Nyhedsbrev
/54-frokostordning
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 22 82 12

Kontaktoplysninger
Buffeter
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

VELKOMMEN TIL ET BÆREDYGTIGT FROKOSTUNIVERS AF

VARIATION OG SMAGSOPLEVELSER 

Når du inviterer Jespers Torvekøkken til frokost kan du nyde et økologisk og bæredygtigt måltid med friske råvarer og af høj kvalitet. Vi sætter en ære i at leve op til vores høje standard af ærlig og herlig mad, som hver eneste dag tilberedes i vores bæredygtige moderne madhus af vores passionerede kokke.

Med vores mange frokostkøkkener oplever du en verden af variation, når du går til frokostbordet. Du har mulighed for at skifte mellem vores køkkener og således smage dig igennem vores mange herlige serveringer. Når du går til frokost med Jespers Torvekøkken som leverandør kan du vælge:  

  • Favoritkøkkenet hvor du får serveret det du har smagt før, det du ofte vælger på en restaurant, og det du godt kan lide at lave derhjemme. Vi laver det til jer, fordi populært mad giver smil på læben og glæde helt ned i maven.

 

  • Verdenskøkkenet hvor vi drager ud og besøger de forskellige verdenskøkkener og får nye smagsoplevelser. Her ser du tydeligt variationen, og vi er ikke bange for at udfordre dine smagsløg når vi tager dig på en velsmagende rejse.

 

  • Sund Fornuft køkkenet som er et mekka af sprudlende grøntsager, smagfulde krydderurter og spændende retter lavet med omtanke. Køkkenet har det økologiske bronze mærke, som dokumenter, at maden er 30-60% økologisk.

 

  • Cofoco køkkenet som er et køkken med kant, hvor du kan sætte tænderne i Cofocos signaturretter og egne råvarer. Cofoco er kendt for 14 restauranter i København og tager i dette køkken madvisionen videre til frokostbordet.

 

  • Luksusordningen som er vores flagskib med ekstra tid til kærlighed. Tid til at håndplukke de fineste blomster til salaten, til at kreere den smukkeste luksuskage og tid til at anrette frokosten, så øjnene allerede har tømt tallerkenen, inden gaflen når munden

 

  • Flexitarian ordningen som er til dig, der gerne vil have kød-frie dage i løbet af ugen. Dage, hvor du sparer på CO2 udledningen i produktionen af din frokostordning og dage hvor du forkæler din krop med lækre vegetariske lune retter. 

 

  • Vegetar som er et tilvalgskøkken, hvor du får en vegetarisk lun ret sammensat af vores dygtige kokke. Du får den nødvendige protein og en masse herlig energi.

 

  • Tilvalgskøkkener som tilbyder en serie af lune retter, hvor vi tager højde for de ønsker og behov du måtte have i relation til allergi, religion og overbevisning. Vi mener, at det er vigtigt, at alle får en herlig frokostoplevelse og at der er rum til at ønske sig noget andet til frokost end det vi lige umiddelbart tilbyder i de forskellige køkkener. Du kan således få en lun ret, som er vegetarisk, vegansk, glutenfri, laktosefri eller uden gris. 
 
 
Klik her for at udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os med et tilbud.

Vores priser starter ved 45,00 kr. ekskl. moms. alt efter, om I vil have ost eller kage flere gange om ugen flere forskellige valgmuligheder end vores tre forskellige slags pålæg osv.

I er meget velkomne til at prøve et eller flere af vores frokostkøkkener i en periode for at se om det er noget for jer, Prøveperioden er uden binding. 

Vi har et minimum på 8 kuverter i vores frokostordning. Hvis I i ferieperioder eller andet er færre, vil det altid være muligt at få sandwich eller smørrebrød ud i stedet for frokostordningen.


 

