Vinterbuffet
Menu
Vinterbuffet
Vores passionerede kokke har sammensat menuen af vinterens bedste danske råvarer. Filosofien er enkel: Smagen skal være på niveau med det, du forventer på en god restaurant – også når maden leveres ud af huset. Du får en unik vinterbuffet, anrettet på flotte fade og skåle, der er lige til at sætte på bordet. Her kan du stole på, at det varme er varmt, og de fantastiske danske grøntsager stadig er sprøde, friske og behandlet nænsomt af vores glade kokke.
► Vinterbuffeten leveres i perioden fra december 2025 til og med februar 2026.
FORRET
- Pocheret torskefisk med blomkåls crudité, porre, syltede perleløg og cremet løgemulsion (portionsanrettet)
HOVEDRET
- Stegt kalkun med bagt butternut squash, løg og paprikasauce
- Ovnbagt rødbede med cremet salatost, sprøde valnødder og balsamicodressing
SALATER
- Grønkålssalat med syltede skalotteløg, tranebær, hasselnødder, citronsaft og olivenolie
- Ærtesalat med grønne druer, syrlige æbler, valnødder og sød crème fraîche-dressing
- Gulerodssalat med persille, rosiner og appelsinvinaigrette
TILBEHØR
- To slags hjemmebagt brød samt pisket smør tilsmagt jordskok og kærnemælkssmør
 624x573/kontaktformular-pic01_624x573.jpg&AlternativeImage=/Images/missing_image.jpg)
Ønsker du at høre mere?
Vi står altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi svarer i hverdage mellem 8-16
Kontakt vores arrangementskoordinator
Jesper Kristensen eller Fatima Ehssan
tlf: 70 22 82 12