Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Kantinedrift med ambitioner for fremtiden

Til glæde for hjernen og hjertet, skræddersyet, innovativt og velsmagende

Jespers Torvekøkken - en passioneret og professionel kantineleverandør

En kantine drevet af Jespers Torvekøkken er en bæredygtig kantine drevet af stolte og passionerede kokke, hvor torvets friske råvarer tilberedes til lækre og ærlige retter og gæsterne bliver glade, når de går til frokost.

Vinder af Kantineprisen 2022

”Vi er meget beærede og taknemmelige over at vinde kantineprisen 2022. Det er en kæmpe anerkendelse af det flotte arbejde, Sofie Rosa Randall og hendes team har leveret på Kopenhagen Fur.

Jespers Torvekøkken har en klar ambition om at gøre de danske kantiner mere grønne, og Kopenhagen Fur er et fantastisk eksempel på, hvor meget en privat kantine kan flytte sig, når både kunden og teamet er med. Sofie og team kan være så stolte af at modtage denne pris.” Sådan sagde Marketingdirektør, Kristina Stenfeldt Madsen, kort efter udmeldingen ved prisuddelingen på Hindsgavl Slot 27. september 2022.

Se filmen og hør køkkenchef Sofie Rosa Randall og adm. direktør Ronny Sauls fortælle, hvilken enorm betydning kantineprisen har for Jespers Torvekøkken og vores medarbejdere.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en snak om din fremtidige kantineløsning, ved at bruge kontaktformularen nederst på denne side.

Læs Kantinepris juryens udtalelse her.

Det tilbyder vi i en kantineløsning

Når du vælger Jespers Torvekøkken som kantineleverandør, vælger du også en fleksibel løsning, som vi skræddersyer efter dine og din virksomheds behov.

Vi har erfaring med at tilbyde en palette af forskellige løsninger, og du kan vælge det, du ønsker. Og ændrer du mening undervejs kan vi tilpasse til hver en tid. 

  • Morgenmad
  • Frokost
  • Mødeforplejning
  • Events og konferencer
  • Take away
  • Café
  • 24/7 løsninger

Sundhed og velsmag i kantinen

Mad handler om oplevelser og om velsmag. Men det handler også om sundhed. Som kantineleverandør har vi et ansvar for at du og dine kolleger får en sund og nærende forplejning, når I går i kantinen. 

Derfor arbejder vi ud fra principper og faste processer, så vi sikrer den helt rette næring i maden, med et sundt og grønt udgangspunkt. 

Vores kokke er veluddannede og passionerede. Og det kan du smage. Det handler om at tilsmage, anrette og servere et velsmagende måltid, som glæder alle sanser. 

Økologi er en del af et sundt måltid og vi driver kantiner med både bronze, sølv og guld mærker. Vi har en klart defineret økologipolitik, som handler om råvarevalg og menusammensætning. 

 

Høj leveringssikkerhed i dagligdagen

Vores vigtigste opgave er at sikre, at I får lækker og velsmagende mad. Hver dag, alle åbningsdage, hele året. Derfor har vi kvalitetssikringssystemer og processer, der sikrer en høj leveringssikkerhed. Hver eneste dag. 

Vores trænede og kvalificerede kokke supporteres af nærværende kundechefer, som har mange års erfaring i branchen. For dem handler det om, at sikre en god hverdag, hvor alle er trygge og glade for at gå på arbejde og der er en klar arbejdsfordeling og hvor opgaverne er veldefinerede og personalet har mulighed for selv at byde ind og tage ansvar. 

Uanset hvor man befinder sig i Jespers Torvekøkkens organisation, er vi én stor familie, som alle sammen har samme formål. At gøre vores kunder glade. Det glæder vi os til at vise dig. 

Samarbejdet mellem Jespers Torvekøkken og Cphbusiness er afgørende for den service vores studerende modtager. Det gode samarbejde mellem Jespers Torvekøkken og Cphbusiness er ligeledes afgørende både internt og eksternt og på tværs af vores campus.  Jespers Torvekøkken leverer kantinedrift på et velsmagende, bæredygtigt og driftssikkert niveau – Det kalder vi et vellykket samarbejde.      

Dennis Schultz

Service- og indkøbschef - Cphbusiness
Dennis Schultz

Et tæt og innovativt samarbejde

Kantinedrift er succesfuldt når vi har et tæt samarbejde med dig som kunde. Og når vi sammen kan opfylde hinandens innovative ideer til at gøre kantinen endnu mere populær blandt medarbejderne.

Vi er en ambitiøs kantineleverandør, som sætter stor pris på et tæt samarbejde med vores kunder. Vores erfaringer har tydeligt vist, at vi kommer længest, når vi deler vores glæde og passion for vores fag og er åbne for at I som kunde kan komme med alle jeres ideer og input til innovative løsninger i kantinen. 

Vi udvikler gerne projekter sammen med vores kunder og åbner vores kantiner, hvis I ønsker at vide mere om bæredygtighedsarbejdet, hvordan vi reducerer CO2 og madspild, eller ønsker at afprøve nye initiativer på mad eller services. 

For fremtidens skyld

Jespers Torvekøkken er til for vores kunder. Og for vores medarbejdere. Og det skal vi også være i morgen. Og i overmorgen. Derfor tager vi ansvar for fremtiden. Så vi sætter et positivt aftryk på vores omgivelser, vores klode og de mennesker der er omkring os. Vi har en klar bæredygtighedsstrategi og ambitiøse mål. Som vi skal nå sammen, sammen med jer, vores leverandører, partnere og kolleger. 

Ønsker du at vide mere?

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi arbejder med kantinedrift?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Kontakt os

Ronny Saul
Adm. direktør
Tlf.: 21 70 86 74

Kontakt os!