Et bæredygtigt univers af smagsoplevelser

At blive student er stort og skal fejres med et brag af en studenterfest

Foråret har stået på eksamenslæsning, læseplaner, møder med studiegruppen og en blanding af forventningspres og spænding over eksamernes forløb. Nu er tiden kommet, den sidste eksamen er overstået og studenten står med huen på hovedet, blomster i armene og bobler i glasset. Det er tid til at fejre ham eller hende! Skal du holde studenterfest for familie og venner - eller måske to studenterfester, så der er plads til lidt flere øl med vennerne? 

Uanset hvilken slags studenterfest du skal holde har vi flere muligheder for lækker og festlig studentermad. Du kan vælge at få en buffet, som serveres på fade, lækre menuer med tre eller fire retter, eller du kan vælge det antal finger foods du har lyst til, som er flotte og festlige små retter. Se vores spændende udvalg her nedenfor og vælg lige det studentermad, som din student har allermest lyst til.

Se nedenfor hvad vi anbefaler til den store dag

Få leveret studentermad ud af huset

Vi står klar til at hjælpe dig med studentermaden til studenterfesten. Vi kan levere studentermaden direkte hjem til din dør, så du kun skal sørge for at åbne boblerne og finde champagneglassene frem til gæsterne. Vi kan hjælpe med alt fra mad, vine, glas, bestik, duge, tjenere og kokke. Vi tager selvfølgelig hensyn til specielle ønsker og allergier. Du er meget velkommen til at kontakte os for spørgsmål på telefon 7022 8212 eller mail torvekoekken@torvekoekken.dk

Inspiration til studenterfesten

Blomster, lys, servietter og duge kan være med til at peppe det hele op, og du kan vælge farver, som passer til studenterhuen eller lige præcis de farver som du ønsker til studenterfesten.  Roser er klassiske og altid flotte som borddekoration. Vælg de røde og hvide hvis de kan passe til studenterhuen. Du kan klippe blomsterne i forskellige længder, måske tilføje nogle grønne blade og sætte dem i forskellige størrelse vaser. Det giver et levende og flot look til bordet. Mulighederne er uendelige. Det vigtigste er, at I får nogle sjove og hyggelige timer. Studentertiden er fantastisk og din student vil huske sin studenterfest i mange, mange år.

Ønsker du at høre mere?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi svarer i hverdage mellem 8-16

 

Kontakt vores arrangementkoordinator
 

Line Møller
arrangementkoordinator
tlf: 70 22 82 12

Kontakt os!