Grillede gulerødder

Opskrift til 5 personer

Ingredienser:

10 stk. gulerødder
2 spsk. koldpresset rapsolie 
1 spsk. økologisk agavesirup
2 spsk. citronsaft + revet skal
1 stk. gul chili
10 gram Vadouvan
Havsalt og friskkværnet peber ​
Krydderurter til grill


Fremgangsmåde

Gulerødderne vaskes og renses for jord, og dryppes af i et klæde eller papir. Rør sirup, olie og citronsaft + citronskal, vadouvan og chili sammen i en skål. Vend gulerødderne i marinaden. Gulerødderne grilles på en plade med krydderurter. Smag gulerødderne til med salt og peber. Anret gulerødderne på et fad med plukkede urter på toppen.

 

 

 


 

Vil du have flere spændende opskrifter, direkte leveret til din indbakke?

 Tilmeld dig vores nyhedsbrev nedenfor og glæd dig til en masse inspiration

 

                   

Tilmelding af email

Navn:
Email:
Jeg ønsker at tilmelde mig:
Accepter cookies fra torvekoekken.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, når du besøger os.
Du kan altid slette dem igen.