Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 22 82 12

Kontaktoplysninger
Buffeter
/54-frokostordning
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Herlige frokostordninger til enhver

I Jespers torvekøkken har vi flere forskellige madordninger til frokost. Hvad enten I går efter det traditionelle, noget fra alle verdenshjørner eller en mere sund tilgang, hvor der er skruet ned for fedt og sukker og op for fibre og grønt, kan vi hjælpe Jer.

Vores mest populære frokostordning er vores Favoritfrokostordning. Her byder vi oftest på klassiske retter, som er alt fra boller i karry til frikadeller med stuvet hvidkål, altså klassikere, ikke kun fra Danmark, men populære retter, som alle kender.

Vi har også en Verdensfrokostordning, hvor vi drager rundt i alle Verdens køkkener og serverer spændende retter fra mere eller mindre eksotiske himmelstrøg. Det kan være alt fra græsk moussaka til indonesisk kylling, og vi forsøger altid at inkorporere årstidens friske råvarer i retterne, så de ofte får et lille nordisk twist.

Til Jer, der går meget op i sundhed og ikke behøver fx torsdagskage eller brun sovs for ofte har vi lavet en ny frokostordning, vi kalder Sund fornuftordningen. Her fokuserer vi på, at lave mad hvor der er alle de gode fedtsyrer, masser af fibre og fuldkorn og ikke mindst frugt og grønt.

Vi har også en Vegetarfrokostordning og laver svinefrie, glutenfrie og laktosefrie retter, så alle kan være med.

Ligegyldig hvilken frokostordning, I vælger vil der være en lun ret med en kreativ salat, en salatbar samt rugbrød og pålæg hver dag. Der vil desuden være et par overraskelser hver uge. Det kan være alt fra frisk frugt til pizzasnegle.

Det er desuden muligt at skifte mellem vores forskellige ordninger, så variationen øges endnu mere.

Vores priser starter ved 40,00 kr. ekskl. moms. alt efter, om I vil have ost eller kage flere gange om ugen flere forskellige valgmuligheder end vores tre forskellige slags pålæg osv.

Vi har et minimum på 8 kuverter i vores frokostordning. Hvis I i ferieperioder eller andet er færre, vil det altid være muligt at få sandwich eller smørrebrød ud i stedet for frokostordningen.

