Amerikansk buffet

Mange af os forbinder amerikansk mad med burgere, spareribs og apple pies, men det amerikanske køkken er faktisk meget mere end det. Bliv inspireret af vores lækre amerikanske buffet på denne side.

Smag det mest sammensatte verdenskøkken i en amerikansk buffet

Amerikas historie er imponerende og interessant på så mange måder. Millioner af emigranter søgte mod mulighedernes land og tog deres religioner, kulturer og køkkener med sig. Det amerikanske køkken er derfor udviklet af mennesker fra hele verden, som alle har sat deres præg på det, vi i dag kender som amerikansk mad. Mange af os tænker automatisk på burgere og fastfood, men et besøg i USA viser også mange andre aspekter i deres madlavning. Vores populære amerikanske buffet bestilles ofte og til mange forskellige anledninger. Den er særligt populær, fordi den byder på trends, vi har hørt om eller smagt nogle gange. Retterne er stadig kendte og genkendelige. Se vores buffet nedenfor og bliv inspireret til din næste fest. 

Amerikansk buffet

Amerikansk buffet

Pris fra 289,00 pr. stk

Læs mere

Bestil vores populære amerikanske buffet

Har du et socialt arrangement, en fest eller en anden slags komsammen, hvor I mangler en kvalitetsrig oplevelse der virkelig imponerer? Hos Jespers Torvekøkken ved vi, at maden er omdrejningspunktet for ethvert succesfuldt arrangement, og derfor vil vi gerne bruge vores mere end 25 års erfaring på at lave og levere kulinariske oplevelser til et hvert slags arrangement. Det amerikanske cuisine er meget populært for tiden, og det er virkelig også til at forstå. Det er rigt i mangfoldighed og byder på noget for enhver smag. Hos Jespers Torvekøkken elsker vi mad, så vi har samtidig stort fokus på brugen af de bedste tilgængelige råvarer. Hos os får du mad der er lavet på friske rene råvarer. Derfor får du også en amerikansk buffet med personlighed og masser af smag. Du bestiller den amerikanske buffet ved at klikke på linket ovenfor.

Få en perfekt sammensat amerikansk buffet her

For mange selskabsarrangører er det svært at finde den helt rigtige sammensætning af retter. Det at finde den helt rigtige balance og variation, så alle gæsters smagsløg bliver forkælet og tilfredsstillet. For vi har jo alle forskellig smag.. Med en amerikansk buffet fra Jespers Torvekøkken får du en smagsoplevelse der kan tilfredsstille selv den mest kræsne af dine gæster. Du får et stort udvalg af retter, hvor kvaliteten er i fokus, og hvor variationen er stor. Er du vild med rejser, så er vores salat med grillede rejer nok det helt store hit. Er du mere til gris, så bliver du simpelthen nødt til at prøve vores Denver pulled pork i grøn chili og honning. Er salat lige dig, så har vi og den klassiske cæsarsalat eller en lidt mere kraftfuld lime og chili marineret salat af bøftomater, grillet peber og græskarkerner. Tro os, når vi siger, at der er lidt til enhver smag, og dessert bliver du selvfølgelig heller ikke snydt for. Så står I og mangler mad til jeres næste arrangement, så tag et kig på sammensætningen af vores amerikanske buffet.

Kontakt os for spørgsmål om vores amerikanske buffet

Vi står altid klar til at hjælpe med spørgsmål. Kontakt os på telefon 7022 8212 eller mail torvekoekken@torvekoekken.dk. Vores amerikanske buffet kan bestilles hele året rundt på nær i december, hvor vi istedet tilbyder vores julebuffeter og menuer. 

Ønsker du at høre mere om vores selskabsmad?

Vi står altid klar til hjælpe dig med forespørgsler

Ring på:

70 22 82 12 

 

 

 

 

Udfyld kontaktformularen

Vi kontakter dig hurtigst muligt i hverdage mellem kl. 8 og 16

Accepter cookies fra torvekoekken.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, når du besøger os.
Du kan altid slette dem igen.