Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Favorit buffet

Vores favoritbuffet i Trekantsområdet tilbyder klassiske velkendte retter med et strejf af kulinarisk excellence. Forkæl dig selv og kollegaerne med mundvandsfremkaldende lasagne, velsmagende koteletter i fad og saftige frikadeller med kartoffelsalat. Vores dedikerede kokke er passionerede og sikrer, at selv disse velkendte retter har smag af noget nyt.

Vi bruger sæsonens danske råvarer, og når man kombinerer det med vores kokkes evner til at skabe smagfuld mad, får du mad af utrolig høj kvalitet.

Tradition og variation

Kraft, saft og smag er hverdag på Favorit Menuen. Her roterer vi mellem et væld af vores kunders yndlingsretter, hvor genkendelses glæde vækkes via maven. 

Vi strækker os fra tarteletter med høns i asparges, til boller i karry. Og server klassikere som braiseret oksebryst, hjemmelavet leverpostej, roastbeef og æg i rejer eller en god gang spaghetti bolognese. 

Favorit Menu er et populært valg, fordi retterne vækker gode mindre fra barndommens gade og mormors køkken. Så kan man virkelig glæde sig tl frokost, hvor vi og sæsonens friske råvarer har kræset for, at hver mundfuld smager præcis som den skal. 

Har du nogle spørgsmål? 

Kundeservice

70 22 82 12

Allan Olesen
Salgschef
40 83 53 66

Ønsker du at vide mere?

Vi er altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen så vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi svarer hverdage mellem kl. 8-16.

Kontakt vores salgschef
 

Anders Lundbak
Salgschef, Trekantsområdet
Tlf: 42 47 19 88

Kontakt os!