Et bæredygtigt univers af smagsoplevelser

Amerikansk buffet

*Du skal minimum bestille 20 kuverter
Du kan se tilvalgene til denne menu i bunden af siden eller ved at klikke her
Lækre amerikanske retter, leveret til din dør
Lækker mad, lavet fra bunden
Du bestemmer tidspunkt for levering
Vi leverer alle ugens dage

Menu

Amerikansk buffet

Denne buffet kan bestilles hele året

 

Louisiana muslinger & rejer
Hvidvinsdampede blåmuslinger, store rejer i hvidløg, krydret pølse og majs aioli

Stykker af stegt torsk
På brændt græskarcreme med sprøde bagte majs og chiliolie

Texas peanut buffet BBQ marineret svinebryst
Serveres med rødkål/æble slaw

US omaha bavette
Stegt med hvidløg og timian. Hertil bagt mos af sød kartoffel

East coast salat
Af romaine, løg, sprøde croutonner, grønne tomater, stegt bacon og parmesanost

Nyfortolkning - Mac 'n cheese salat
Med revet parmesan, hvidløg og frisk persille.

Salat af bøftomater
Med grillet peberfrugt og græskarkerner marineret i lime og chili

Friskbagt cornbread
Med saltet smør

Key West lime pie
 

 

*For at holde kødet mest saftigt leverer vi jeres steg hel. Ønsker I at få stegen leveret udskåret, skriv dette i kommentarfeltet i kurven.

Ønsker du at høre mere?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi svarer i hverdage mellem 8-16

 

Kontakt vores arrangementskoordinator
 

Line Møller
Arrangementskoordinator
tlf: 70 22 82 12

Kontakt os!

Smag det mest sammensatte verdenskøkken i en amerikansk buffet

Amerikas historie er imponerende og interessant på så mange måder. Millioner af emigranter søgte mod mulighedernes land og tog deres religioner, kulturer og køkkener med sig. Det amerikanske køkken er derfor udviklet af mennesker fra hele verden, som alle har sat deres præg på det, vi i dag kender som amerikansk mad. Mange af os tænker automatisk på burgere og fastfood, men et besøg i USA viser også mange andre aspekter i deres madlavning. Vores populære amerikanske buffet bestilles ofte og til mange forskellige anledninger. Den er særligt populær, fordi den byder på trends, vi har hørt om eller smagt nogle gange. Retterne er stadig kendte og genkendelige.

Bestil vores populære amerikanske buffet

Har du et socialt arrangement, en fest eller en anden slags komsammen, hvor I mangler en kvalitetsrig oplevelse der virkelig imponerer? Hos Jespers Torvekøkken ved vi, at maden er omdrejningspunktet for ethvert succesfuldt arrangement, og derfor vil vi gerne bruge vores mere end 25 års erfaring på at lave og levere kulinariske oplevelser til et hvert slags arrangement. Det amerikanske cuisine er meget populært for tiden, og det er virkelig også til at forstå. Det er rigt i mangfoldighed og byder på noget for enhver smag. Hos Jespers Torvekøkken elsker vi mad, så vi har samtidig stort fokus på brugen af de bedste tilgængelige råvarer. Hos os får du mad der er lavet på friske rene råvarer. Derfor får du også en amerikansk buffet med personlighed og masser af smag. Du bestiller den amerikanske buffet ved at klikke på linket ovenfor.

Få en perfekt sammensat amerikansk buffet her

For mange selskabsarrangører er det svært at finde den helt rigtige sammensætning af retter. Det at finde den helt rigtige balance og variation, så alle gæsters smagsløg bliver forkælet og tilfredsstillet. For vi har jo alle forskellig smag.. Med en amerikansk buffet fra Jespers Torvekøkken får du en smagsoplevelse der kan tilfredsstille selv den mest kræsne af dine gæster. Du får et stort udvalg af retter, hvor kvaliteten er i fokus, og hvor variationen er stor. Er du vild med rejser, så er vores salat med grillede rejer nok det helt store hit. Er du mere til gris, så bliver du simpelthen nødt til at prøve vores Denver pulled pork i grøn chili og honning. Er salat lige dig, så har vi og den klassiske cæsarsalat eller en lidt mere kraftfuld lime og chili marineret salat af bøftomater, grillet peber og græskarkerner. Tro os, når vi siger, at der er lidt til enhver smag, og dessert bliver du selvfølgelig heller ikke snydt for. Så står I og mangler mad til jeres næste arrangement, så tag et kig på sammensætningen af vores amerikanske buffet.

Kontakt os for spørgsmål om vores amerikanske buffet

Vi står altid klar til at hjælpe med spørgsmål. Kontakt os på telefon 70 22 82 12 eller mail Torvekoekken@torvekoekken.dk. Vores amerikanske buffet kan bestilles hele året rundt på nær i december, hvor vi istedet tilbyder vores julebuffeter og menuer.