Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

En arbejdsplads med plads til alle

Vi søger altid nye kolleger, der har lyst til at være en del af Jespers Torvekøkken. Måske har vi lige præcis den stilling som passer til dig. Vi tilbyder sjove kollegaer, et godt, sikkert arbejdsmiljø med gode arbejdsforhold og stor frihed under ansvar. Der hersker generelt en uformel omgangstone samt en god og behagelig atmosfære i Torvekøkkenet. Det mener vi, er en vigtig ingrediens i en dagligdag. I Jespers Torvekøkken lægger vi stor vægt på gensidig respekt og tillid på alle niveauer. Vi hjælper altid hinanden på tværs af arbejdsområder, lederniveauer og faglige kompetencer. 

I Jespers Torvekøkken er vi ca. 500 medarbejdere, som dagligt sender mere end 11.000 frokostkuverter ud af vores madhuse i Søborg og Søften. Vi serverer mere end 19.000 frokostmåltider dagligt i vores 74 kantiner og leverer årligt ca. 70.000 kuverter til selskaber, privat og til virksomheder.

Vi har en ambitiøs holdning til bæredygtighed og arbejder ud fra en klart defineret mad-tråd med fokus på at lave kvalitetsmad med friske sæsonbetonede råvarer. Vi laver vores mad fra bunden og vores mission om at lave ærlig mad kommer til udtryk i alle dele af forretningen. Vores Madhuse er byggede på ansvarlige principper, hvor vi kontinuerligt arbejder med reduktion af madspild, udelukkende køber vindenergi, genanvender vores organiske materiale og sørger for et godt arbejdsmiljø.

Vi er innovative og udfordrer os selv og vores kunder og er sammen om at fejre vores succeser og dermed skabe arbejdsglæde og motivation. Vi er faglig stolte, elsker vores håndværk og ønsker altid at give vores kunder en god oplevelse.

Se vores ledige stillinger eller send en uopfordret ansøgning via nedenstående link.