Underkategorier
  • Favoritkøkkenet
    FAVORITTERNES LEGEPLADS Vi har mange års erfaring som frokostleverandør og med erfaring kommer viden. Viden om vores kunders yndlingsretter, smage og hvad I over tid tager til jer som favoritter. Denne viden og erfaring er samlet i dette køkken, hvor favoritterne har sin legeplads. Her kommer jeres yndlingsmad i den grad til sin ret, hvor de populære råvarer og smage skinner igennem vores køkken både på den lune ret, pålægget og salater. Vi lytter til jeres skiftende behov. Derfor vil du også opleve at retter tilføjes, efterhånden som retter fra andre kulturer og lande adopteres og bliver til vores allesammens favoritretter.I dette køkken får du serveret det du har smagt før, det du ofte vælger på en restaurant, og det du godt kan lide at lave derhjemme. Vi laver det til jer, fordi populært mad giver smil på læben og glæde helt ned i maven. Klik her for at udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os snarest om tilbud på frokostordning til din virksomhed.Se ugens menu nedenfor og lad dig inspirere til din frokost.   FAVORITMENU UGE 9  Tallene på menuen er numrene på de 15 allergener. Allergene-listen kan du se nedenfor som PDF. MANDAG DET LUNESkinke-blomkålstærte (1 stk. pr. person), serveret med senneps-creme (1,2,6,11,15) DET GRØNNEKartoffelsalat vendt med creme fraiche, karse, kørvel, grov sennep, hakkede skalotter og ærter, toppet med fintsnittet purløg og semi-dry tomater (6,11)Fennikel salat med spinat, feta og figner, lys balsamico, olivenolie og sort peber (6,13)Dagens salatbuffet: Tomat, agurk, ærter, gulerødder, kerner og tomat/persille vinaigrette (13,15) TIL BRØDETFin skinkesalat med rødløg og purløg (2,6,11,13)Oksesalami med remoulade og cornichoner (2,6,11,13)Karrystegt nakkefilet med mangochutney (11,13) Hvis tilkøbt: Mortadella med persillepesto (9) Hvis tilkøbt: Kalvesteg med bagt rødløg og timian Hvis tilkøbt: Bondebrie og blåskimmel med knækbrød og syltede blommer (1,6,8,13) Dagens brød (1,2,6,8,9) TIRSDAG DET LUNESkiver af rosastegt kalv (1 stk. pr. person), serveret med ovnbagte rodfrugter hertil pasta vendt med pesto (1,2,6,9,10,15) DET GRØNNESpidskål vendt i tomat tapenade anrettet med basilikum, oliven, mozzarella og krydderurter (6,9,15)Salater med ananas, black-eyed beans, peberfrugt, ristet sesam og limedressing (7,8)Dagens salatbuffet: Cherry tomat, broccoli, rødbede, honningmelon, peanuts (4)  og yoghurt dressing med mynte og honning (6) TIL BRØDETWienersalat (2,6,11)Kalvefarsbrød med rødbedepickles (1,2,13)Hamburgerryg med spinatcreme (2,6,11,13,15) Hvis tilkøbt: Pate med grillet peber (1,2,6,11) Hvis tilkøbt: Gravad okselårtunge med rævesauce (11,13) Mix af oste med druer (6) Dagens brød (1,2,6,8,9) ONSDAG DET LUNETarteletter (3 stk. pr. person) med kylling i asparges (1,2,6,13) DET GRØNNEBagte græskar og spinat vendt i hasselnøddevinaigrette toppet med krydderurter (9,13)Pastaskruer vendt med skinke tern, hytteost, rødløg og persille (1,2,6)Dagens salatbuffet: Gulerødder, blomkål, grønne bønner, mix peberfrugt, majs snack og karry dressing (6) TIL BRØDETLet æggesalat med hytteost og urter (2,6,11,13)Roastbeef med remoulade og peberrod (2,6,11)Spegeskinke med ærtehummus (6,8,15) Hvis tilkøbt: Kartoffelfad med chili/tomatcreme (2,6,11,15) Hvis tilkøbt: Kyllingebryst med hasselnødde-mayonnaise (2,6,11,13) Hvis tilkøbt: Guldkastrup og rødkit med grissini og pesto (1,6,9,15) Hvis tilkøbt overraskelse: Knækbrød og creamcheese (1,2,6,8) Dagens brød (1,2,6,8,9) TORSDAG DET LUNEOvnbagt rødspætte bagt med citron gremolata, hvidvin og fløde i fad á 6 portioner, serveret med dildkogte kartofler (1,3,6,13,15) DET GRØNNEBlomkålsbuketter vendt med kapers, drueagurk, purløg og karsecreme (6,11)Grove salater og bagte rodfrugter med feta, druer, røgede cashewnødder, yoghurt og persille (6,9,10)Dagens salatbuffet: Ærter, gulerødder, blomkål, grøn peberfrugt, rosiner og dild-vinaigrette (13) TIL BRØDETGrøn hønsesalat med ærter, selleri og urter (2,6,11,13,15)Kalvebryst med sennepscreme (2,6,11,13,15)Rullesteg med rødkål og svesker (13) Hvis tilkøbt: Røget filet med peberrod/tyttebær creme (6) Hvis tilkøbt: Lammekølle med tzatziki (2,6,11,15) Hvis tilkøbt: Ostebørsens oste med chutney på peberfrugt (6,15) Æblekage med perlesukker, kanel og hasselnødder (1,2,6) Dagens brød (1,2,6,8,9) FREDAG DET LUNESpaghetti bolognese (1,2,6,10,13,15) DET GRØNNERatatouille salat af squash, auberginer, peberfrugt, løg og tomat, toppet med rucola og basilikumSorte linser og bagte gulerødder med parmesan, revet citron og olivenolie og urter (6)Dagens salatbuffet: Majs, broccoli, squash, feta (6), rød spidskål og hvidløgsdressing (6,15) TIL BRØDETRejesalat med suppehorn, asparges og dild (1,2,3,6,11)BBQ krydret svinekamfilet med BBQ sauce (6,11,13,15)Italiensk salami med olivenmix (11,15) Hvis tilkøbt: Pastrami med syltet rødløg (11,13) Hvis tilkøbt: Vegansk bønnepostej med peanuts (9) Hvis tilkøbt: Mix af oste med druer (6) Dagens brød (1,2,6,8,9) Se menuen som PDF FAVORITMENU UGE 8   Tallene på menuen er numrene på de 15 allergener. Allergene-listen kan du se nedenfor som PDF. MANDAG DET LUNEChili con carne af skært oksekød med bønner, majs, jalapenos og løg med smag af chokolade og kaffe, serveret med ris (1,6,10,15) DET GRØNNEBroccoli i spicy marinade med melon, agurk og kerner.Tomatsalat med brankede majs, persille, jalapenos, ristet hel spidskommen, yoghurt og knuste tortilla chips (6) Dagens salatbuffet: squash, majs, gulerødder, spidskål, sprøde kikærter og chili vinaigrette (13) TIL BRØDETSpicy tunsalat med chili, rød peber og tomat (2,3,6,11,13)Oksefarsbrød med feta og tomat (1,2,6,15)Mortadella med rucola og aioli (2,6,9,13,15)Hvis tilkøbt: Lomo med grillede artiskokkerHvis tilkøbt: Bresaola med bagt tomat og hvidløg (15) Hvis tilkøbt: Mix af oste med druer (6) Dagens brød (1,2,6,8,9) TIRSDAG DET LUNEMedaillon af svinekamfilet (1 stk. pr. person), serveret i ratatouille. Hertil kogt pasta (1,2,15) DET GRØNNEGrove salater anrettet med bagte jordskokker, rucola og appelsin, toppet med ristede græskarkernerBlomkål med pære, rosiner og ristede saltmandler vendt i sirup og citronsaft (9)Dagens salatbuffet: Peberfrugt, broccoli, cherrytomat, ærter, nødder (9) og purløgscreme (2,6,11,13)  TIL BRØDETFransk skinkesalat med  cornichoner og sød sennep (2,6,11,13)Roastbeef med remoulade og ristede løg (1,2,6,11,13)Kartoffelfad med sauce verde (2,6,11,13,15)Hvis tilkøbt: Ribbensteg med rødkål og svesker (13)Hvis tilkøbt: Dildsild med løg og kapers (3,11,13) Milde franske oste med tapenade af oliven og soltørrede tomater (6) Dagens brød (1,2,6,8,9) ONSDAG DET LUNEChicken tikka masala, serveret med kogte ris og linser (1,6,15) DET GRØNNEMormorsalat i syrnet fløde med karse og sennepskorn (6,11)Grønne bønner med urtevinaigrette, rødløgsringe, bacon og persille Dagens salatbuffet: Blomkål, rødbede, agurk, feta (6), rosiner og honning-lime dressing (13)  TIL BRØDETOrientalsk inspireret hønsesalat (2,6,7,9,11,13)Kalvebryst med rygeostecreme (2,6,11,13)Rullesteg med asier