Det siger vores kunder

Vi har været i branchen i mange år og gør alt hvad vi kan for at udvikle og forbedre vores service til jer. Læs hvad vores kunder siger om os nedenfor.

”Vores mødegæster er begejstrede for maden fra Jespers Torvekøkken, især de veltilberedte smørrebrød, frokosttallerknerne og sandwich og ikke mindst det lækre hjemmelavede brød. Maden bliver leveret rettidigt og anrettet så det er lige til at servere.”

Anne Marie Richter-Petersen, Mødekoordinator i Ejendommen BUEN

 

”I Voxmeter A/S har vi prøvet mange forskellige frokostordninger og selskabsmad, og valget falder altid tilbage på Jespers Torvekøkken. I Jespers Torvekøkken får vi sund mad af en høj kvalitet. Vores medarbejdere har mange forskellige ønsker til frokost og selskabsmad, og her overrasker Jespers Torvekøkken positivt ved, at alle medarbejdere roser maden. Vi er ofte ude af huset eller får gæster, og det er en fordel, at vi hos Jespers Torvekøkken fleksibelt og nemt kan tilpasse antallet af kuverter eller nye supplementer. Hvad der er helt fremmende for det gode samarbejde er, at personalet er positive, hjælpsomme og hurtige – lige fra salgschef til vores chauffør som kommer med maden. At Jespers Torvekøkken går op i madspild, kvalitet og bæredygtighed, ligger i tråd med vores værdier, og det vi mener en frokostleverandør bør forholde sig ansvarligt til. Her er Jespers Torvekøkken på mange måder banebrydende og nytænkende”. 

Louise Dinesen, Forretningsdirektør i Voxmeter A/S

 

"Hos mploy har vi brugt Jespers Torvekøkken som frokostleverandør i snart et år. Vi er meget tilfredse med udvalget og variationen af lune retter, pålæg og salater. Kundeservice er altid søde og hjælpsomme, og der er stor fleksibilitet".

Lise Skjold Andersen, mploy.

”Hos TNS Gallup har vi fået Favoritordningen til frokost fra Jespers Torvekøkken siden februar 2012. Vi er meget tilfredse med ordningen, som kommer til tiden, er alsidig og veltillavet. Hertil kommer det daglige supplement af sandwich, der fungerer godt for nogle som en hurtig frokost i en travl hverdag. Det letter min hverdag meget, at jeg ikke behøver tænke på om frokosten er klar kl. 12, hvor Jespers Torvekøkken har stillet en værtinde til rådighed, som ved præcis, hvordan maden skal præsenteres".

Jytte Askbo, TNS Gallup

 

"Vi kan helt sikkert anbefale Jespers Torvekøkken, da det er mad til tiden, varierede retter og en god kommunikation og service fra personalet"

Christel Mikkelsen, Itella

 

"Vi har haft Jespers Torvekøkken som frokostleverandør i 2 1/2 år, og vi er yderst tilfredse. Det kan siges ganske enkelt: De holder, hvad de lover - altid!"

Hanne Olsen, Contex A/S

 

"Hos Jespers Torvekøkken får man, hvad man betaler for og lidt til - og det er ikke så ringe endda"

Michael Sølling, Sunrise

Ønsker du at høre mere?

Vil du høre mere om Jespers Torvekøkken og hvad vi kan tilbyde dig

Kontakt os på

70 22 82 12

 

 

 

Skriv til os for mere information

Vi kontakter dig hurtigst muligt i hverdage mellem 8 og 16.

Accepter cookies fra torvekoekken.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, når du besøger os.
Du kan altid slette dem igen.