Et bæredygtigt univers af smagsoplevelser

Buffeter

Med en buffet fra Jespers Torvekøkken kan du fokusere på at modtage dine gæster til en hyggelig aften, så sørger vi for dejlig mad og drikke. Vi kan hjælpe med det hele og kan også stå for serveringspersonale, telte, grill og kokke, så du har tid til at kræse om venner og familie.

Efterårsbuffet

Når efteråret kommer over os skal vi nyde alle de råvarer som vi har høstet hen over sommeren. Derfor kan du være sikker på at din mad er lavet af alt det bedste Danmark har at byde på, når du bestiller vores efterårsbuffet.

Italiensk buffet

Drømmer du om, solen, vinen og de lette og smagfulde retter fra det dejlige Italien, kan vi hjælpe dig med at realisere drømmen. Om ikke andet for en stund. Vores italienske buffet er spækket med de dejlige retter du kender. Vitello tonnato, tapenader, friskbagt brød, tiramisu og meget meget mere er på menuen. 

Dansk - Nordisk buffet

Det danske og nordiske køkken er kendt verden over. Frisk fisk, grove grøntsager, friskbagt brød, og velsmagende kød fra græssende kvæg har været blandt de nordiske råvarer i århundreder. Det hylder vi i denne buffet, og du kan nyde den med dine kære til din næste fest.

Amerikansk buffet

USA er hjem for masser af forskellige kulturer, det kan man se og smage i deres madlavning. Med vores amerikanske buffet kommer du til at smage det bedste fra de forskellige egne, alt sammen i én buffet.

Ønsker du at høre mere?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi svarer i hverdage mellem 8-16

 

 

Kontakt vores arrangementkoordinator
 

Line Møller
arrangementkoordinator
tlf: 70 22 82 12