og ribs (13)Hvis tilkøbt: Pate med syltede rødløg (2,6,13)Hvis tilkøbt: Makrel i tomat med mayonnaise og citron (2,3,6,11,13)  Hvis tilkøbt: Brie og gouda med dadel-kompot (6) Hvis tilkøbt overraskelse: Småkager (1,2,4,6) Dagens brød (1,2,6,8,9) TORSDAG DET LUNESkiver af ribbensteg (2 stk. pr. person), serveret med hvide kartofler og skysauce (1,6,13,15) DET GRØNNERødkålssalat med grape, ristede hasselnødder og dressing på æblecider og brun farin (13)Salater med tomat, mango, mynte, ananas, edamame bønner og ristet sesam samt ketjap manis olie (7,8) Dagens salatbuffet: Agurk, cherrytomat, gulerødder, peberfrugt, peanuts (4) og hytteost rørt med skalotteløg, persille, sennep og yoghurt (6,11) TIL BRØDETÆggesalat med karry og karse (2,6,11)Krydret kalkunbryst med honningbagte rødderRullepølse med sky, løg og karse (11,13)Hvis tilkøbt: Serranoskinke med hummus (6,8,15)Hvis tilkøbt: Andebryst med waldorfsalat (2,6,11,13)  Hvis tilkøbt: Blandede oste med kiks og appelsinmarmelade (1,2,6) Fragilité med nougat creme (2,6,9) Dagens brød (1,2,6,8,9) FREDAG DET LUNESkiver af braiseret kalvecuvette (1 stk. pr. person) anrettet i vinterfrikassé med savoykål, gulerødder, pastinak og estragon, serveret med perlebyg (1,2,6,10,13) DET GRØNNESalat af revet squash og radicchio med soltørrede tranebær, citronmelisse og hakkede ristede valnødder (9)Bagte gulerødder, knoldselleri og honningbagte rødbeder anrettet med saltet feta, solsikkekerner og frilice salat(6,10,13) Dagens salatbuffet: Tomat, skinke, blomkål, agurk, croutons (1) og urtecreme (2,6,11,13,15)  TIL BRØDETSkaldyrsalat med asparges og dild (2,3,5,6,11,13, 14)Oksefilet med bearnaise-mayonnaise (2,6,11,13)Leverpostej med syltet rødbede (1,2,6,13)Hvis tilkøbt: Forloren hare med agurkesalat (1,2,6,13)Hvis tilkøbt: ½ æg med mayonnaise og krydderurter (2,6,11,13) Hvis tilkøbt: Oste med peberfrugt og blegselleri (6,10) Dagens brød (1,2,6,8,9) Se menuen som PDF Se allergene-listen i PDFSe menuer fra frokostordning i tidligere uger: Favoritmenu uge 4 Favoritmenu uge 5 Favoritmenu uge 6 Favoritmenu uge 7 Favoritmenu uge 3
  • Verdenskøkkenet
    EN SPÆNDENDE VERDEN Når vi dufter og smager krydderier som karry, spidskommen, chili, lime eller paprika flyver vores tanker ofte mod andre himmelstrøg. Varmen og farverne fra hele verden kan du smage i vores verdenskøkken.  Her ser du tydeligt variationen, og vi er ikke bange for at udfordre dine smagsløg når vi tager dig på en velsmagende rejse. Du bruger flere sanser, når du spiser og turen fra Danmark til Sydamerika videre til Asien bliver en oplevelse, hvor dine sanser fortæller dig hvor du er henne Klik her for at udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os snarest om tilbud på frokostordning til din virksomhed.Se ugens menu nedenfor og lad dig inspirere til din frokost.   VERDENSMENU UGE 9  Tallene på menuen er numrene på de 15 allergener. Allergene-listen kan du se nedenfor som PDF. MANDAG LUN RETPaella med kyllingelår, chorizo og rejer med smag af safran, hvidløg og persille (1 stk. pr. person) FYLDIGE SALATERKartoffelsalat vendt med creme fraiche, karse, kørvel, grov sennep, hakkede skalotter og ærter, toppet med fintsnittet purløg og semi-dry tomater (6,11)Fennikel salat med spinat, feta og figner, lys balsamico, olivenolie og sort peber (6,13)Dagens salatbuffet: Tomat, agurk, ærter, gulerødder, kerner og   tomat/persille vinaigrette (13,15) PÅLÆGFin skinkesalat med rødløg og purløg (2,6,11,13)Oksesalami med remoulade og cornichoner (2,6,11,13)Karrystegt nakkefilet med mangochutney (11,13) Hvis tilkøbt: Mortadella med persillepesto (9) Hvis tilkøbt: Kalvesteg med bagt rødløg og timian Hvis tilkøbt: Bondebrie og blåskimmel med knækbrød og syltede blommer(1,6,8,13) Dagens brød (1,2,6,8,9) TIRSDAG LUN RETTacos med chilistegt oksekød, bønner og majs toppet med spicy coleslaw FYLDIGE SALATERSpidskål vendt i tomat tapenade anrettet med basilikum, oliven, mozzarella og krydderurter (6,9,15)Salater med ananas, black-eyed beans, peberfrugt, ristet sesam og limedressing (7,8)Dagens salatbuffet: Cherry tomat, broccoli, rødbede, honningmelon, peanuts (4) og yoghurt-dressing med mynte og honning (6) PÅLÆGWienersalat (2,6,11)Kalvefarsbrød med rødbedepickles (1,2,13)Hamburgerryg med spinatcreme (2,6,11,13,15) Hvis tilkøbt: Pate med grillet peber (1,2,6,11) Hvis tilkøbt: Gravad okselårtunge med rævesauce (11,13) Mix af oste med druer (6) Dagens brød (1,2,6,8,9) ONSDAG LUN RETGræsk kalve farsbrød med oliven,  løg og svampe anrettet med pebersauce. Hertil ris FYLDIGE SALATERBagte græskar og spinat vendt i hasselnøddevinaigrette toppet med krydderurter (9,13)Pastaskruer vendt med skinke tern, hytteost, rødløg og persille (1,2,6)Dagens salatbuffet: Gulerødder, blomkål, grønne bønner, mix peberfrugt, majs snack og karry-dressing (6) PÅLÆGLet æggesalat med hytteost og urter (2,6,11,13)Roastbeef med remoulade og peberrod (2,6,11)Spegeskinke med ærtehummus (6,8,15) Hvis tilkøbt: Kartoffelfad med chili/tomatcreme (2,6,11,15) Hvis tilkøbt:  Kyllingebryst med hasselnødde-mayonnaise (2,6,11,13) Hvis tilkøbt: Guldkastrup og rødkit med grissini og pesto (1,6,9,15) Hvis tilkøbt overraskelse: Knækbrød og creamcheese (1,2,6,8) Dagens brød (1,2,6,8,9) TORSDAG LUN RETFransk inspireret svinekam med sennep, rosmarin og hvidløg stegt med knust peber. Hertil tomat-basilikum sauce og små ovnstegte kartofler FYLDIGE SALATERBlomkålsbuketter vendt med kapers, drueagurk, purløg og karsecreme (6,11)Grove salater og bagte rodfrugter med feta, druer, røgede cashewnødder, yoghurt og persille (6,9,10)Dagens salatbuffet: Ærter, gulerødder, blomkål, grøn peberfrugt, rosiner og  dild-vinaigrette (13) PÅLÆGGrøn hønsesalat med ærter, selleri og urter (2,6,11,13,15)Kalvebryst med sennepscreme (2,6,11,13,15)Rullesteg med rødkål og svesker (13) Hvis tilkøbt: Røget filet med peberrod/tyttebær creme (6) Hvis tilkøbt: Lammekølle med tzatziki (2,6,11,15) Hvis tilkøbt: Ostebørsens oste med chutney på peberfrugt (6,15) Æblekage med perlesukker, kanel og hasselnødder (1,2,6) Dagens brød (1,2,6,8,9) FREDAG LUN RETCoq au vin af bryst (1 stk. pr. person) med perleløg, rødvin, timian og hvidløg, serveret med kartofler (1,6,13,15) FYLDIGE SALATERRatatouille salat af squash, auberginer, peberfrugt, løg og tomat, toppet med rucola og basilikumSorte linser og bagte gulerødder med parmesan, revet citron og olivenolie og urter (6)Dagens salatbuffet: Majs, broccoli, squash, feta (6), rød spidskål og hvidløgsdressing (6,15) PÅLÆGRejesalat med suppehorn, asparges og dild (1,2,3,6,11)BBQ krydret svinekamfilet med BBQ sauce (6,11,13,15)Italiensk salami med olivenmix (11,15) Hvis tilkøbt: Pastrami med syltet rødløg (11,13) Hvis tilkøbt: Vegansk bønnepostej med peanuts (9) Hvis tilkøbt: Mix af oste med druer (6) Dagens brød (1,2,6,8,9)  Se menuen som PDF VERDENSMENU UGE 8  Tallene på menuen er numrene på de 15 allergener. Allergene-listen kan du se nedenfor som PDF. MANDAG LUN RETKylling a la "Puttanesca" med sauce af oliven, tomater og løg, serveret med pasta  FYLDIGE SALATERBroccoli