Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Torvets Frokostbod i Trekantsområdet

Portionsanrettet smørrebrød, bowls og sandwiches

Glæd dig til Torvets Frokostbod i Trekantsområdet. Her er noget for enhver smag - og alle retter serveres i individuelle portionsstørrelser. I Frokostboden har du mulighed for at skræddersy din frokost hver dag ved at vælge mellem et udvalg af bowls, smørrebrød og sandwiches. Og hver torsdag kan du glæde dig til ugens kage.

Udvalget i Torvets Frokostbod fornyes løbende i løbet af året, men hvis du vil se, hvad vi tilbyder i øjeblikket, kan du finde menuen herunder.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på 70 22 82 12.

Se vores udvalg herunder:

Bowls

Bowl, 1 stk.

Krydret falafel med ærter, revet gulerod, spinat og spidskål. (1,10,15). Hertil haydari creme (6,11,15). V

Teriyaki marineret oksespidsbryst med nudler, bønnespirer, edamamebønner, revet gulerod, spinat og spidskål. (1,2,3,7,8,10,13,15). Hertil gomadressing (1,4,7,8). LF

Citronstegt kylling med pasta vendt i pesto på soltørrede tomater, edamamebønner, haricot verts, spinat og spidskål (1,6,7,9,15). Hertil karry-tomatdressing (2,6,11,13).

Bagt laks med marineret ris, revet gulerod, stegt selleri, spinat og spidskål. (3,10). Hertil persilledressing (2,6,7,11,13). GF

Smørrebrød, 2 stk.

2 styks pakker

Avocado med karry-tomatmayonnaise og urter./
Kartoffel med kryddermayonnaise og urter (1,2,6,13,15). VB

Æg og rejer med citron, mayonnaise, rogn og dild/
Leverpostej med bacon og rødbeder (1,2,3,6,5,11,13,15).

Fiskefilet med rejer, grov remoulade, citron og dild/
Flæskesteg med rødkål og syltede agurker (1,2,3,5,10,11,13). LF

Rullepølse med italiensk salat/
Hønsesalat med bacon, grillet ananas og purløg (1,2,6,7,10,11,13,15).

Sandwich

 

Falafel med haydaricreme, spinat, ærter og revet gulerod (1,8,9,10,11,13,15). VE LF

Kylling med bacon og karry-tomatcreme, gulerod, agurk samt tomat (1,2,6,11,13,15).

Frikadelle med kryddercreme, rødkål, syltede agurker, salat og spidskål (1,2,6,11,13,15).

Skinke og ost med sennepsmayonnaise, tomat, salat og spinat (1,2,6,11,13,15).

V = Vegetar | VE = Vegansk | LF = Laktosefri | GF = Glutenfri | GFB = Mulighed for glutenfri brød

Her kan du download
Torvets Frokostbod brochuren.

Her kan du downloade
vores allergeneliste.

Download the Market Hall Lunch
brochure in english here.

GLÆD DIG!
Nyt lækkert udvalg fra 2. juni 2025

Se de nye velsmagende frokostmåltider herunder.

Velbekomme! 

Bowls

Bowl, 1 stk.

Krydret falafel med bulgur vendt med urter og syre. Derudover spinat, ærter, revet gulerod og ærteskud (1,2,6,11,15). Hertil hvidløgsdressing (6,15). V

Bagt laks med revet gulerod, spinat, agurk, ærter og syltede rødløg (3,6,11,13). Hertil urtecreme (6). GF

Krydret kylling med nudler, ærter, revet gulerod, spinat og bønnespirer (1,2,8,11,15). Hertil røget paprikacreme (6).

Okseflanksteak med pasta, soltørrede tomater, revet gulerod, spinat og ærter (1,2,6,7,8,15). Hertil wasabi-citrusdressing (1,6,7,11).

Smørrebrød, 2 stk.

2 styks pakker

Tomat med soltørrede tomater og hytteost med urter/
Kartoffelmad med urtemayonnaise, ristede løg, syltede rødløg og karse (1,2,6,11,13,15). V

Kyllingesalat med bacon, karry og karse/
Rullepølse med sky, rødløg og karse (1,2,6,11).

Fiskefilet toppet med rejesalat og dild/
Skinke med agurkecreme, radiser og karse (1,2,3,5,11,14).

Æg og rejer med mayonnaise, citron og dild/
Leverpostej med syltede agurker (1,2,5,6,11,13,14).

Sandwich

 

Hummus med salat, revet gulerod, agurk, syltede rødløg og urtecreme (1,2,6,8,9,10,11,15). V

Krydret kylling med hvidløgsdressing, revet gulerod, salat, soltørrede tomater og agurk (1,2,6,8,10,11,15).

Frikadelle med sennepsdressing, salat, revet gulerod, spinat, rødkål og syltede agurker (1,2,6,8,9,10,11,15).

Skinke med ost, røget paprikadressing, salat, revet gulerod, agurk og spinat (1,2,6,8,9,11,15).

V = Vegetar | VE = Vegansk | LF = Laktosefri | GF = Glutenfri | GFB = Mulighed for glutenfri brød

Her kan du download
Torvets Frokostbod brochuren.

Her kan du downloade
vores allergeneliste.

Download the Market Hall Lunch
brochure in english here.

 

Ønsker du at vide mere?

Vi er altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen så vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi svarer hverdage mellem kl. 8-16.

Kontakt vores salgschef

 

Anders Lundbak
Salgschef, Trekantsområdet
Tlf: 42 47 19 88

Kontakt os!