Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Nyd en frokostordning fra Jespers Torvekøkken leveret til Odder


Oplev variation og madglæde når du får frokostordning fra Jespers Torvekøkken. 

Jespers Torvekøkken har for alvor etableret sig i Aarhus og vi glæder os til at levere til din virksomhed i Odder og omegn. Vi har taget vores menuer og erfaringer med fra vores Madhus i Søborg, hvor vi i dag leverer mere end 7500 frokostkuverter ud af huset dagligt. 

Prøv Jespers Torvekøkken i din virksomhed i og omkring Odder og smag dig gennem vores forskellige frokostkøkkener. Få en ny og anderledes madoplevelse i Odder. Prøv eksempelvis Favoritkøkkenet, som serverer alle vores yndlingsretter. En dag kunne eksempelvis være en buffet af: Urtepesto-stegt kalkunbryst, serveret med kold cremet pastasalat med radiser, rødløg, purløg, hytteost og paprika, Hjertesalat med radiser, purløg, kørvel, rygeost, tomater og sprødstegte rugbrødscroutoner, Hvidkålsråkost vendt med æbler, dild og honning, Dagens salatbuffet: Majs, broccoli, squash, feta (6), rød spidskål og hvidløgsdressing. Til vores hjemmebagte brød kan du prøve Fin skinkesalat, Kalkunchorizo med oliventapenade, Sprængt kalvebryst med peberrodscreme, Rullepølse med italiensk salat og Kalkuncuvette med coleslaw og persille. 

Kontakt os


Michaela Filipova Sørensen
Salgschef, Jylland

92 44 76 72

Nedenfor kan du se hvad vi tilbyder indenfor frokostorninger leveret til Odder.

Frokostordning til ethvert behov

Et af nøgleordene hos Jespers Torvekøkken er variation. Det er vigtigt for os at du altid får spændende, velsmagende og nærende frokost, og derfor har du mulighed for at vælge mellem portionsanretninger, frokostbuffeter og Torvets Frokostbod.

Kontakt os!

Ønsker du at høre mere om frokostordning i Odder?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi svarer i hverdage mellem 8-16

Kontakt os

Michaela Filipova Sørensen
Salgschef, Jylland
Tel: 92 44 76 72