i spicy marinade med melon, agurk og kernerTomatsalat med brankede majs, persille, jalapenos, ristet hel spidskommen, yoghurt og knuste tortilla chips (6) Dagens salatbuffet: Squash, majs, gulerødder, spidskål, sprøde kikærter og chili vinaigrette (13)  PÅLÆGSpicy tunsalat med chili, rød peber og tomat (2,3,6,11,13)Oksefarsbrød med feta og tomat (1,2,6,15)Mortadella med rucola og aioli (2,6,9,13,15)Hvis tilkøbt: Lomo med grillede artiskokkerHvis tilkøbt: Bresaola med bagt tomat og hvidløg (15)  Hvis tilkøbt: Mix af oste med druer (6) Dagens brød (1,2,6,8,9) TIRSDAG LUN RETÆggekage som på Fyn med stegt flæsk (2 stk. pr. person), tomater og purløg (2,6)  FYLDIGE SALATERGrove salater anrettet med bagte jordskokker, rucola og appelsin, toppet med ristede græskarkernerBlomkål med pære, rosiner og ristede saltmandler vendt i sirup og citronsaft (9) Dagens salatbuffet: Peberfrugt, broccoli, cherrytomat, ærter, nødder (9) og purløgscreme (2,6,11,13)  PÅLÆGFransk skinkesalat med cornichoner og sød sennep (2,6,11,13)Roastbeef med remoulade og ristede løg (1,2,6,11,13)Kartoffelfad med sauce verde (2,6,11,13,15)Hvis tilkøbt: Ribbensteg med rødkål og svesker (13)Hvis tilkøbt: Dildsild med løg og kapers (3,11,13) Milde franske oste med tapenade af oliven og soltørrede tomater (6) Dagens brød (1,2,6,8,9) ONSDAG LUN RETStykker af bagt torsk, serveret i piri piri sauce med grøntsager, serveret med nudler  FYLDIGE SALATERMormorsalat i syrnet fløde med karse og sennepskorn (6,11)Grønne bønner med urtevinaigrette, rødløgsringe, bacon og persille Dagens salatbuffet: Blomkål, rødbede, agurk, feta (6), rosiner og honning-lime dressing (13) PÅLÆGOrientalsk inspireret hønsesalat (2,6,7,9,11,13)Kalvebryst med rygeostecreme (2,6,11,13)Rullesteg med asier og ribs (13)Hvis tilkøbt: Pate med syltede rødløg (2,6,13)Hvis tilkøbt: Makrel i tomat med mayonnaise og citron (2,3,6,11,13)  Hvis tilkøbt: Brie og gouda med dadel-kompot (6) Hvis tilkøbt overraskelse: Småkager (1,2,4,6) Dagens brød (1,2,6,8,9) TORSDAG LUN RETAfrikansk gryde med oksekød, rodfrugter, bananer og chili samt Durban Curry. Med kogte ris og linser  FYLDIGE SALATERRødkålssalat med grape, ristede hasselnødder og dressing på æblecider og brun farin (13)Salater med tomat, mango, mynte, ananas, edamame bønner og ristet sesam samt ketjap manis olie (7,8) Dagens salatbuffet: Agurk, cherrytomat, gulerødder, peberfrugt, peanuts (4) og hytteost rørt med skalotteløg, persille, sennep og yoghurt (6,11)  PÅLÆGÆggesalat med karry og karse (2,6,11)Krydret kalkunbryst honningbagte rødderRullepølse med sky, løg og karse (11,13)Hvis tilkøbt: Serranoskinke med hummus (6,8,15)Hvis tilkøbt: Andebryst med waldorfsalat (2,6,11,13)  Hvis tilkøbt: Blandede oste med kiks og appelsinmarmelade (1,2,6) Fragilité med nougat creme (2,6,9) Dagens brød (1,2,6,8,9) FREDAG LUN RETAsiatisk kyllingeburger med sesambolle og spidskål i ingefær-chilli creme  FYLDIGE SALATERSalat af revet squash og radicchio med soltørrede tranebær, citronmelisse og hakkede ristede valnødder (9)Bagte gulerødder, knoldselleri og honningbagte rødbeder anrettet med saltet feta, solsikkekerner og frilice salat (6,10,13) Dagens salatbuffet: Tomat, skinke, blomkål, agurk, croutoner (1) og urtecreme (2,6,11,13,15)  PÅLÆGSkaldyrsalat med asparges og dild (2,3,5,6,11,13, 14)Oksefilet med bearnaise-mayonnaise (2,6,11,13)Leverpostej med syltet rødbede (1,2,6,13)Hvis tilkøbt: Forloren hare med agurkesalat (1,2,6,13)Hvis tilkøbt: ½ æg med mayonaise og krydderurter (2,6,11,13)  Hvis tilkøbt: Oste med peberfrugt og blegselleri (6,10) Dagens brød (1,2,6,8,9) Se menuen som PDF Se allergene-listen i PDF   Se menuer fra frokostordning i tidligere uger: Verdensmenu uge 4 Verdensmenu uge 5 Verdensmenu uge 6 Verdensmenu uge 7 Verdensmenu uge 3
  • Sund Fornuft køkkenet
    SUND FORNUFT Sundhed er at fylde maven med gode, friske råvarer, groet under åben himmel. Sundhed er økologi og bæredygtighed. Sundhed er når guleroden knækker med den helt rigtige lyd, når du sætter tænderne i den. Vores sunde frokostkøkken er et mekka af sprudlende grøntsager, smagfulde krydderurter og spændende retter lavet med omtanke.  Køkkenet har det økologiske bronze mærke, som dokumenter, at maden er 30-60% økologisk. Det sætter store krav til vores indkøb, og vi sætter en ære i at leve op til disse krav, fordi du som kunde kan mærke en forskel, når du går til frokost. Det giver mere energi og en gladere mave, i dag og i morgen – det er sund fornuft.  Klik her for at udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os snarest om tilbud på frokostordning til din virksomhed.Se ugens menu nedenfor og lad dig inspirere til din frokost.    SUND FORNUFT UGE 9  Tallene på menuen er numrene på de 15 allergener. Allergene-listen kan du se nedenfor som PDF. MANDAG Dagens lune ret Boeuf Bourgignon med perleløg, champignon, rødvin og bacon. Hertil kartoffelmos (6,10,13,15) Dagens grønt Salat af revet rødbede vendt med dressing på honning og æblecider-eddike toppet med tørrede frugter og citronmelisse (13) Blomkålsbuketter på bund af rød og grøn hjertesalat med kapers, croutoner og persillevinaigrette (1,13) Dagens salatbuffet: Tomat, agurk, ærter, gulerødder og tomat/persille vinaigrette (13,15) Dagens charcuteritallerken Kyllingesalat med asparges, champignons, bagt gulerod og karse (2,6,11,13,15) Kogt hamburgerryg serveret med ærtespread og skovsyre (6,15) Leverpostej med syltede grove agurker (1,2,6,13) Hvis tilkøbt: Oksebryst med peberrod, rødløg og æble Hvis tilkøbt: Bondebrie og blåskimmel med knækbrød og syltede blommer(1,6,8,13) Dagens brød (1,2,6,8,9) TIRSDAG Dagens lune ret Boller af kalv og flæsk (2 stk. pr. person) i sellericreme. Hertil ris med sorte linser og persille (1,2,6,10,15) Dagens grøntOvnbagte selleri i grove stykker anrettet med yoghurt, ristet spidskommen, sprøde kikærter og mynte (6,10)Broccoli vendt med syltede grøntsager og chili (13)Dagens salatbuffet: Cherry tomat, rødbede, honningmelon, blomkål og yoghurt-dressing med mynte og honning (6) Dagens charcuteritallerken Æggesalat rørt med karry, løg, æbler og blomkål (2,6,11,13) Kyllingepate med ristede svampe (1,2,6,11) Krosalami med remoulade og ristede løg (1,2,6,11,13) Hvis tilkøbt: Tomatfad med hummus og græskar kerner (6,8,15) Mix af oste med druer (6) Dagens brød (1,2,6,8,9) ONSDAG Dagens lune ret JTK Burger (1 stk. pr. person) med cheddar, icebergsalat med persille og rødløg samt hjemmelavet chiliketchup (1,6,8,15) Dagens grønt Pasta penne vendt i ranch dressing anrettet med majs, rødløgsringe og krydderurter (1,2,6,11,13,15) Grønne salater anrettet med purløgsvinaigrette, tern af peberfrugt, tern af agurk, tomat, persille og sprød bacon (13) Dagens salatbuffet: Gulerødder, grønne bønner, mix peberfrugt, majs snac og karrydressing (6) Dagens charcuteritallerken Torskerilette  med rødløg, æbler og urter (2,3,6,11,13) Flæskesteg med rødkål (13) Pastrami med bagte gulerødder (11) Hvis tilkøbt: Kogte æg med mayonnaise og karse (2,6,11,13) Hvis tilkøbt: Guldkastrup og rødkit med grissini og pesto (1,6,9,15) Hvis tilkøbt overraskelse: Knækbrød med creamcheese (1,2,6,8) Dagens brød (1,2,6,8,9) TORSDAG Dagens lune ret Kalkun overlår med soya sauce og grøntsager. Hertil nudler med sesam (1,2,7,8,10,15) Dagens grønt Spidskål vendt med avocado-creme og lime toppet med chili flakes, ristet sesam, edamame bønner og koriander (6,7,8) Tomatsalat med ketjap manis anrettet med mango, spirer, ristede peanuts og cashewnødder (4,7,9) Dagens salatbuffet: Gulerødder, blomkål, grøn peberfrugt, rosiner og dild-vinaigrette (13) Dagens charcuteritallerken Rørt tun med sesam, ærter, porre, gulerødder og rødløg Skinke med italiensk salat (2,6,11,13) Stegt svinemørbrad med æble/løg kompot (13) Hvis tilkøbt: Kalvebryst med chilisyltede agurker (13) Hvis tilkøbt: Ostebørsens oste med chutney på peberfrugt (6,15) Æblekage med perlesukker, kanel og hasselnødder (1,2,6) Dagens brød (1,2,6,8,9) FREDAG Dagens lune ret Kalvekød stegt i 18 timer med bønner, glaserede perleløg og kold sauce med rødløg og persille. Hertil ovnbagte kartofler (6,13,15) Dagens grøntBlomkålsbuketter vendt med kapers, drueagurk, purløg og karsecreme (6,11)Grove salater og bagte rodfrugter med feta, druer, røgede cashewnødder, yoghurt og persille (6,9,10)Dagens salatbuffet: Majs, broccoli, squash, feta (6) og hvidløgsdressing (6,15)  Dagens charcuteritallerken pølsesalat med kartofler, løg, paprika og purløg (1,2,6,11,13) Okseculotte med pickles (11,13) Lomo med urte-aioli (2,6,13,15) Hvis tilkøbt: Sildesalat med rødbeder, æbler og æg (2,6,11,13) Hvis tilkøbt: Mix af oste med druer (6) Dagens brød (1,2,6,8,9)  Se menuen som PDF SUND FORNUFT UGE 8 Tallene på menuen er numrene på de 15 allergener. Allergene-listen kan du se nedenfor som PDF. MANDAG Dagens lune ret Svinekamfilet marineret i chili og honning (1 stk. pr. person) med tomat- /peberfrugt salsa. Serveret med kogte ris Dagens grønt Salat af baby spinat, lynstegte svampe og bagt knoldselleri (10) vendt med krydderurter Rød salat Dagens salatbuffet: Mix salat, radicchio, squash, majs, gulerødder, sprøde kikærter  og chili-vinaigrette (13) Dagens charcuteritallerken Rørt torskerogn med hytteost (2,3,6,11,13) Dyrlægens natmad (1,2,6) Æggekage med bacon og karse-mayonnaise (2,6,11,13)Hvis tilkøbt: Frikadeller af okse med surt (1,2,6,13) Hvis tilkøbt: Mix af oste med druer (6) Dagens brød (1,2,6,8,9) TIRSDAG Dagens lune ret Oksekød braiseret i pærecider (1 stk. pr. person), serveret i peberrods-creme (1,2,6,11,13,15). Hertil kogte kartofler vendt med persille, havsalt og smør (6) Dagens grønt Marineret pasta salat med radise, ærter og persille (1,2,13) Agurker og avocado som salat med hørfrø, toppet med bulls blood Dagens salatbuffet: Babyspinat, hjertesalat, peberfrugt, broccoli, ærter, nødder (9) og purløgscreme (2,6,11,13) Dagens charcuteritallerken Hønsesalat med bacon, ananas og urter (2,6,11,13) Nakkefilet med hyben og brøndkarse Pastrami (11,15) med balsamico-syltede perleløg (13)Hvis tilkøbt: Kogte æg med urtemayonnaise (2,6,11,13) Milde franske oste med tapenade af oliven og soltørrede tomater (6) Dagens brød (1,2,6,8,9) ONSDAG Dagens lune ret Skiver af rosastegt kalvecuvette (1 stk. pr. person) anrettet med ovnbagte jordskokker vendt med hasselnøddeflager (9,15). Hertil perlebyg med dild-olie (1,15) Dagens grønt Rodslaw (2,6,10,11,13) Fennikel-salat med grov sennep og rucola (11,13) Dagens salatbuffet: Rucola, lollo bionda, blomkål, rødbede, agurk, rosiner og honning-lime dressing (13) Dagens charcuteritallerken Tunsalat med bagte tomater, kørvel og kapers (2,3,6,11,13) Kartoffelfad med mayonnaise og purløg (2,6,11) Røget svinemørbrad med rucola og karamelliseret rødbedeHvis tilkøbt: Skiver af kamfilet med bagt græskar (15) Hvis tilkøbt: Brie og gouda med dadel-kompot (6) Hvis tilkøbt overraskelse: Småkager (1,2,4,6) Dagens brød (1,2,6,8,9) TORSDAG Dagens lune ret Italienske kødboller af hakket kalv og flæsk, rørt med parmesan, rasp og persille (2 stk. pr. person) i kraftig tomatjus, serveret med spaghetti  (1,2,6,10,13,15) Dagens grønt Grønkål med friske æbler og valnødde- pesto (6,9,13,15) Tomat salat med basilikum, solsikkekerner, grøn peber, olivenolie og balsamico (13) Dagens salatbuffet: Raddichio, feldsalat, agurk, cherrytomat, gulerødder, peberfrugt og hytteost rørt med skalotteløg, persille, sennep og yoghurt (6,11) Dagens charcuteritallerken Bagt mørksej og rejer vendt med creme fraiche, rygeost, grov sennep og purløg anrettet med frisee og sprødt rugbrød (1,3,5,6,11) Roastbeef med stegte løg (1) Krosalami med rødløgs-pickles (11,13)Hvis tilkøbt: Kyllingeterrin med syltede urter (1,2,6,13) Hvis tilkøbt: Blandede oste med kiks og appelsinmarmelade (1,2,6) Fragilité med nougatcreme (2,6,9) Dagens brød (1,2,6,8,9) FREDAG Dagens lune ret Skindstegt kyllingebryst (1 stk. pr. person), serveret med estragon sky. Hertil pommes anna (1,6,10,13,15) Dagens grønt Bagt rødbede med plukket gedeost (6) og græskarkerner Spelt med bagt græskar, yoghurt og karse (1,6) Dagens salatbuffet: Mizuna, iceberg, tomat, skinke, broccoli, agurk og urtecreme (2,6,11,13,15) Dagens charcuteritallerken Skinkesalat med blomkål, drueagurk, sennep og rødløg (2,6,11,13) Oksefrikadelle (1,2,6) med gulerods-tzatziki (13,15) Skiver af rosastegt kalv med løg-marmelade (13)Hvis tilkøbt: Rimmet laks med saltet agurk og grøn olie (3) Hvis tilkøbt: Oste med peberfrugt og blegselleri (6,10) Dagens brød (1,2,6,8,9) Se menuen som PDF Se allergene-listen som PDF     Se menuer fra frokostordning i tidligere uger: Sund Fornuft menu uge 7 Sund Fornuft menu uge 6 Sund Fornuft menu uge 5 Sund Fornuft menu uge 4 Sund Fornuft menu uge 3  
  • COFOCO
    COFOCO KØKKENET Cofoco er med 14 restauranter i København kendt for deres vision om høj kvalitet til en overkommelig pris. Nu tages visionen videre til frokostkøkkenet, hvor du kan sætte tænderne i nogle af Cofocos signaturretter og egne råvarer.  Gennem Jespers Torvekøkken kan du nu få Cofoco til frokost. Klik her for at udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os snarest om tilbud på frokostordning til din virksomhed.Se ugens menu nedenfor og lad dig inspirere til din frokost.   