Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Sund og farverig frokostordning i Trekantsområdet

I Trekantsområdet har vi sammensat en frokostordning med unikke oplevelser for dine smagsløg. Og brugen af sæsonens friske råvarer sikre at menuen er afvekslende og inspirerende dag efter dag, uge efter uge.

Klik videre og gå på opdagelse mellem vores forskellige muligheder:

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på 70 22 82 12 eller benyt Kontaktformularen i bunden af denne side.

 

Glade kokke, laver god mad

Frokosten er en essentiel del af vores arbejdsdag. Det er tidspunktet, hvor vi kan slappe af, puste ud og tage en hyggelig sludder med kollegerne. 

I Jespers Torvekøkken serverer vi den gode frokost. Frisklavet og tilberedt fra bunden af passionerede kokke. Uanset om du er til buffet, kolde anretninger eller lune portionsanretninger.

Frokostordning hos os er fleksibel, varieret og af høj kvalitet. Og har du spørgsmål, sidder vores kundeservice klar til at hjælpe.

"Vælg fra uge til uge, dag til dag, for dig selv eller hele virksomheden"

”Vi er rigtig glade for den frokostordning, som vi har med Jespers Torvekøkken. Skønt friskt rugbrød og dertilhørende forskelligt pålæg med tilbehør, hvor der er god variation i begge dele. De lune retter er spændende, velsmagende og de fleste af dem bliver taget godt imod. Det er supernemt at ændre på antal samt skifte til fx sandwich for en dag eller to, hvis vi har behov for dette.”
Kemp & Lauritzen, Kolding

Ønsker du at vide mere?

Vi er altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen så vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi svarer hverdage mellem kl. 8-16.

Kontakt vores salgschef
 

Anders Lundbak
Salgschef, Trekantsområdet
Tlf: 42 47 19 88

Kontakt os!