Frokostordning Viby

Leder du efter noget nyt og spændende? Prøv vores frokostordning, leveret direkte til din virksomhed i Viby og omegn. 

Nyd en varieret frokostordning fra Jespers Torvekøkken leveret til Viby

Oplev variation og madglæde når du får frokostordning fra Jespers Torvekøkken. 

Jespers Torvekøkken har for alvor etableret sig i Aarhus og vi glæder os til at levere til din virksomhed i Viby og omegn. Vi har taget vores menuer og erfaringer med fra vores Madhus i Søborg, hvor vi i dag leverer mere end 6500 frokostkuverter ud af huset dagligt. 

Smag dig gennem vores frokostordning og få nye madoplevelser hver dag. Vi leverer gerne til Viby og omegn, uanset om I er 8 eller 100 mennsker. Roter mellem vores forskellige køkkener, eksempelvis favoritkøkkenet, som tilbereder vores yndlingsretter til frokost. Du kan eksempelvis nyde følgende til din frokost: Gryderet af oksekød i stærk karry med linser, løg, hvidløg og tomat, serveret med kogte ris med gurkemeje, kardemomme og kanel. Hertil yoghurt. Salat af agurker, tomater, peberfrugt, koriander, persille, citron og ristet spidskommen
Broccoli og kikærter med chili og feta, Dagens salatbuffet: Edamamebønner, gulerødder, tomat, spidskål, rosiner og pesto. Til brødet får du: Sommersalat med agurk, radiser og purløg, ½ æg med mayonnaise og tomat, Mortadella med aioli og rucola, Varmrøget laks med citruscreme og Kyllingelever-pate med stegt peberfrugt og timian. Få også en vegetarisk lun ret som tilvalg, eller en lun ret uden gris, eller laktose og glutenfrit. Vi tilpasser vores menu, så den passer jeres ønsker.  

Kontakt salgschef Allan Olesen på tlf 40 83 53 66 eller skriv til ao@torvekoekken.dk og hør om mulighederne for frokostordning leveret til Viby.

Bliv introduceret til de forskellige køkkener nedenfor med beskrivelser og menuer. 

 


 

 


 

Vi introducerer

TORVETS FROKOSTBOD 
Frokosten, du vil glæde dig til hele formiddagen.

I en hel anden og ny hverdag skal vi tænke anderledes. Og vi skal give vores frokostkunder det bedste vi overhovedet kan. Derfor introducerer vi nu Torvets Frokostbod. I Frokostboden kan du som frokostkunde vælge imellem en masse lækre frokostpakker, som du kan spise på afstand sammen med kollegerne, ved dit skrivebord, eller tage med udenfor. Mulighederne er mange og maden er velsmagende, nærende og varieret.  

 


 

Se vores lækre udvalg i Aarhus og omegn
menuen kan downloades ved at klikke på billedet.

 


 

Vil du forkæles til frokost?

Er det tid til at prøve noget nyt og spændende til frokost med masser af variation?

Ring til vores salgschef Majse Elgaard på 

22 42 08 69

eller skriv til ham på mael@torvekoekken.dk.

 

Vi har et minimum på 8 kuverter på buffeten og 1 kuvert på frokostbod.

 

 

 

Få et tilbud på en frokostordning i Viby

Vi har et minimum på 8 kuverter

Accepter cookies fra torvekoekken.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, når du besøger os.
Du kan altid slette dem igen.