COFOCOMENU UGE 9  Tallene på menuen er numrene på de 15 allergener. Allergene-listen kan du se nedenfor som PDF. MANDAG Dagens lune ret Karrymarineret svinekamfilet (1 stk. pr. person) i rød kokos-karry sauce med kogte basmati ris og ananas-chutney (1,6,13,15) Fyldige salater Hvidkål vendt med chili,  springløg og ingefær, toppet med koriander, bønnespirer, edamame bønner og kokoschips (7,15) Broccoli med syltede radiser, sesam og dressing lavet på østerssauce, soya og jordnøddeolie, toppet med basilikum (1,3,5,7) Dagens salatbuffet: Tomat, ærter, spidskål, gul peber, gulerødder og sweet and sour dressing (7,15) Tapasanretning Soya-gravad laks med ærtespread og sesam (3,7,8,13,15) Kolde anretninger Fiskesalat med edamame bønner og radiser (2,3,6,7,11,13) Kogte æg med chili-mayonnaise og karse (2,6,11,15) Hvis tilkøbt: Kyllingefrikadeller med peanutbutter-creme (1,2,4,6) Hvis tilkøbt: 2 slags ost med peberfrugt (6) Dagens brød (1,2,6,8,9) TIRSDAG Dagens lune ret Pulled kalkun som burger (1 stk. pr. person), serveret med karryristede kartofler og sesam-mayonnaise (1,2,6,8,11,15) Fyldige salater Rød coleslaw (2,6,11) Grønne bønner med syltede græskar, purløg og revet saltet ost (6,13) Dagens salatbuffet: Broccoli, ananas, gulerødder, feta (6), peanuts (4) og ceasar dressing (2,6,11,15) Tapasanretning Terrin af okse med syltede courgetter  (11,13,15) Kolde anretninger Hønsesalat med drueagurk og sennep, toppet med rødløg og urter (2,6,11) Oksebryst med peberrodscreme (6,13) Hvis tilkøbt: Kamfilet med basilikumspesto (6,9,15) Franske oste med knækbrød  (1,2,6,9) Dagens brød (1,2,6,8,9) ONSDAG Dagens lune ret Braiseret okse (1 stk. pr. person) med rødvinssauce, serveret med brændt persillerod og bagte løg med smag af timian og hvidløg. Hertil klassisk pasta farfalle (1,2,6,10,13,15) Fyldige salater Klassisk tomatsalat med mozzarella, pinjekerner, balsamisk eddike og olivenolie, toppet med basilikum (6,13) Hjertesalat, croutoner, persille og bagt rødløg med dressing lavet på mayonnaise og hvidløg (1,2,6,13,15) Dagens salatbuffet: Agurk, tomat, blomkål, majs, rosiner og italiensk vinaigrette (13,15) Tapasanretning Kalv med syltet rødbede og saltet ost (6,11,13) Kolde anretninger Tuncreme med bagte peberfrugter (2,3,6,11) Skiver af landskinke med  pesto og oliven (6,9,15) Hvis tilkøbt: Italiensk salami med brankede løg Hvis tilkøbt: Italienske oste med tapenade (6,15) Dagens brød (1,2,6,8,9) TORSDAG Dagens lune ret Små oksefrikadeller i tagine (2 stk. pr. person) med couscous og tørrede frugter (1,2,6,10,11,13,15) Fyldige salater Salat af fennikel med dukkah, granatæble og appelsin (8,9) Salater med syltede squash og urter Dagens salatbuffet: Rødbede, gulerod, squash, spidskål, kerner og mynteyoghurt (6) Tapasanretning Friteret brød med baba ganoush. ”Spicy" (6,8,15) Kolde anretninger Æggesalat rørt på karry og purløg (2,6,11) Citronstegt kyllingebryst med syrnet creme på naturel ost, rørt med persille (6,15) Hvis tilkøbt: Tomatfad med hummus og syltede grønne chili (8) Hvis tilkøbt: Oversøisk ost med gode oliven (6) Æblekage med perlesukker, kanel og hasselnødder (1,2,6) Dagens brød (1,2,6,8,9) FREDAG Dagens lune ret Kyllinge-gullash med tern af gulerødder, tomat, kommen og løg, serveret med cremet kartoffel mos (2,6,10,11,15) Fyldige salater Salat af  pastabånd vendt med grillede løg, peberfrugter, springløg, rejer, dild og oliven olie (1,2,5) Torvets salater med sukkervendte rabarber, æbler, persille og mandler (9) Dagens salatbuffet: Agurk, rød peberfrugt, bønner, couscous (1), tørrede frugter og senneps-vinaigrette (11,13) Tapasanretning Røget svinemørbrad med æblecreme, peberrod og karse (6,11) Kolde anretninger Skinkesalat med rødløg og kartoffel (2,6,11,13) Kalvebryst med kapers, rucola, parmesan og soltørrede tomater (6) Hvis tilkøbt: Kyllingerulle med karrycreme (1,2,6,11,13) Hvis tilkøbt: 3 slags blandede oste med hybenkompot (6) Dagens brød (1,2,6,8,9) Se menuen som PDFCOFOCOMENU UGE 8 Tallene på menuen er numrene på de 15 allergener. Allergene-listen kan du se nedenfor som PDF.  MANDAG Dagens lune ret Chili con pollo med ris (1,6,10,15) Fyldige salater Salat af majs med spinat og mild chili Kålsalat med tomat og avocado (6) Dagens salatbuffet: Tomat, gulerod, broccoli, skinke, hytteost (6) og hot chili sauce (13) Tapasanretning Quesadilla med spicy salsa (1,6,13) Kolde anretninger Rillette af mørksej med varme krydderier og urter (2,3,6,11,13,15) Chilisalami med syltet peberfrugt (13)Hvis tilkøbt: Gravad okseinderlår med hvidløgscreme (2,6,11,15)Hvis tilkøbt: Kyllingefarsbrød med tomat og timian (1,2,6,15) Hvis tilkøbt: 3 slags ost med tørrede figner og honning (6) Dagens brød (1,2,6,8,9) TIRSDAG Dagens lune ret Oksesteg i timiansky med ristede kartofler og stegte gulerødder (1,6,10,15) Fyldige salater Blomkålssalat med ristede kerner og urtedressing (6) Bagt rødbede med grov sennep og grønne bønner (11) Dagens salatbuffet: Agurk, majs, peberfrugt, blomkål, croutoner (1) og creme fraiche dressing (6) Tapasanretning Hjemmerøget laks (3) med citroncreme (2,6,11), frisee, purløg og sprødt rugbrød (1,9) Kolde anretninger Æggesalat med grov sennep og persille (2,11) Jagtpølse med remoulade og ristede løg (1,2,6,11,13)Hvis tilkøbt: Leverpostej med bacon (1,2,6)Hvis tilkøbt: Kalverullepølse med asier (13)  Brie med æblekompot (6) Dagens brød (1,2,6,8,9) ONSDAG Dagens lune ret Lam i kokos/ karry og tomat med safran ris (1,6,15) Fyldige salater Kikkærtesalat med rosenkål, citron og koriander Stegt aubergine med tahin dressing og springløg (6,8) Dagens salatbuffet: Gulerod, peberfrugt, spidskål, squash, rosiner og mynte-yoghurt (6) Tapasanretning Bagt græskar med spidskommen, chili og yoghurt naturel (6) Kolde anretninger Orientalsk inspireret hønsesalat (2,6,11,13) Krydret nakkekam med mango chutney (13)Hvis tilkøbt: Kikærtefrikadeller med frisk tomatsalsa (2,8,15)Hvis tilkøbt: Dampet torsk med chili-marinerede rosiner (3)  Hvis tilkøbt: Hård ost med druer (6) Dagens brød (1,2,6,8,9) TORSDAG Dagens lune ret Fiskefilet florentine med dampede kartofler (1,2,3,6) Fyldige salater Salat a la nicoise med oliven, tomat, kartoffel og æg (2) Salat af agurk, grønne bønner, blomkål og estragon-creme (6) Dagens salatbuffet: Broccoli, tomat, ærter, gul peberfrugt, spirer (7) og urte-vinaigrette (13) Tapasanretning Sprød løgtærte med tomat, timian og comté (1,2,6) Kolde anretninger Fin skinkesalat med blandede løg (2,6,11) Peberpaté med cornichoner (1,2,6,11,13,15)Hvis tilkøbt: Oksesalami med syltede løg (1,13)Hvis tilkøbt: Kalkunbryst med paprika og tomat-mayonnaise (2,6,11,15)  Hvis tilkøbt: Franske oste med oliven (6) Fragilité med nougatcreme (2,6,9) Dagens brød (1,2,6,8,9) FREDAG Dagens lune ret Okse frikadeller (2 stk. pr. person) med kold pastasalat vendt med estragon, spidskål og bagte cherrytomater (1,2,6,15) Fyldige salater 90´salat: Iceberg, ærter, majs, tomat og agurk Lollo rosa med rosiner og revet gulerod Dagens salatbuffet: Rødbede, ananas, agurk, cherrytomat, ristet kokos og hvidløgs dressing (6,15) Tapasanretning Terrin af svinebov, serveret med syltede stikkelsbær og brøndkarse Kolde anretninger Rørt torskerogn med hytteost (3,6) og dild Ribbensteg med æble-/pærekompotHvis tilkøbt: Kalvecuvette med peberrod og ærteskudHvis tilkøbt: Fiskefilet med remoulade og citron (1,2,3,6,11,13)  Hvis tilkøbt: Danske oste med kiks (1,6) Dagens brød (1,2,6,8,9) Se menuen som PDF Se allergene-listen i PDF Se menuen fra tidligere uger: COFOCO menu uge 7 COFOCO menu uge 6 COFOCO menu uge 5 COFOCO menu uge 4 COFOCO menu uge 3  
  • Vegetarordning
