Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Oplev variation og madglæde med frokostordning fra Jespers Torvekøkken. 

Jespers Torvekøkken har for alvor etableret sig i Aarhus og vi tager vores menuer og erfaringer med fra vores Madhus i Søborg, hvor vi i dag leverer mere end 7500 frokostkuverter ud af huset dagligt. 

Prøv Jespers Torvekøkken i din virksomhed i og omkring Skanderborg og smag dig gennem herlig variation og masser af friske råvarer. Roter mellem vores forskellige køkkener og få en dejlig madoplevelse i Skanderborg. Prøv eksempelvis Favoritkøkkenet, som serverer alle vores yndlingsretter. En dag kunne eksempelvis være en buffet af: Kogt skinke i sennepssauce serveret med flødekartofler, Blomkål vendt med ravigotte, toppet med rucola. Bagte courgetter anrettet med sugarsnaps, frisee og dild. Til det hjemmebagte rugbrød og lyse brød kan du få  Ærtesalat med surimi, dild og ravigotte, Gammeldags oksesteg med agurkesalat, Leverpostej med ristede svampe, Rullesteg med asier og ribs og persille, og Kartoffelfad med urtedressing og ristede løg.  

Kontakt os


Michaela Filipova Sørensen
Salgschef, Jylland

92 44 76 72

Nedenfor kan du se hvad vi tilbyder indenfor frokostorninger leveret til Skanderborg.

Frokostordning til ethvert behov

Et af nøgleordene hos Jespers Torvekøkken er variation. Det er vigtigt for os at du altid får spændende, velsmagende og nærende frokost, og derfor har du mulighed for at vælge mellem portionsanretninger, frokostbuffeter og Torvets Frokostbod.

Kontakt os!

Ønsker du at høre mere om frokostordning i Skanderborg?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi svarer i hverdage mellem 8-16

Ring og hør mere

Michaela Filipova Sørensen
Salgschef, Jylland
Tel: 92 44 76 72