Underkategorier
  • Favoritordning
    FAVORITMENU UGE 33 MANDAG Steak pie af oksekød og rødvindsjus bagt under låg af butterdej 1,2,6,10,13. Mizuna med saltbagte gulerødder anrettet med karryristede solsikkekerner og feta 6. Dagens brød 1,2,6,8,9. Æggesalat med karry og karse 2,6,11. Kalkunbryst med mangochutney. Mortadella med pestocreme 2,6,9,15. Tilvalg: Oksesteg med asier og svesker. Torskerogn med remoulade og citron 2,3,6,11.   TIRSDAG Flæskesteg med sky sauce a part 1,2,10,13. Én skive pr. person. Hertil kogte kartofler og agurkesalat. Rød spidskål med dressing på brun farin og citronsaft toppet med rosiner og hasselnødder 9. Brie og gouda med kiks og peberfrugt 1,2,6. Dagens brød 1,2,6,8,9. Klassisk hønsesalat med bacon 2,6,11. Kalvebryst med peberrodscreme 6,11. Karrykrydret skinkesteg med syltede rødløg 11. Tilvalg: Stegt lammekølle med hvidløgscreme 2,6,11,15. Porre/æblesild 2,3,6,11. ONSDAG Kalkun-tandoori med chili, koriander, mandler og ingefær 6,9 serveret med kogte ris. Én skive pr. person. Hertil raita på yoghurt, agurk, tomat, hvidløg, spidskommen og persille 6. Kikærter og spinat med peberfrugt, squash og persille/chili-olie. Ugens overraskelse: Humus og grøntstænger 8. Dagens brød 1,2,6,8,9. Wienersalat med løg og purløg 2,6,11. Kyllingefarsbrød med rød peber og timian 1,2,6. Leverpostej med syltede rødbeder 1,2,6. Tilvalg: Spegepølse med remoulade og ristede løg 2,6,11. Tomatfad med syrnet, krydret hytteost 6,11,15. TORSDAG Ungarsk gullasch af oksekød 1,6,10 med kartoffelmos 6. Blomkålsbuketter og bullsblood med ristede brødcroutons og brøndkarse med dressing lavet på creme fraiche og dild 1,2,6,11. Ugens søde indslag: Tiramizu med smag af kaffe og chokolade 1,2,6,9,13. Dagens brød 1,2,6,8,9. Klassisk grov skinkesalat 2,6,11. Æggekage med spinat og ost 2,6. Forloren hare med agurkesalat og ribs 1,2,6. Tilvalg: Svinemørbrad med æble/løg-kompot. Dampet laks med purløgscreme 2,3,6,11,15.FREDAG Kylling i karry 1,2,6 med kogte ris. Salater med peberfrugter, broccoli, purløg og sennepscreme toppet med ristede kapers 2,6,11. Dagens brød 1,2,6,8,9. Skaldyrssalat med asparges og dild 2,3,5,6,11,14,15. Roastbeef med pickles og peberrod 11. Persillerullepølse med portvinssky og løg. Tilvalg: Jagtpølse med bagte løg. Andebryst med rødkål og appelsin.     Se menuen som PDF Se allergene-listen i PDF  Se menuer fra frokostordning i tidligere uger: Favoritmenu uge 31 Favoritmenu uge 32 Favoritmenu uge 33 Favoritmenu uge 29 Favoritmenu uge 30
  • Verdensordning
    VERDENSMENU UGE 33 Tallene på menuen er numrene på de 14 allergener. Allergene-listen kan du se nedenfor som PDF.    MANDAG  Indisk lamb vindaloo 6 med fladbrød 1,2,6 og yoghurtdressing 6. Melon/agurke-salat med spinat, chili, koriander, bønnespirer, peberfrugt og snacktomater 7. Dagens brød 1,2,6,8,9. Æggesalat med karry og karse 2,6,11. Kalkunbryst med mangochutney. Mortadella med pestocreme 2,6,9,15. Tilvalg: Oksesteg med asier og svesker. Torskerogn med remoulade og citron 2,3,6,11.   TIRSDAG Chicken satay med sprøde grøntsager og peanuts 4. Hertil kogte jasminris. Tomatsalat med mango, mynte, ananas, edamamebønner og ristet sesam samt ketjap mais-olie 7,8.                                             Brie og gouda med kiks og peberfrugt 1,2,6. Dagens brød 1,2,6,8,9. Klassisk hønsesalat med bacon 2,6,11. Kalvebryst med peberrodscreme 6,11. Karrykrydret skinkesteg med syltede rødløg 11. Tilvalg: Stegt lammekølle med hvidløgscreme 2,6,11,15.   ONSDAG  Fiskefilet florentine med spinat i mornay sauce 1,2,3,6,11. Hertil pommes duchesse 6. Broccoli og quinoa med krydderurteolie og citron. Ugens overraskelse: Humus med grøntstænger 8. Dagens brød 1,2,6,8,9. Wienersalat med løg og purløg 2,6,11. Kyllingefarsbrød med rød peber og timian 1,2,6. Leverpostej med syltede rødbeder 1,2,6. Tilvalg: Spegepølse med remoulade og ristede løg 2,6,11. Tomatfad med syrnet, krydret hytteost 6,11,15.   TORSDAG Kalvefarsbrød a la saltimboca med seranoskinke og salvie serveret med rødvinssauce 1,2,6,10,13. Én skive pr. person. Hertil stegt polenta 6. Salat af perlebyg, salater, urter og citronsaft 1. Ugens søde indslag: Tiramizu med smag af kaffe og chokolade 1,2,6,9,13. Dagens brød 1,2,6,8,9. Klassisk grov skinkesalat 2,6,11. Æggekage med spinat og ost 2,6. Forloren hare med agurkesalat og ribs 1,2,6. Tilvalg: Svinemørbrad med æble/løg-kompot. Dampet laks med purløgscreme 2,3,6,11,15.FREDAG Koteletter i fad med æbler, rosmarin, honning og fløde 6. Hertil ovnstegte kartofler med hvidløg. Salater og spidskål med nektariner, feta, saltristede græskarkerner og rød skovsyre 6. Dagens brød 1,2,6,8,9. Skaldyrssalat med asparges og dild 2,3,5,6,11,14,15. Roastbeef med pickles og peberrod 11. Persillerullepølse med portvinssky og løg. Tilvalg: Jagtpølse med bagte løg. Andebryst med rødkål og appelsin.   Se menuen som PDF Se allergene-listen i PDF     Se menuer fra frokostordning i tidligere uger: Verdensmenu uge 31 Verdensmenu uge 32 Verdensmenu uge 30 Verdensmenu uge 33 Verdensmenu uge 29
