Frokostordning i Aarhus

Har du en virksomhed i Aarhus? Og har dine medarbejdere brug for en lækker, nærende frokost til at sprede glæde, mæthed og gode smagsoplevelser midt på dagen? Så kan I nyde en herlig frokostordning leveret lige til døren i hele Aarhus og omegn.

Vi byder 2018 velkommen med frokostordning leveret ud af huset til virksomheder i og omkring Aarhus. Vi har længe drevet kantiner i Aarhus, og nu kombinerer vi vores praktiske erfaringer med vores kulinariske ekspertise. Således kan vi tilbyde jer som virksomhed at modtage en herlig frokostordning direkte til jeres adresse. Som frokostkunde hos Jespers Torvekøkken er I garanteret en lækker og varieret frokost lavet med passion og ud fra vores madfilosofi om friske råvarer og høj kvalitet. 

Bæredygtig mad tilberedt af dedikerede kokke

Vi tilbyder dig en appetitvækkende frokostordning, hvor du kan nyde både koldt og varmt, blive inspireret og glad i munden. Vi vægter bæredygtighed højt, og vi benytter altid årstidens friskeste råvarer af den fineste kvalitet. Vores dedikerede kokke sætter en ære i at levere sund, varieret og velsmagende mad til dit frokostbord, som hver dag vil gøre din frokost til et af arbejdsdagens absolutte højdepunkter. Med vores frokostordning har medarbejderne altid noget at se frem til.

Fleksibel frokostordning med plads til forskellighed

Med vores tilvalgskøkkener er vi i stand til at imødekomme vegetarer eller andre med specifikke behov til deres frokost. Er der vegetarer, allergikere eller religiøse blandt dine ansatte, som derfor foretrækker særlige ingredienser, kan de med vores tilvalgskøkkener være sikre på at få proteinrig, velsmagende mad, der tager hensyn til deres behov. For os er det vigtigste, at alle virksomhedens ansatte får en dejlig frokostoplevelse.

Er I baseret i Aarhus, kan I få en frokostordning hos Jespers Torvekøkken, uanset om I er en lille eller en stor virksomhed. Vores minimum er på 8 kuverter, men vi tager selvfølgelig højde for, at der i ferieperioder og lignende kan være færre på arbejde, og i så fald kan vi bringe sandwich eller smørrebrød ud i stedet.

Hvis vores århusianske frokostordning, vækker din appetit, kan du kontakte Allan Olesen på tlf. 40835366 eller skrive til ham på ao@torvekoekken.dk og høre mere om, hvad vi kan levere til din virksomhed. Vi glæder os til at høre fra dig.

 


 

Glæd dig til at prøve vores frokost i Aarhus

Ring til Allan Olesen på tlf

40 83 53 66

eller skriv til ham på ao@torvekoekken.dk

 

Vi har et minimum 8 kuverter

 

 

 

Få et tilbud på en frokostordning

Vi har et minimum på 8 kuverter

Accepter cookies fra torvekoekken.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, når du besøger os.
Du kan altid slette dem igen.