Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Det kan vi tilbyde i din kantine

Læs nedenfor hvilke løsningsmodeller vi kan tilbyde, når vi driver din kantine.
Den endelige løsning er naturligvis noget vi skræddersyr efter dine behov og ønsker.

Morgenmad

Der er ikke noget bedre, end når kantinen dufter af hjemmebagt brød, eller man kommer ned til sin yndlingsmorgenmad af hjemmelavet yoghurt med friske bær og sprød granola.Vi tilbyder morgenmad til hverdag og til særlige lejligheder. Præcis som I ønsker det i både sortiment og anretning. 

Frokost

Kollegerne samles til frokost og kantinen er mødestedet med plads til hygge og samvær. Derfor er vores vigtigste opgave at sørge for en dejlig oplevelse til frokosten i kantinen. Det skal være sund, næringsrigt, flot anrettet og smage helt fantastisk.

Vi tilbyder frokosten som buffet, portionsanretninger, to go, pakket og hvor I selv kan vælge hvad der skal på tallerkenen. Sortimentet er varme og lune retter, kolde anretninger, blandede salater, bland-selv salatbuffet, oste, brød, samt sunde og søde fristelser. Maden er lavet fra bunden af højkvalitetsråvarer i sæson og gerne fra lokale leverandører. Der er masser af variation og ikke mindst masser af kokkekærlighed.

Møde og gæsteforplejning

Varieret, sæsonbaseret og skræddersyet mødeforplejning er ofte en af de største ydelser i vores kantine efter frokosten. 

Uanset hvor mange møder du holder i løbet af ugen, skal du glæde dig til forplejningen. Glæde dig til variationen og at du kan vælge hvor sundt, grønt eller klassisk det skal være. 

Vi har interne, specialudviklede systemer, som vi kan implementere i jeres kantine, hvis I ønsker det. Systemet gør det nemt og overskueligt for jer at bestille mødeforplejning, vælge i sortimentet, tilføje levering og kommunikere direkte med teamet bag. 

Har I særlige ønsker det gæsteforplejning, står vi altid klar til at justere, så det passer præcis til de gæster, I får besøg. 

 

 

 

Vi er rigtig glade for vores kantineordning i Jespers Torvekøkken. Den daglige frokostbuffet er altid frisk og man kan virkelig smage, at maden er lavet fra bunden. Det er en sand fornøjelse at gå til frokost

Anne-Lise Lohse

Administrationschef - Beierholm
Anne-Lise Lohse

Café med ekstra forkælelse

Vi driver caféer, hvor kvalitet og luksus er i højsædet. Hjemmelavet barista kaffe, lavet af personale der ved hvordan en perfekt cappucino eller latte skal smage. I vores caféer kan du kombinere kaffen med hjemmebag som chokorug eller kager. 

Vi tilbyder også et andet sortiment at to go mad og snacks til hele dagen i vores caféer, eksempelvis friskpressede juicer af frugt og grønt, grillede paninier eller poke bowls. 

Caféen skræddersys til jeres virksomhed og både navn og koncept kan tilpasses, så det passer præcis til jeres identitet, kultur og ønsker. 

 

 

 

Events og konferencer

Vi har mange års erfaringer med at planlægge og afholde store events. Det tætte samarbejde med vores kunder er afgørende, så vi sikrer at I som kunde får det arrangement I ønsker. 

Eventchefer, koordinatorer, kokke og tjener arbejder sammen som et tæt team, hvor kommunikation, respekt og opgavefordeling altid er på plads. Leveringssikkerheden er i fokus, så alle delleverancer i et event spiller sammen. 

Vi holder events med stående receptionsmad, eller mere formelle fester, hvor gæsterne alle får serveret 3 eller 4 retter mad. Vi sørger for drikkevarer, der passer til og en masse mennesker, som gør deres ypperste for at levere et uforglemmeligt event. 

 

 

 

 

Torvets TakeAway

Vi tilbyder gerne TakeAway i jeres kantine, som I kan købe direkte i kantinen, hvis I bliver fristet til frokost. Her vil vi eksempelvis kunne tilbyde:

  • Dagens varme retter med eller uden kød
  • Dagens måltidssalat
  • Dej til brød og boller
  • Hjemmelavet rugbrød
  • Lækkert tilbehør til tapas-aften, som pølser, pestoer og oste
  • Eksklusive drikke
  • Vine og specialøl
  • Chokolader og andet sødt.

 

 

 

Ønsker du at vide mere?

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi arbejder med kantinedrift?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Kontakt os

Ronny Saul
Adm. direktør
Tlf.: 21 70 86 74

Kontakt os!