Julefrokost

Forberedelserne til den perfekte julefrokost starter allerede, inden butikkerne hænger nisser og julekugler i vinduerne. Vi kan byde på flere forskellige buffeter, som varierer fra den klassiske enkle buffet, til en mere avanceret nordisk inspireret julebuffet. 

Så er årets julefrokostmenuer klar.

Se det lækre udvalg til jeres julefrokost 2019 nedenfor

Vores køkken begynder allerede i starten af oktober at dufte af jul, når vi sylter rødbeder og rødkål, konfiterer and og meget andet i vores catering køkken. Det tager tid at lave det hele fra bunden, og vi nyder det. Hvert år forbereder vores catering kokke tre forskellige julemenuer, som I kan vælge mellem. Her er der kræset for de enkelte retter, og vi laver alt af friske dejlige råvarer. Julemaden og juletraditionerne betyder meget for mange af os. Flere retter hører julen til og er mad, vi kun serverer i juletiden til julefrokoster. Klassikere som julemedister, flæskesteg, sild, frikadeller og and er nogle af de favoritter, vi gerne nyder sammen med juleøllen og en snaps. Se vores udvalg af julebuffeter, som vi har valgt at dele op i "den enkle julebuffet", "den klassiske julebuffet" og "luksus julebuffet". De indeholder alle tre et udvalg af vores yndlingsjuleretter, som vores catering kokke gør bedre år for år. Vi leverer også gerne en vegetar julefrokost. Ring til os for at høre mere om julen i Jespers Torvekøkken på 70228212. 

DET HELE ER TILBEREDT OG KOMMER VARMET, SÅ DU SKAL BARE STILLE MADEN FREM

De forskellige julefrokostbuffeter kan kombineres. Ønsker du eksempelvis to vegetariske kuverter og otte klassiske, er det helt fint med os. Ring til os for at høre om mulighederne på tlf. 70 22 82 12.

GO' APPETIT!

Julefrokost buffeter

Den enkle julefrokost

Pris fra 154,00 pr. kuvert

Er I til den mere enkle julefrokost? Vælg denne buffet, når I ønsker et smagfuldt, men mindre bord til julefrokosten. Denne julefrokostbuffet er en snackbuffet, hvor du får forske...

Læs mere

Grøn julefrokost med fisk

Pris fra 269,00 pr. kuvert

Er du til fisk og grønt? Vælg denne julefrokostbuffet, hvis du gerne vil have alle de klassiske fiskeretter til din julefrokost, men undgå kødet. 

Læs mere

Klassisk julefrokost

Pris fra 269,00 pr. kuvert

Få alle klassikerne til julefrokosten. Nyd silden, den sprødstegte flæskesteg, den lune leverpostej og meget mere i denne klassiske julefrokostbuffet. 

Læs mere

Luksus julefrokost

Pris fra 359,00 pr. kuvert

Skal den have fuld gas til julefrokosten? Nyd fiskefileter, mørbradbøffer og anderillette i denne luksusudgave af julefrokostbuffeten.

Læs mere

Vegetarjul

Pris fra 269,00 pr. kuvert

Prøv vores nye vegetariske julefrokost, som er fyldt med smag og friske grøntsager og vegetariske variationer af de klassikere vi kender. Du er velkommen til at kombinere den v...

Læs mere

Skal I holde julefrokost for mange mennesker?

Skal I holde den helt store julefrokost? Så sætter vi os sammen udvikler den helt rigtige menu til jer og sørger for en festlig julefrokost med alt den herlige mad, I vil have. Mangler I lokaler til julefrokosten, serveringspersonale eller service, er vi også klar til at hjælpe. Vi har gode samarbejdspartnere, som vi ofte bruger til selskaber, og som kan sørge for skønne rammer til julefesten. 

Kontakt os på telefon 7022 8212 eller torvekoekken@torvekoekken.dk, så vi kan skræddersy den bedste løsning til jer. 

Ønsker du at høre mere om vores selskabsmad?

Vi står altid klar til hjælpe dig med forespørgsler

Ring på:

70 22 82 12 

Du er også velkommen til at skrive til os her

 

 

 

Udfyld kontaktformularen

Vi kontakter dig hurtigst muligt i hverdage mellem kl. 8 og 16

Accepter cookies fra torvekoekken.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, når du besøger os.
Du kan altid slette dem igen.