Påskefrokost ud af huset

Når påsken står for døren mærker vi de første stænk af forår, sol og varme. Påske betyder hyggelige familiefrokoster og masser af lækker mad. 

Prøv en anderledes påskefrokost ud af huset

Påsken er altid hyggelig, men skal du være vært for en påskefrokost, kan det virke noget uoverskueligt at skulle arrangere den lækre påskemad selv. Vi hos Jespers Torvekøkken kan hjælpe dig med en herlig påskefrokost ud af huset til dem, du holder allermest af. Bestil nem, herlig og billig påskefrokost ud af huset hos os, og koncentrer dig om hyggen og det gode værtskab. Traditionel påskemad falder ikke i alles smag. Så er du træt af den klassiske sild og æggemad, kan vi tilbyde dig en anderledes påskefrokost ud af huset. Et spændende alternativ til klassisk påskemad er vores Amerikanske buffet, som byder på mange anderledes og lækre retter. Her kan du f.eks. til din kreative påskefrokost vælge grillede rejer med avocado, tomat og ananas toppet med cocktailsauce, stegt torsk i en sprød dej, pulled pork i grøn chili og honning, bavette stegt med hvidløg og timian eller majskylling stegt med persilleolie med tilhørende marinerede svampe med rødløg og mandler. Til dessert får du Key West lime pie, som er tærte med limecreme og brændt marengs med tilhørende hindbærcoulis.

Hvis du ikke er til vores kreative påskefrokost ud af huset, kan du også vælge vores Forårsbuffet, som indeholder alle de bedste nye lækkerier i foråret. Bl.a. lækker, varmrøget laks serveret med peberrodscreme, fennikel og feldsalat, confité af bornholmsk unghane med rosmarin, timian og hvidløg, braiseret kalvespidsbryst med forårsgrøntsager og gulerodstzatziki, en salat af nye kartofler med ærter, sommerløg, creme fraiche og sennep, danske rabarber i variation som tærte og panna cotta og meget mere. Meget anderledes end en traditionel påskefrokost ud af huset, men særdeles velsmagende påskefrokost ud af huset.

Bestil din påskefrokost ud af huset

Det vigtigste ved en påskefrokost er, at alle er glade og har mulighed for at snakke sammen – og påskemaden er altid et vigtigt omdrejningspunkt. Hos Jespers Torvekøkken sørger vi for noget til enhver smag – også hvis du ikke er til traditionel påskemad eller er vegetar eller veganer.  Så sæt dit personlige præg på din påskemad med vores tilvalg af forretter, og komponér den perfekte påskefrokost ud af huset – lettere bliver det ikke at få serveret dejlig påskemad. Til vores menuer kan du vælge imellem fransk løgsuppe med timian og ostebrød, et udvalg af italienske pølser anrettet med artiskok, oliven og soltørrede tomater og frikadeller serveret med kartoffelsalat og rugbrød. Vælg din foretrukne forret, og glæd dig til den lækre hovedret og dessert. Vores mad er altid lavet fra bunden af årstidens friske råvarer. Ærlig mad, fordi vi bruger de rene gode råvarer. Herlig mad, fordi vi lægger kreativitet og hjerteblod i hver eneste bid. Og enkel mad, fordi vi ikke er prætentiøse eller snobbede i vores madlavning. Vi elsker bare at lave herlig, ærlig og dejlig påskemad.

Kontakt os for en anderledes påskefrokost ud af huset

Vi vil meget gerne give dig idéer til din påskefrokost ud af huset hvis du ønsker catering til påskefrokosten, og sikre dig, at du får herlig påskemad udover det sædvanlige, når du bestiller din påskefrokost ud af huset hos Jespers Torvekøkken.

Hvis du har lyst og mod til at kaste dig ud i alternativ påskemad og høre nærmere om vores idéer til din påskefrokost ud fa huset, skal du ikke tøve med at kontakte os på telefon 70 71 77 38 eller mail torvekoekken@torvekoekken.dk.

Ønsker du at høre mere om vores Påskefrokost ud af huset?

Vi står altid klar til hjælpe dig med forespørgsler

Ring på:

70 22 82 12 

 

 

 

 

Udfyld kontaktformularen

Vi kontakter dig hurtigst muligt i hverdage mellem kl. 8 og 16

Accepter cookies fra torvekoekken.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, når du besøger os.
Du kan altid slette dem igen.