Sommerbuffet

Smag solens varme, havets bølger og de lyse nætter i denne herlige sommerbuffet, som er perfekt til en varm sommeraften.

Mærk sommerens varme med vores sommerbuffet

For mange af os er sommeren lig med god mad og hygge med venner og familie. Vi ser frem til sommerferien, hvor vi har tid til at kræse lidt ekstra for maden og nyde de sene aftentimer på terrassen. I Jespers Torvekøkken glæder vi os til sommer, fordi vi kan tilbyde skønne råvarer i sommerbuffeten. Som de dejligste friske jordbær i en lækker jordbærkage, nye danske kartofler vendt i smør, rimmet torsk eller salat af bagt tomat og peberfrugt toppet med frisk gedeost. Se vores bud på en herlig sommerbuffet nedenfor. 

Står du over for en fest, en stor fødselsdag eller et helt tredje arrangement til sommer? Hos Jespers Torvekøkken ved vi, at det kan være en udfordring selv at stå for mad til mange mennesker. Derfor står vi til rådighed, når gæsterne skal have dejlig mad, som f.eks. vores populære sommerbuffet. Vi elsker mad, og med mere end 25 års erfaring med at skabe og levere både menuer og buffeter, tager vi gerne det kulinariske ansvar for ethvert arrangement.

Sommerbuffet

Sommerbuffet

Pris fra 289,00 pr. stk

Læs mere

 

En sommerbuffet med noget til enhver smag

Med solens og sommerens komme er lyst kød og lette retter tilbage på aftensmadsbordet. Med vores sommerbuffet tilbyder vi et varieret udvalg af fantastiske sommerretter til et bredt smagspublikum. Vores passion for mad strækker sig langt ud over at sammensætte et velkomponeret og veltilberedt måltid – den indebærer også et stort fokus på gode råvarer og kvalitet. Derfor er al vores mad lavet på friske og rene råvarer. Som bekendt spiser man jo også med øjnene, så vi garanterer også æstetisk anretning og smukke farver på vores fade.

Få en velkomponeret sommerbuffet fra Jespers Torvekøkken

Det kan ofte være vanskeligt at ramme et smagsunivers, som alle gæster til et større arrangement kan lide, og at skulle jonglere værtskab, socialt overskud og madlavning er heller ikke altid lige let. Med vores sommerbuffet tager vi presset af dine skuldre, og vi garanterer, at selv den mest kræsne gæst kan spise sig mæt og glad. Vi sætter kvalitet og variation i højsædet, og vi søger altid at skabe den helt rigtige balance mellem det søde, sure, salte og det bitre i vores sommerbuffet. Vi ynder at bevæge os vidt og bredt i regioner og områder, når vi henter inspiration til vores retter, og vores sommerbuffet har rødder i alt fra middelhavsområdet til det gode, gamle, danske køkken.

Hvis dine kulinariske interesser strækker sig ud over traditionel dansk mad, vil du måske være glad for vores salat af bagte tomater og peberfrugter med gedeost. Hvis du er lidt mere til sikre klassikere, er vores romainesalat med cæsardressing og croutoner et sikkert hit, som de fleste kan lide i en god sommerbuffet. Du finder desuden både torsk og unghanebryst på fadene. Og dessert skal du jo ikke snydes for! Vores sommerdesserter er intet ringere end en traditionel jordbærkage til den søde tand samt et unikt udvalg af håndplukkede danske oste med dertilhørende knækbrød og oliventapenade.

Kontakt os for en god sommerbuffet ud af huset

Står I og mangler en velsmagende, nem og smuk madløsning til en forestående begivenhed, så tag et kig på vores sommerbuffet og lad os gøre arbejdet for jer, så I kan nyde både mad og selskab uden stress og jag. Hvis I har spørgsmål til bestillingen, indholdet af vores sommerbuffet eller andet, må I endelig kontakte os på telefon 70228212 eller på mail torvekoekken@torvekoekken.dk.  Vi glæder os til at høre fra jer. Sommerbuffeten kan bestilles fra juni til september.

 

 

Ønsker du at høre mere om vores selskabsmad?

Vi står altid klar til hjælpe dig med forespørgsler

Ring på:

70 22 82 12 

Du er også velkommen til at skrive til os her

 

 

 

Udfyld kontaktformularen

Vi kontakter dig hurtigst muligt i hverdage mellem kl. 8 og 16

Accepter cookies fra torvekoekken.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, når du besøger os.
Du kan altid slette dem igen.