Grillede gulerødder
Opskrift til 5 personer
Ingredienser:
10 stk. gulerødder
2 spsk. koldpresset rapsolie
1 spsk. økologisk agavesirup
2 spsk. citronsaft + revet skal
1 stk. gul chili
10 gram Vadouvan
Havsalt og friskkværnet peber
Krydderurter til grill
Fremgangsmåde
Gulerødderne vaskes og renses for jord, og dryppes af i et klæde eller papir. Rør sirup, olie og citronsaft + citronskal, vadouvan og chili sammen i en skål. Vend gulerødderne i marinaden. Gulerødderne grilles på en plade med krydderurter. Smag gulerødderne til med salt og peber. Anret gulerødderne på et fad med plukkede urter på toppen.
Vil du have flere spændende opskrifter, direkte leveret til din indbakke?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nedenfor og glæd dig til en masse inspiration