Påskefrokost ud af huset

Når påsken står for døren mærker vi de første stænk af forår, sol og varme. Påske betyder hyggelige familiefrokoster og masser af lækker mad. 

Vi leverer en anderledes påskefrokost ud af huset

Påsken er altid hyggelig, men skal du holde et selskab, kan det virke noget uoverskueligt at skulle arrangere alt påskemaden selv. Vi hos Jespers Torvekøkken kan hjælpe dig med en herlig påskefrokost til dem, du holder allermest af. Bestil nem, herlig og billig påskefrokost ud af huset hos os. Traditionel påskemad falder ikke i alles smag. Så  er du træt af den klassiske sild og æggemad, kan vi tilbyde dig en anderledes påskefrokost ud af huset. Et spændende alternativ til klassisk påskemad er vores Amerikanske buffet som byder på mange anderledes og lækre retter. Her kan du vælge mellem grillede rejer med avocado, tomat og ananas toppet med cocktailsauce, stegt torsk i en sprød dej, pulled pork i grøn chili og honning, bavette stegt med hvidløg og timian eller majskylling stegt med persilleolie med tilhørende marinerede svampe med rødløg og mandler. Til dessert får du Key West lime pie, som er tærte med limecreme og brændt marengs med tilhørende hindbærcoulis.

Eller hvad med vores Forårsbuffet, som indeholder alle de bedste, nye lækkerier i foråret. Bl.a. lækker, varmrøget laks serveret med peberrodscreme, fennikel og feldsalat, confité af bornholmsk unghane med rosmarin, timian og hvidløg, braiseret kalvespidsbryst med forårsgrøntsager og gulerodstzatziki, en salat af nye kartofler med ærter, sommerløg, creme fraiche og sennep, danske rabarber i variation som tærte og pana cotta og meget, meget mere. En anderledes, men særdeles velsmagende påskefrokost menu.

Forårsbuffet

Forårsbuffet

Pris fra 289,00 pr. kuvert

Læs mere

Bestil din påskefrokost ud af huset

Det vigtigste ved et selskab er, at alle er glade og har mulighed for at snakke sammen – og påskemaden er altid et vigtigt omdrejningspunkt. Hos Jespers Torvekøkken sørger vi for noget til enhver smag.  Så sæt dit personlige præg på påskemaden med vores tilvalg af forretter og komponér din perfekte påskefrokost. Til vores menuer kan du vælge imellem fransk løgsuppe med timian og ostebrød, et udvalg af italienske pølser anrettet med artiskok, oliven og soltørrede tomater og frikadeller serveret med kartoffelsalat og rugbrød. Vælg din foretrukne forret og glæd dig til den lækre hovedret og dessert. Vores mad er altid lavet fra bunden af årstidens friske råvarer. Ærlig mad, fordi vi bruger de rene gode råvarer. Herlig mad, fordi vi lægger kreativitet og hjerteblod i hver eneste bid. Og enkel mad, fordi vi ikke er prætentiøse eller snobbede i vores madlavning. Vi elsker bare at lave herlig, ærlig og enkel mad.

Kontakt os for en anderledes påskefrokost ud af huset

Vi vil meget gerne inspirere dig til herlig påskefrokost udover det sædvanlige.

Hvis du har lyst og mod til at kaste dig ud i en alternativ påskefrokost menu og høre nærmere om vores ideer til en anderledes påskefrokost ud af huset, skal du ikke tøve med at kontakte os på telefon 7022 8212 eller mail torvekoekken@torvekoekken.dk.

Ønsker du at høre mere om vores selskabsmad?

Vi står altid klar til hjælpe dig med forespørgsler

Ring på:

70 22 82 12 

Du er også velkommen til at skrive til os her

 

 

 

Udfyld kontaktformularen

Vi kontakter dig hurtigst muligt i hverdage mellem kl. 8 og 16

Accepter cookies fra torvekoekken.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, når du besøger os.
Du kan altid slette dem igen.