdere, vores kunder og for vores planet.

Er du interesseret i en fantastisk frokost, så kontakt salgschef Michael Madsen på telefon  26 83 89 01, og få en snak om de forskellige frokostmuligheder, om vores allergivenlige mad og prisen for en frokostordning hos Jespers Torvekøkken.

Vil du prøve vores frokostordning?

Vi forstår naturligvis, at det kan være en svær beslutning at vælge en ny frokostordning. Spørgsmål som ”hvad synes mine kollegaer?”, ”er der mad nok til alle?” og ”hvordan smager maden egentlig?” kan gøre det svært at træffe beslutningen. Vi tager gerne en snak om, hvorvidt en prøveperiode er noget for jer. Vi er nemlig ret sikre på, at I bliver tilfredse. Derfor kan en prøveperiode være en god måde at trylle jeres bekymringer væk på.

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt os i dag! Kundeservice sidder klar på 70 22 82 12. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen herover, så vi sammen kan finde en løsning som passer til jer – og måske en prøveperiode lige det, der skal til.