    VEGETARORDNINGEN Her efterlever vi kravene til en  vegetarisk livsstil. Vores vegetarkokke kræser om retterne og bruger råvarer, som tilfører den nødvendige protein. Klik her for at udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os snarest om tilbud på frokostordning til din virksomhed.Se ugens menu nedenfor og lad dig inspirere til din frokost.   VEGETARMENU UGE 9  Tallene på menuen er numrene på de 15 allergener. Allergene-listen kan du se nedenfor som PDF. MANDAG Jordskokkesuppe med smag af æbler og timian. Hertil selleri chips og brød (1,6,10,15) TIRSDAG Svampe/nøddepate med ovnstegte kartofler og syltede skalotteløg (2,6,9,13,15) ONSDAG Kofta af linser og løg, serveret med tomatsalat, hummus og pitabrød (1,2,6,9,15) TORSDAG Boller i karry - veggie style. Serveret med ris (1,2,6,11,15) FREDAG Stegte nudler med æg og grønt, toppet med mango og peanuts (1,2,4,6,7,15) Se menuen som PDF VEGETARMENU UGE 8 Tallene på menuen er numrene på de 15 allergener. Allergene-listen kan du se nedenfor som PDF. MANDAG Butterdejsindbagte svampe med spinat, valnødder og ost, serveret med bagt ratatouille (1,2,6,15)TIRSDAG Bagt selleripizza med syltede svampe, rosmarin, bagt tomat og feta (6,10,13)ONSDAG Rød karry gryde med limabønner, tomat og selleri, serveret med ris (10,15)   TORSDAG Kikærtefrikadeller med fladbrød, serveret med salat af spinat, syltede rødløg, persille og kerner. Hertil cremet yoghurt med smag af chili og mynte (1,2,6,13,15)FREDAG Vegetariske tacos med linsefyld og guacamole (6,15) Se menuen som PDF  Se allergene-listen som PDF   Se menuer fra frokostordning i tidligere uger: Vegetarordning uge 5 Vegetarordning uge 4 Vegetarordning uge 6 Vegetarordning uge 7 Vegetarordning uge 3 
  • Luksus ordningen
    JESPERS LUKSUS Luksusordningen er vores flagskib, hvor vi har tid til kærlighed. Tid til at håndplukke de fineste blomster til salaten, til at kreere den smukkeste luksuskage og tid til at anrette frokosten, så øjnene allerede har tømt tallerkenen, inden gaflen når munden.  Dette frokostkøkken er til jer, der ønsker en ordning, hvor vi virkelig har kræset for detaljerne og variationen er særlig stor. Forkæl dine frokostgæster med vores luksusordning og oplev et større udvalg af lækre retter, som er lavet på vores store kærlighed til mad. Klik her for at udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os snarest om tilbud på frokostordning til din virksomhed. Du kan også ringe til os på tlf. 7022 8212.   LUKSUSMENU UGE 9   Tallene på menuen er numrene på de 15 allergener. Allergene-listen kan du se nedenfor som PDF. MANDAG Dagens lune ret Boeuf Bourgignon med perleløg, champignon, rødvin og bacon. Hertil kartoffelmos (6,10,13,15) SupplementretSkinke-blomkålstærte (1 stk. pr. person), serveret med senneps-creme (1,2,6,11,15) Fyldige salaterKartoffelsalat vendt med creme fraiche, karse, kørvel, grov sennep, hakkede skalotter og ærter toppet med fintsnittet purløg og semi-dry tomater (6,11)Fennikel salat med spinat, feta og figner, lys balsamico, olivenolie og sort peber (6,13)Salat af tomat, agurk, ærter, gulerødder og kerner  Dagens pålæg og pålægssalater Fin skinkesalat med rødløg og purløg (2,6,11,13) Oksesalami med remoulade og cornichons (2,6,11,13) Karrystegt nakkefilet med mangochutney (11,13) Mortadella med persillepesto (9) Bondebrie og blåskimmel med knækbrød og syltede blommer(1,6,8,13) Grøntsnacks med tomat/persille vinaigrette (13,15) Friskbagt rugbrød og madbrød (1,2,6,8,9) TIRSDAG Dagens lune ret Tacos med chilistegt oksekød, bønner og majs toppet med spicy coleslaw SupplementretSkiver af rosastegt kalv med spicy krydderier, serveret med sesamdip tilsmagt koriander (6,8,15) Fyldige salaterSpidskål vendt i tomat tapenade anrettet med basilikum, oliven, mozzarella og krydderurter (6,9,15)Salater med ananas, black-eyed beans, peberfrugt, ristet sesam og limedressing (7,8)Blandet salat med cherry tomat, broccoli, rødbede, honningmelon og peanuts (4) Dagens pålæg og pålægssalaterWienersalat (2,6,11)Kalvefarsbrød med rødbedepickles (1,2,13)Hamburgerryg med spinatcreme (2,6,11,13,15)Pate med grillet peber (1,2,6,11) Mix af oste med druer (6) Grøntstænger med yoghurt-dressing med mynte og honning (6) Friskbagt rugbrød og madbrød (1,2,6,8,9) ONSDAG Dagens lune ret Tarteletter (3 stk. pr. person) med kylling i asparges (1,2,6,13) SupplementretGræsk kalve farsbrød med oliven, løg og svampe anrettet med feta og soltørrede tomater (1,2,6,15) Fyldige salaterBagte græskar og spinat vendt i hasselnøddevinaigrette toppet med krydderurter (9,13)Pastaskruer vendt med skinke tern, hytteost, rødløg og persille (1,2,6)Salat af gulerødder, blomkål, grønne bønner, mix peberfrugt og majs snack Dagens pålæg og pålægssalaterLet æggesalat med hytteost og urter (2,6,11,13)Roastbeef med remoulade og peberrod (2,6,11)Spegeskinke med ærtehummus (6,8,15)Kartoffelfad med chili/tomatcreme (2,6,11,15) Guldkastrup og rødkit med grissini og pesto (1,6,9,15) Grøntbuketter med karry dressing (6) Friskbagt rugbrød og madbrød (1,2,6,8,9) TORSDAG Dagens lune ret Ovnbagt rødspætte bagt med citron gremolata, hvidvin og fløde i fad á 6 portioner, serveret med dildkogte kartofler (1,3,6,13,15)  Supplementret Fransk inspireret svinekam med sennep, rosmarin og hvidløg stegt med knust peber, hertil tomat basilikum sauce og små ovnstegte kartofler  Fyldige salater Blomkålsbuketter vendt med kapers, drueagurk, purløg og karsecreme (6,11) Grove salater og bagte rodfrugter med feta, druer, røgede cashewnødder, yoghurt og persille (6,9,10) Mix af ærter, gulerødder, blomkål, grøn peberfrugt og rosiner Dagens pålæg og pålægssalaterGrøn hønsesalat med ærter, selleri og urter (2,6,11,13,15)Kalvebryst med sennepscreme (2,6,11,13,15)Rullesteg med rødkål og svesker (13)Røget filet med peberrod/tyttebær creme (6) Ostebørsens oste med chutney på peberfrugt (6,15) Grøntstænger med dild vinaigrette (13) Tiramisu (1,2,6,9,13)  Friskbagt rugbrød og madbrød (1,2,6,8,9) FREDAG Dagens lune ret Spaghetti bolognese (1,2,6,10,13,15) SupplementretKalvekød stegt i 18 timer med bønner og glaserede perleløg Fyldige salater Ratatouille salat af squash, auberginer, peberfrugt, løg og tomat, toppet med rucola og basilikum Sorte linser og bagte gulerødder med parmesan, revet citron og olivenolie og urter (6) Blandet salat af majs, broccoli, squash, feta (6) og rød spidskål Dagens pålæg og pålægssalaterRejesalat med suppehorn, asparges og dild (1,2,3,6,11)BBQ krydret svinekamfilet med BBQ sauce (6,11,13,15)Italiensk salami med olivenmix (11,15)Pastrami med syltet rødløg (11,13) Mix af oste med druer (6) Grøntsnacks med hvidløgsdressing (6,15) Friskbagt rugbrød og madbrød (1,2,6,8,9) Se menuen som PDF LUKSUSMENU UGE 8  Tallene på menuen er numrene på de 15 allergener. Allergene-listen kan du se nedenfor som PDF. MANDAG Dagens lune ret Chili con carne af skært oksekød med bønner, majs, jalapenos og løg med smag af chokolade og kaffe, serveret med ris (1,6,10,15) Supplementret Krydrede hotwings med urter (11,15) Fyldige salater Broccoli i spicy marinade med melon, agurk og kerner Tomat salat med brankede majs, persille, jalapenos, ristet hel spidskommen, yoghurt og knuste tortilla chips (6) Squash, majs, gulerødder, spidskål og sprøde kikærter som salat Dagens pålæg og pålægssalater Spicy tunsalat med chili, rød peber og tomat (2,3,6,11,13) Oksefarsbrød med feta og tomat (1,2,6,15) Mortadella med rucola og aioli (2,6,9,13,15) Lomo