Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Nyd en varieret frokostordning fra Jespers Torvekøkken leveret til Viby


Oplev variation og madglæde når du får frokostordning fra Jespers Torvekøkken. 

Jespers Torvekøkken har for alvor etableret sig i Aarhus og vi glæder os til at levere til din virksomhed i Viby og omegn. Vi har taget vores menuer og erfaringer med fra vores Madhus i Søborg, hvor vi i dag leverer mere end 7500 frokostkuverter ud af huset dagligt. 

Smag dig gennem vores frokostordning
Få nye madoplevelser hver dag. Vi leverer gerne til Viby og omegn, uanset om I er 8 eller 100 mennsker. Roter mellem vores forskellige køkkener, eksempelvis favoritkøkkenet, som tilbereder vores yndlingsretter til frokost. Du kan eksempelvis nyde følgende til din frokost: Gryderet af oksekød i stærk karry med linser, løg, hvidløg og tomat, serveret med kogte ris med gurkemeje, kardemomme og kanel. Hertil yoghurt. Salat af agurker, tomater, peberfrugt, koriander, persille, citron og ristet spidskommen
Broccoli og kikærter med chili og feta, Dagens salatbuffet: Edamamebønner, gulerødder, tomat, spidskål, rosiner og pesto. Til brødet får du: Sommersalat med agurk, radiser og purløg, ½ æg med mayonnaise og tomat, Mortadella med aioli og rucola, Varmrøget laks med citruscreme og Kyllingelever-pate med stegt peberfrugt og timian. Få også en vegetarisk lun ret som tilvalg, eller en lun ret uden gris, eller laktose og glutenfrit. Vi tilpasser vores menu, så den passer jeres ønsker.  

Kontakt os


Michaela Filipova Sørensen
Salgschef, Jylland

92 44 76 72

Nedenfor kan du se hvad vi tilbyder indenfor frokostorninger leveret til Viby.

Frokostordning til ethvert behov

Et af nøgleordene hos Jespers Torvekøkken er variation. Det er vigtigt for os at du altid får spændende, velsmagende og nærende frokost, og derfor har du mulighed for at vælge mellem portionsanretninger, frokostbuffeter og Torvets Frokostbod.

Kontakt os!

Ønsker du at høre mere om frokostordning til Viby?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi svarer i hverdage mellem 8-16

 

Ring og hør mere

Michaela Filipova Sørensen
Salgschef, Jylland
Tel: 92 44 76 72