Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 22 82 12

Kontaktoplysninger
Buffeter
/54-frokostordning
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Sommerbuffet 2017 Se fuld størrelse

Sommerbuffet 2017

Denne buffet byder på alle de lækreste sommerråvarer. 

Kan leveres fra juni- september

SOMMERBUFFET 2017

Rimmet torsk på bund af hytteost og blomkålscouscous med baconsmuld. Hertil sprøde radiser, karse og saltet agurk

Terrin af svine kæber vendt med foie gras og grønne linser anrettet på skovens svampe, sommer selleri og citron confit toppet med kørvel

Krydderurtefarseret unghanebryst serveret på cremet majs. Hertil nye kartofler vendt i smør og finthakket dild

Tomatiseret kalvefilet serveret med nye gulerødder og svampesauce toppet med friske urter

Spinatsalat med fennikel, hindbærvinaigre og brøndkarse

Romainesalat vendt i cæsardressing toppet med sprøde brødcroutons og frisk parmesanost

Salat af bagt tomat og peberfrugt toppet med frisk gedeost, ristede mandler og kværnet sort peber

Friskbagt brød med pisket smør

Dessert

Jordbærkage med marcipanbund og vaniljecreme

Udvalg af danske oste med knækbrød og oliventapenade

279,- pr. kuvert inkl. moms

 

 

                                  Se printvenlig version af buffeten

Vi anbefaler, at du sætter både forretter og hovedretter op på buffeten med det samme, da det giver større valgfrihed for dine gæster.

Flere detaljer

Vores minimum på bestilling er 20 kuverter

DKK 279,00

Sommerbuffet

Står du over for en fest, en stor fødselsdag eller et helt tredje arrangement til sommer? Hos Jespers Torvekøkken ved vi, at det kan være en udfordring selv at stå med mad til mange mennesker. Derfor står vi til rådighed, når der skal laves god mad til gæsterne, som f.eks. vores populære sommerbuffet. Vi elsker mad, og med mere end 25 års erfaring med at skabe og levere både menuer og buffeter, kan vi varetage det kulinariske ansvar ved ethvert arrangement.

En sommerbuffet med noget til enhver smag

Med solens og sommerens komme er lyst kød og lette retter tilbage på aftensmadsbordet. Med vores sommerbuffet tilbyder vi et varieret udvalg af fantastiske sommerretter til et bredt smagspublikum. Vores passion for mad strækker sig langt ud over at sammensætte et velkomponeret og veltilberedt måltid – den indebærer også et stort fokus på gode råvarer og kvalitet. Derfor er al vores mad lavet på friske og ubehandlede råvarer. Som bekendt spiser man jo også med øjnene, så æstetisk anretning og smukke farver er altid garanteret på vores fade.

Få en velkomponeret sommerbuffet fra Jespers Torvekøkken

Det kan ofte være vanskeligt at ramme et smagsunivers, som alle gæster til et større arrangement kan lide, og at skulle jonglere værtskab og socialt overskud med madlavning og et fyldt køkken med flere gryder på komfuret er heller ikke altid lige let. Med vores sommerbuffet tages presset af dine skuldre, og vi garanterer, at selv den mest kræsne gæst kan spise sig mæt. Vi sætter kvalitet og variation i højsædet, og vi søger altid at skabe den helt rigtige balance mellem det søde, sure, salte og det bitre i vores sommerbuffet. Vi ynder at bevæge os vidt og bredt i regioner og områder, når vi henter inspiration til vores retter og vores sommerbuffet har rødder i alt fra middelhavsområdet til det gode, gamle, danske køkken.

Hvis dine kulinariske interesser strækker sig ud over traditionel dansk mad, vil du måske være glad for vores salat af bagte tomater og peberfrugter med gedeost. Hvis du er lidt mere til sikre klassikere, er vores romainesalat med cæsardressing og croutoner et sikkert hit, som de fleste kan lide i en god sommerbuffet. Du finder desuden både torsk og unghanebryst på fadene. Og dessert skal man jo ikke snydes for! Vores sommerdesserter er intet ringere end en traditionel jordbærkage til den søde tand, samt et unikt udvalg af håndplukkede danske oste med dertilhørende knækbrød og oliventapenade.

Kontakt os for en god sommerbuffet ud af huset

Står I og mangler en velsmagende og nem madløsning til en forestående begivenhed, så tag et kig på vores sommerbuffet og lad os gøre arbejdet for jer, så I kan nyde både mad og selskab uden stress og jag. Hvis I har spørgsmål til bestillingen, indholdet af vores sommerbuffet eller andet, må I endelig kontakte os på telefon 70228212 eller på mail torvekoekken@torvekoekken.dk. </p> Vi glæder os til at høre fra jer.

RING VED SPØRGSMÅL OG SÆRLIGE ØNSKER

Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 22 82 12 eller sende en mail til torvekoekken@torvekoekken.dk, i tilfælde af både spørgsmål og særlige ønsker.