med grillede artiskokker Mix af oste med druer (6) Grøntsnacks med chili vinaigrette (13) Friskbagt rugbrød og madbrød (1,2,6,8,9) TIRSDAG Dagens lune ret Medaillon af svinekamfilet (1 stk. pr. person), serveret i ratatouille. Hertil kogt pasta (1,2,15) Supplementret Æggekage med bagte tomater og ristet bacon toppet med purløg Fyldige salater Grove salater anrettet med bagte jordskokker, rucola og appelsin, toppet med ristede græskarkerner Blomkål med pære, rosiner og ristede saltmandler vendt i sirup og citronsaft (9) Salat af peberfrugt, broccoli, cherry tomat, ærter, nødder (9) Dagens pålæg og pålægssalater Fransk skinkesalat med cornichoner og sød sennep (2,6,11,13) Roastbeef med remoulade og ristede løg (1,2,6,11,13) Kartoffelfad med sauce verde (2,6,11,13,15) Ribbensteg med rødkål og svesker (13) Milde franske oste med tapenade af oliven og soltørrede tomater (6) Grøntstænger med purløgscreme (2,6,11,13) Friskbagt rugbrød og madbrød (1,2,6,8,9) ONSDAG Dagens lune ret Chicken tikka masala, serveret med kogte ris og linser (1,6,15) Supplementret Stykker af bagt torsk serveret i piri piri sauce med grøntsager Fyldige salater Mormorsalat i syrnet fløde med karse og sennepskorn (6,11) Grønne bønner med urtevinaigrette, rødløgsringe, bacon og persille Tern af blomkål, rødbede, agurk og feta, toppet med rosiner (6) Dagens pålæg og pålægssalater Orientalsk inspireret hønsesalat (2,6,7,9,11,13) Kalvebryst med rygeostecreme (2,6,11,13) Rullesteg med asier og ribs (13) Pate med syltede rødløg (2,6,13) Brie og gouda med dadel-kompot (6) Grøntstænger med honning-lime dressing (13) Friskbagt rugbrød og madbrød (1,2,6,8,9) TORSDAG Dagens lune ret Skiver af ribbensteg (2 stk. pr. person), serveret med hvide kartofler og skysauce (1,6,13,15) Supplementret Italienske frikadeller af hakket kalv og flæsk rørt med parmesan, rasp og persille (2 stk. pr. person) (1,2,6,15) Fyldige salater Rødkålssalat med grape, ristede hasselnødder og dressing på æblecider og brun farin (13) Salater med tomat, mango, mynte, ananas, edamame bønner og ristet sesam samt ketjap manis olie (7,8) Råkost af gulerødder toppet med agurk, cherrytomat, peberfrugt og peanuts (4) Dagens pålæg og pålægssalater Æggesalat med karry og karse (2,6,11) Krydret kalkunbryst med honningbagte rødder Rullepølse med sky, løg og karse (11,13) Serranoskinke med hummus (6,8,15) Blandede oste med kiks og appelsinmarmelade (1,2,6) Grøntsnacks med hytteost rørt med skalotteløg, persille, sennep og yoghurt (6,11) Fragilité med nougat creme (2,6,9) Friskbagt rugbrød og madbrød (1,2,6,8,9) FREDAG Dagens lune ret Skiver af braiseret kalvecuvette (1 stk. pr. person) anrettet i vinterfrikassé med savoykål, gulerødder, pastinak og estragon, serveret med perlebyg (1,2,6,10,13) Supplementret Skindstegt kyllingebryst (1 stk. pr. person), serveret med bagte pastinakker (15) Fyldige salater Salat af revet squash og radicchio med soltørrede tranebær, citronmelisse og hakkede ristede valnødder (9) Bagte gulerødder, knoldselleri og honningbagte rødbeder anrettet med saltet feta, solsikkekerner og frilice salat (6,10,13) Salat af tomat, skinke, blomkål, agurk og croutons (1) Dagens pålæg og pålægssalater Skaldyrsalat med asparges og dild (2,3,5,6,11,13,14) Oksefilet med bearnaise-mayonnaise (2,6,11,13) Leverpostej med syltet rødbede (1,2,6,13) Forloren hare med agurkesalat (1,2,6,13) Oste med peberfrugt og blegselleri (6,10) Grøntstænger med urtecreme  (2,6,11,13,15) Friskbagt rugbrød og madbrød (1,2,6,8,9) Se menuen som PDF Se allergene-listen som PDF Se menuer fra frokostordning i tidligere uger: Luksusmenu uge 7 Luksusmenu uge 6 Luksusmenu uge 5 Luksusmenu uge 4 Luksusmenu uge 3
  • Flexitarian
    FLEXTARIAN Flexitarian er en ordning til dig, der gerne vil have kød-frie dage i løbet af ugen. Dage hvor du sparer på CO2 udledningen i produktionen af din frokostordning og dage hvor du forkæler din krop med lækre vegetariske lune retter. Vores vegetarkøkken har egne kokke, som menuplanlægger de dejligste lune vegetarretter, du kan få, selvom du ellers er på et andet køkken. Når du vælger Flexitarian ordningen kan du 1-4 dage om ugen, få en vegetarisk lun ret i stedet for den lune ret der ellers bliver serveret i dit frokostkøkken.  Klik her for at udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os snarest om tilbud på frokostordning til din virksomhed. Du kan også ringe til os på 7022 8212 og høre hvordan din virksomhed kommer på en flexitarian ordning.
  • Tilvalgskøkkener
    TILVALGSKØKKENER Vores tilvalgskøkkener tilbyder en serie af lune retter, hvor vi tager højde for de ønsker og behov du måtte have i relation til allergi, religion og overbevisning. Vi mener, at det er vigtigt, at alle får en herlig frokostoplevelse og at der er rum til at ønske sig noget andet til frokost end det vi lige umiddelbart tilbyder i de forskellige køkkener. Du kan sammensætte tilvalgskøkkenerne med den frokostordning der ellers er valgt. Det betyder, at du får de lækre salater og pålægger, som er i det køkken du eller din virksomhed vælger, mens du vælger om din lune ret eksempelvis skal være vegetarisk eller uden svinekød. Klik her for at udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os snarest om tilbud på frokostordning til din virksomhed og hvordan vi kan efterkomme dine ønsker vedrørende allergier og lignende.  VegetarHer efterlever vi kravene til en  vegetarisk livsstil. Vores vegetarkokke kræser om retterne og bruger råvarer, som tilfører den nødvendige protein. Se menuen herVeganerDen lune veganerret er lavet uden kød, fisk, skaldyr, æg, mælkeprodukter og andre fødevarer der ikke indgår i det veganske køkken. Laktose og glutenfriVi ønsker naturligvis også at tilbyde en lun ret, så kunder med gluten og laktose allergi kan nyde et dejligt lunt måltidLun ret uden grisDenne lune ret er altid lavet uden svin. 
  • Kontakt os for at få et tilbud
    Ønsker du at få et tilbud på en af vores ordninger, skal du i vores kontaktformular vælge det emne du ønsker at få et tilbud på, samt udfylde dine kontaktoplysninger så vi kan vende tilbage til dig. Klik her for at gå til vores kontaktformular og indhente et tilbud.
  • Frokostordning Aarhus
      Nu kan du nyde en herlig frokostordning leveret til Aarhus og omegn fra vores køkken på Oluf Palmes Allé.  Vi byder 2018 velkommen med frokostordning leveret ud af huset til virksomheder i og omkring Aarhus. Vi har længe drevet kantiner i Aarhus og kan nu tilbyde dig som virksomhed at modtage en herlig frokostordning direkte til din dør.  Som frokostkunde i Jespers Torvekøkken får du en herlig og varieret frokost lavet med passion og ud fra vores madfilosofi om friske råvarer og høj kvalitet.  Vi tilbyder dig en frokostordning, hvor du kan nyde både koldt og varmt, blive inspireret og glad i munden. Du får bl.a. En lun ret med tilbehørFyldige, kreative salaterPålægHjemmebagt brødOstKageog meget mere. Kontakt Thomas Jensen på tlf. 61441801 eller skriv til ham på Tje@torvekoekken.dk og hør mere om hvad vi kan levere til din virksomhed.