  • Sund Fornuftordning
    SUND FORNUFT UGE 33 Tallene på menuen er numrene på de 14 allergener. Allergene-listen kan du se nedenfor som PDF.   MANDAG Farsbrød af kalv og flæsk serveret som vildt med svampe, syrlige æbler, skalotteløg og spinat 1,2,6,10. Én skive pr. person. Hertil stegte økologiske kartofler med rosmarin. Bitre salater vendt med mørk balsamico toppet med dadler og revet manchego og friteret rosmarin 6. Dagens brød 1,2,6,8,9. Dagens charcuteritallerken: Æggesalat med karry og karse 2,6,11. Kalkunbryst med mangochutney. Mortadella med pestocreme 2,6,9,15.TIRSDAG  Pasta carbonara á la sund fornuft med økologisk pasta, skinke, bacon, rodfrugter og cremet sauce toppet med parmesan. Blomkålssalat med rucola, græskarkerner og citronolie. Brie og gouda med kiks og peberfrugt 1,2,6. Dagens brød 1,2,6,8,9.                                                                Dagens charcuteritallerken: Klassisk hønsesalat med bacon 2,6,11. Kalvebryst med peberrodscreme 6,11. Karrykrydret skinkesteg med syltede rødløg 11.   ONSDAG  Kyllingelår vendt med sennep, krydderurter og rasp 1,11. Ét stk. pr. person. Hertil frittata med spinat, kartofler og piment toppet med semibagte tomater 1,2,6 og mojo salsa 9,13. Hvedekernesalat med ristede pastinakker og syltede rødløg toppet med mizuna 1. Ugens sunde snack: Sunde lakridstoppedadler. Dagens brød 1,2,6,8,9. Dagens charcuteritallerken: Wienersalat med løg og purløg 2,6,11. Kyllingefarsbrød med rød peber og timian 1,2,6. Leverpostej med syltede rødbeder 1,2,6.   TORSDAG Soyamarineret kyllingebryst serveret med wokgrønt toppet med stegte lime og koriander 1,7,10. Én skive pr. person. Hertil nudler med thai-basilikum 1,2,6. Salat med agurker, tomater og rødløg vendt i citronolie toppet med mynte, koriander og forårsløg. Ugens søde indslag: Tiramizu med smag af kaffe og chokolade 1,2,6,9,13. Dagens brød 1,2,6,8,9. Dagens charcuteritallerken: Klassisk grov skinkesalat 2,6,11. Æggekage med spinat og ost 2,6. Forloren hare med agurkesalat og ribs 1,2,6.   FREDAG  Bagt mørksej med muslingebouillon toppet med urter i julienne samt bred persille 1,3,5,6,11,13. Ét stk. pr. person. Hertil ris pilaw. Romainesalat med bagte auberginer, cougetter og tomater toppet med persille. Dagens brød 1,2,6,8,9. Dagens charcuteritallerken: Skaldyrssalat med asparges og dild 2,3,5,6,11,14,15. Roastbeef med pickles og peberrod 11. Persillerullepølse med portvinssky og løg.     Se menuen som PDF Se Sund Fornuft vegetarmenuen Se allergene-listen som PDF   Se menuer fra frokostordning i tidligere uger: Sund fornuftordning uge 33 Sund fornuftordning uge 31 Sund fornuftordning uge 10 Sund fornuftordning uge 32 Sund fornuftordning uge 30
  • Vegetarordning
    VEGETAR UGE 33  Tallene på menuen er numrene på de 14 allergener. Allergene-listen kan du se nedenfor som PDF.   MANDAG  Indisk pakora med fyld af kartoffel, kikærter, squash, peberfrugt, spidskommen, løg og hvidløg med smag af chili serveret med raita på yoghurt, agurk og mynte 1,2,6.TIRSDAG  Grøntsagsspyd med grill striber serveret med cassoule af bønner, tomater, rodfrugter og majs. Hertil hvidløgscreme 2,6,7,10,11.   ONSDAG  Squashfrikadeller med tzatziki og ovnstegte kartofler 1,2,6,11.   TORSDAG Souffle med selleri og kartoffel serveret på bund af bagte svampe og glaserede løg med spinat 2,6.FREDAG Blomkålskage med bagte gulerødder vendt i quinoa og grov sennep 2,6,11.     Se menuen som PDF Se allergene-listen som PDF     Se menuer fra frokostordning i tidligere uger: Vegetarordning uge 32 Vegetarordning uge 30 Vegetarordning uge 33 Vegetarordning uge 29 Vegetarordning uge 31 
  • Kontakt os for at få et tilbud
    Ønsker du at få et tilbud på en af vores ordninger, skal du i vores kontaktformular vælge det emne du ønsker at få et tilbud på, samt udfylde dine kontaktoplysninger så vi kan vende tilbage til dig. Klik her for at gå til vores kontaktformular og indhente et tilbud.