Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Nyd en varieret frokostordning fra Jespers Torvekøkken leveret til Egå


Oplev variation og madglæde når du får frokostordning fra Jespers Torvekøkken. 

Jespers Torvekøkken har for alvor etableret sig i Aarhus og vi glæder os til at levere til din virksomhed i Egå og omegn. Vi har taget vores menuer og erfaringer med fra vores Madhus i Søborg, hvor vi i dag leverer mere end 7500 frokostkuverter ud af huset dagligt. 

Smag dig gennem vores frokostordning og få nye madoplevelser hver dag.
Vi leverer gerne til Egå og omegn, uanset om I er 8 eller 100 mennsker.

Roter mellem vores forskellige køkkener, eksempelvis favoritkøkkenet, som tilbereder vores yndlingsretter til frokost. Du kan eksempelvis nyde følgende til din frokost: Ovnstegt kalv med citron, hvidløg og persille, anrettet med salsa af syrlige agurker, kapers, rødløg og persille med citron og olivenolie, serveret med ovnstegte kartofler med hasselnødder og havsalt. Spinatsalat med feta, bagte rødløg, peberfrugt og croutoner stegt med hvidløg, Mormorsalat i syrnet fløde med karse og sennepskorn, Dagens salatbuffet: Agurk,  broccoli, cherrytomat, rødbede, tranebær og sennepsdressing. Til brødet kan du nyde Orientalsk inspireret hønsesalat, Gravad okseinderlår med chili-mayonnaise, Nakkekam med sur/sød kold sauce og ristet kål, Stegt andebryst med edamamesalat og Lammecuvette med ingefærsyltede grønsager. Få også en vegetarisk lun ret som tilvalg, eller en lun ret uden gris, eller laktose og glutenfrit. Vi tilpasser vores menu, så den passer jeres ønsker.  

Kontakt os


Michaela Filipova Sørensen
Salgschef, Jylland

92 44 76 72

Nedenfor kan du se hvad vi tilbyder indenfor frokostordninger leveret til Egå.

 

Frokostordning til ethvert behov

Et af nøgleordene hos Jespers Torvekøkken er variation. Det er vigtigt for os at du altid får spændende, velsmagende og nærende frokost, og derfor har du mulighed for at vælge mellem portionsanretninger, frokostbuffeter og Torvets Frokostbod.

Kontakt os!

Ønsker du at høre mere om frokostordning i Egå?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi svarer i hverdage mellem 8-16.

Ring og hør mere

Michaela Filipova Sørensen
Salgschef, Jylland
Tel: 92 44 76 72